nl25 6max kk vs agronoom

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eyestabber
    Grinder
    • Feb 2010
    • 505

nl25 6max kk vs agronoom

vastane 33/22 agf9, fold to 3bet 0(2) , bet on position vs missed cbet 100%(3), fold to cbet 0 , seda kõike siiski vaid 18 käe jooksul

paluks arvamusi terve käe kohta
    PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($26.27)
    MP ($25.23)
    Button ($106.28)
    SB ($23.08)
    Hero (BB) ($26.91)

Preflop: Hero is BB with K, K
    2 folds, Button bets $0.75, 1 fold, Hero raises to $2.75, Button calls $2

Flop: ($5.60) J, A, Q (2 players)
    Hero bets $3.25, Button calls $3.25

Turn: ($12.10) 6 (2 players)
    Hero checks, Button bets $7, Hero calls $7

River: ($26.10) 2 (2 players)
    Hero checks, Button bets $13.75, Hero calls $13.75

Total pot: $53.60 | Rake: $2
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: nl25 6max kk vs agronoom

Kuna ta tundub keskmisest agrom olema(samplet pole ollagi obv), siis c-calliks ühe või 2 tänavat olenevalt beti suurustest ja annaks alla. Või cbetiks korralikult floppi mingi 4$ ja kui käsi ei parane, annaks ka alla, sitaks on käsi, mis sind biidivad. As played on turni call juba küsitav.. aga kui arvad, et blufib, siis muidugi. Mina nii ei arvaks sellise sample põhjal.

Comment

• eyestabber
      Grinder
      • Feb 2010
      • 505

mis käe peale paned vastase? ma ei näe küll palju käsi mis floppi ei raise ja siis kaks striiti panustavad

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Mina näen cbetti callimas JJ, AJ, Ax, AQ, QJ
        Kui üritad mingit loogikat tekitada, siis fishi mängus seda enamasti pole.

Comment

• eyestabber
          Grinder
          • Feb 2010
          • 505

hmm, ma usun küll et selline tegelane raiseks kõiki neid käisi peale qj ja Ax vb, samas tal ranges paar+draw ja fd käsi , ma arvan et ta paneks isegi KT enamasti flopis otsa kuna igast halbu kaarte pakis

Comment

• eyestabber
            Grinder
            • Feb 2010
            • 505

ja mingit loogikat peab ju otsima, ei saa ju mängida nii et nüüd foldin sest ta bettis ja mul pole nuts

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Võimalik, aga las teised ka nüüd arvavad midagi :P

Comment

• Kosmonaut
                Grinder
                • Feb 2010
                • 584

Kui sa pole midagi imelikku tema poolt näinud, mängi nagu regi vastu (mul endal päris tihti 18 käe peale sellised statsid).
                Ma cbetiks floppi ikkagi aga turnil c/call küll hea pole. Kui siis 3barrel , et mingit Ax foldima saada.

Comment

• prygikala
                  Julm Donk
                  • Dec 2009
                  • 39

Ma ei näe mingit põhjust miks peaks 18 käe stattides liigselt kinni olema. Kui sul on teisi reade siis on muidugi pisut teine tera. Turni c/c on ikke natsa halb, see oleks olnud mu kolmas valik, mida teha. Mulle tundub, et ainuke asi millest me oleme ees ja mida ta võiks tahta veel edasi bettida on miskised drawd + bluffipoisid. Seega, kui me oleme ees siis c/r ikkagi ju. Kui ei ole ees anna alla, ainuke kaart mis sulle riveris naeratuse näule toob on T, ja seda ka juhul kui see pole ruutu. Tagantjärgi um muidugi hea targutada. Dongid on aga ettearvamatud, sellise käega ei tahaks mitte end ära stäkkida sest miskist lammast ei saa sa siin üldiselt ka kõige suurema pingutamise juures isegi kõige nadimalt A-lt maha. Kui veab siis ta overplayb oma QT.

Comment

• eyestabber
                    Grinder
                    • Feb 2010
                    • 505

Algselt postitas prygikala Vaata postitust
                    Ma ei näe mingit põhjust miks peaks 18 käe stattides liigselt kinni olema. Kui sul on teisi reade siis on muidugi pisut teine tera. Turni c/c on ikke natsa halb, see oleks olnud mu kolmas valik, mida teha. Mulle tundub, et ainuke asi millest me oleme ees ja mida ta võiks tahta veel edasi bettida on miskised drawd + bluffipoisid. Seega, kui me oleme ees siis c/r ikkagi ju. Kui ei ole ees anna alla, ainuke kaart mis sulle riveris naeratuse näule toob on T, ja seda ka juhul kui see pole ruutu. Tagantjärgi um muidugi hea targutada. Dongid on aga ettearvamatud, sellise käega ei tahaks mitte end ära stäkkida sest miskist lammast ei saa sa siin üldiselt ka kõige suurema pingutamise juures isegi kõige nadimalt A-lt maha. Kui veab siis ta overplayb oma QT.
                    plaan ei olnudki teda üheltki käelt maha saada vaid tal bluffida lasta ja Ax-ga ta ei tee seda enivei praegu ka. tundub et c/f siis turn kõige mõtekam ikka jah ja vähendab variatsiooni, aga mina siiski otsustasin callida kuna turn ja river nii blangu ja laud üsna drawheavy ja härra näitas T9o

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

joppas

Comment

• Jinxers
                        Julm Donk
                        • Jan 2011
                        • 32

Turn on küll lihtne fold. Oleks vastasel A4o olnud, me seda teemat siin ei näeks.

Comment

• eyestabber
                          Grinder
                          • Feb 2010
                          • 505

Algselt postitas Jinxers Vaata postitust
                          Turn on küll lihtne fold. Oleks vastasel A4o olnud, me seda teemat siin ei näeks.
                          no see on küll suht obv et tal A4o ei ole, vähemalt riveril mitte, aga iseasi kas jah sinnamaani jõudma peaks üldse käega

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

Algselt postitas eyestabber Vaata postitust
                            no see on küll suht obv et tal A4o ei ole, vähemalt riveril mitte, aga iseasi kas jah sinnamaani jõudma peaks üldse käega
                            Ainuke read mis seda toetaks on see et tegu nl25ga. Sinu käsi on ju tagurpidi. C-call flop ja check fold turn oleks vast kõige parem/tavalisem liin tundmatu vastu.

Comment

• eyestabber
                              Grinder
                              • Feb 2010
                              • 505

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                              Ainuke read mis seda toetaks on see et tegu nl25ga. Sinu käsi on ju tagurpidi. C-call flop ja check fold turn oleks vast kõige parem/tavalisem liin tundmatu vastu.
                              tagurpidi sellesmõttes vb küll et one pair hand, aga mängiksin ju iga Ax pmslt samamoodi,isegi AK kuna tavaliselt mängijate 3beti calling ranges on AJ,AQ,jj,qq sellepärast ei usugi et ta Axi nii julgelt panustaks vaid üritaks pigem odavalt showdownile saada ja Aq,Aj paneks eeldatavasti flopis otsa. isegi sette ma näen tihti floppi tõstmas kuna niipalju halbu kaarte neile. ja mis see nl25 siia puutub, miks peaks nl100 keegi A4o seal panustama anyway, riverit siis pean silmas, mu range ei ole ju ainult kk

Comment

Working...