KK preflop mäng vs unknown

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cashmer
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2011
    • 438

KK preflop mäng vs unknown

1. Unknown on siis sõna otses mõttes tundmatu, ei mingeid statse, reade (muidugi on reade ka see kui ta statsid on 0/0 viie käe järel ehk siis villane ei limpa ning 0/0 on siiski statsid mitte barankad)

2. Kas pöörate tähelepanu preflop bettimisele= kes keda üle tõstab, kui palju, milliselt positsioonilt?

3. Kui eelmisele küsimusele vastasite jah, siis kas usute sellises spotis´Illusion of fold equitit´?

4. Kas foldite preflop tundamtu vastu KK?

5. Kui satute AA otsa, siis kas võtate seda kui coolerit ehk paratamatust või ....?

p.s. sooviks ka põhjendusi, vastused stiilis obv call, obv fold, obv AI on obviously mitte põhjendatud
    Last edited by Cashmer; 24.08.11, 08:09.
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: KK preflop mäng vs unknown

Vaakumis 100bb deep ei foldi never pf KK

/thread

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Ainult mingi 3bet 2% niti vastu, kelle kohta piisav sample, leiaks foldi ehk mingitel asjaoludel.(4betib väikselt UTGlt)

Comment

• Cashmer
        Õpihimuline Mängur
        • Jan 2011
        • 438

Teemat ei püsitanud selleks, et leidas õigustust oma käitumisele KK-ga, vaid kas tõesti võiks olla fold koht tundmatu vastu. Enamus suure käte pagasiga mängijad, kes seda loevad, mõtlevad suure tõenäosusega :´Whats this bullshit, looney. Passive tilt monkey. Opossum´ vms.

Seega jõudsin kohvi tassi taga järeldusele:
        pooliku stacki vastu ei foldiks kunagi. 100BBka mitte, sest antud hetkel on pokkeris pre 3bet ja 5b standard shovemine ´keskmise mängija´ poolt AQ+, JJ+. Kuna 3betitakse väga lightilt hilisest ja seda teavad enamus mängijaid, keda me 3betime hilisest, seega on ka nende 4b range lightim.

200BB mäng on juba keerulisem=ma siin decent vastust ei tea. Aga kuna stackid on suured ja ma suht pehmik, siis vist isegi calliks 3b?

Comment

• qjet
          Grinder
          • Apr 2009
          • 806

400bb hakkaks cooleri peale alles muretsema.

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
            200BB mäng on juba keerulisem=ma siin decent vastust ei tea. Aga kuna stackid on suured ja ma suht pehmik, siis vist isegi calliks 3b?
            Callid, et siis check-callida edasi ja odavamalt SD loota jõuda?

Comment

• Kosmonaut
              Grinder
              • Feb 2010
              • 584

Tundmatu vastu 100bb deep ei foldi KK, ei foldi ka QQ ja AK (st. lähen pre broke).
              200bb tundmatu vastu võib ka mõtelda KKga 3beti callimisele, samas ei ole ka broke minemine halb mõte, vast isegi parem, sest me teeme postflop rohkem vigu.
              300+ enam naljalt KKga pre stäkke sisse ei lükka. Ei tee ka seda teised mängijad AK ja QQga eriti.

Comment

• Cashmer
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2011
                • 438

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
                Tundmatu vastu 100bb deep ei foldi KK, ei foldi ka QQ ja AK (st. lähen pre broke).
                200bb tundmatu vastu võib ka mõtelda KKga 3beti callimisele, samas ei ole ka broke minemine halb mõte, vast isegi parem, sest me teeme postflop rohkem vigu.
                300+ enam naljalt KKga pre stäkke sisse ei lükka. Ei tee ka seda teised mängijad AK ja QQga eriti.

See on väga hea point. KKga pre AI minnes on ainus ´viga´ AA otsa joosta.

Comment

• Maxi
                  Pokkerihai
                  • Nov 2010
                  • 1849

KK pre foldimine on viga üldjuhul kuna vastased lähevad 99% KK-AA broke siis tihtipeale on juba equity mõttes vaja callida kuna nuppe on palju sees ja 30-40bb pre sisse ajada ja siis KK foldida on suht okse.
                  Hüper deep olles võib ju alati pot controllida, kuna vastase kaardid on suht face up kui me kahtlustame AA.

2. KK puhul mitte, eesmärk on nupud sisse saada
                  3. fold equity on müüt
                  4. ei
                  5. Meie coolerdame neid samamoodi kuna nemad lähevad ka KK bustoks meie AAvastu

Comment

• Cashmer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2011
                    • 438

Algselt postitas Maxi Vaata postitust

5. Meie coolerdame neid samamoodi kuna nemad lähevad ka KK bustoks meie AAvastu
                    Ise selle peale ei mõtle, aga kui keegi teine ütleb, siis mõtled, jessuke kui ilmselge ja kui tõde.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Keskmise tagi vastu 200bb deep kaalun küll tõsiselt KK foldimist, kuid ega eriti tihti taoliseid spotte ette ei tule obv.
                      Nt ma avan CO 3bb, ta 3betib SB 11bb, ma 4betin 30bb ja ta kütab sellele 5b otsa (reg nt 22/19/5 ja paarsada kätt).

Comment

• sadptr
                        Julm Donk
                        • May 2011
                        • 64

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                        Ise selle peale ei mõtle, aga kui keegi teine ütleb, siis mõtled, jessuke kui ilmselge ja kui tõde.
                        See, et meie coolerdame neid samamoodi, peakski meie pead just rohkem tööle panema. Kui me lihtsalt mõtleme et me coolerdame samamoodi jms, easy keegi ei tee raha, break even oleme, aga kui me paneme oma pead tööle ja leiame mõnes kohas õigustatud foldi = printing money.

Kes teeb vähem vigu, võidab raha, kui me teeme samapalju vigu, oleme break even.

Comment

• HerrJanks
                          Pokkerihai
                          • Jul 2011
                          • 3769

100BB või veel vähem oleks KK foldida ikka VÄGA WEAK...

Comment

• sadptr
                            Julm Donk
                            • May 2011
                            • 64

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                            100BB või veel vähem oleks KK foldida ikka VÄGA WEAK...
                            Sina võid selle kohta öelda weak, mina ütlen selle kohta raha teenimine.
                            Ilmselgelt on KK foldimine ok olukordades kus vastase range on ainult AA(KK) ja selliseid olukordi on.

Pigem on weak never mitte foldimine, see on lihtsama vastupanu tee minek, hea ju öelda, et setup, cooler mida iganes, kuid tegelikult ei viitsita lihtsalt oma aju kasutada. Ma ei ütle et see standard on, aga fullring mängudes seda tuleb 10k käe jooksul kindlat korra ette siis pakun tuimalt su winrate tõuseb 0.5bb/100 - hoiad kokku 50bb (100bb - raha mis sisse oled pannud - equity mis sul AA vastu on - mõned korrad mis eksid siiski)

Comment

• HerrJanks
                              Pokkerihai
                              • Jul 2011
                              • 3769

Jutt käib ikkagi 6-maxist, see on 6-maxi nurk. Ja tõesti ma tahan näha mängijat kes TUNDMATU vastu foldib 100bb deep KK ! Ja ma olen 100% kindel et 6-maxis on KK foldimine preflop winratele kahjumlik tegevus. Sel juhul sa pead olema küll eelneva vastasega mingi 5000 kätt koos mängind, et selliseid järeldusi teha, et tal on seal kindlalt AA. Ma arvan et peaks arendama rohkem ja rõhku pöörama teistele mängu aspektidele kust saaks winrate kõvasti boostida, mitte otsida põhjusi et preflop sisuliselt mängu parim käsi foldida. Just hiljuti oli lauas üks mängija, kelle 4bet range oli 1% ja raise 4bet samuti täiesti olematu, stattide järgi just see variant mis sa rääkisid AA ja KK range. Ja mul oli ~4K sampel, täielik nitt. Ja ma callisin ikkagi ära AI ja sain vastu TJs, mul oli KK. Mida kõrgemale liigud ja hakkad foldima sihukseid holdinguid, jooksevad vastased sust lihtsalt üle.

Comment

Working...