NL20 AK regi preflop

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: NL20 AK regi preflop

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
    See on hea, et sa ennast selgitad, sest keegi ei taha lugeda strateegia teemades poste stiilis; AK 3bet pre on retarded. Ma arvan, siiski, et regulari isoleerimis range on laiem kui palju pole kindel. Kõige tihedamini usun, et saame 2 foldi, järgmiisena UTG desperated 4bet shove ja kolmandana regulari 4beti.
    ofc et regulari range on laiem, selle vastase oma mitte

kõige tihedamini nõus et saame 2 foldi, mis on ju halb? sest kaotame võimaluse mängida ak-d (!!) calling station fishi vastu. miks siis 3betime?

järgmisena utg foldib ja co flatib - mängime väga tight range vastu underdogina oop, aga meil on initsatiiv ja readid tema postflop mängu kohta (peaks olema pärast 1,5k kätt) niiet pole maailma lõpp

kolmandana utg flatib ja siis co kas flat/4bet. kui co flatib siis hea kui 4betib siis halb

nende faktidega(!) ilmselgelt flat>3bet

see kõik on op esimese posti info põhjal. kui nt utg fish väha tihti coldcallib 3bete siis võib järjestus muutuda. see kehtib tavalise limpiva fishi kohta vaakumis

Comment

• q_q
      • Jan 2011
      • 6303

[21:58:15] X: guys, would u 3bet or flat here

utg is 50bb fish

co 25/9 fold to 3bet=50% big sample size

we are in sb, for argument sake bb will always fold

Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with AKo
      UTG calls $0.20, CO raises to $0.90, 1 fold, Hero ?

[22:10:32] Y: wadup
      [22:10:51] X: Y read up and comment plz
      [22:11:12] Y: read up ? meh :P
      [22:11:23] Y: this PF hand?
      [22:11:35] X: ye ak
      [22:12:27] Y: the AK hand? Easy call imo to keep UTG fish in
      [22:13:24] Y: even if we 3bet and we get called we won't be that big a of a favourite, we will be OOP, we have no reads on how he plays postflop. so just flat

[22:15:37] Z: X, flat to keep the fish in the pot, we want him to overcall K2s, not flip w/ the 9% PFR of CO.
      [22:15:57] Z: & probably QQ+, AK get it in range

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Algselt postitas q_q Vaata postitust
        kõige tihedamini nõus et saame 2 foldi, mis on ju halb? sest kaotame võimaluse mängida ak-d (!!) calling station fishi vastu. miks siis 3betime?
        Vb olen retarded, aga mina mõtlen jälle nii, et 2x 3-st me ei hiti niikuinii midagi ja siis läheb OOP raskeks, tuleb madal pask maha ja peame ehk isegi parema käe foldima, kuna pole ei initsiatiivi ega ka positsiooni. Parem võtan preflop maha, mis enamasti ka õnnestub, positsioonist teinekord callin meelsasti tightassi vastu.

q_q: selle loogika järgi tuleks samuti flattida QQ+ antud olukorras? "kuna meil on hea käsi ja tahame hoida fishi sees"
        Last edited by emmimees; 30.01.11, 20:39.

Comment

• I R Baboooon
          FPP Pro
          • Jan 2010
          • 235

Kui sul AK asemel mingi väike pocket oleks, kas siis calliksid seal?

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Algselt postitas I R Baboooon Vaata postitust
            Kui sul AK asemel mingi väike pocket oleks, kas siis calliksid seal?
            JAH obv.

Comment

• q_q
              • Jan 2011
              • 6303

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
              Vb olen retarded, aga mina mõtlen jälle nii, et 2x 3-st me ei hiti niikuinii midagi ja siis läheb OOP raskeks, tuleb madal pask maha ja peame ehk isegi parema käe foldima, kuna pole ei initsiatiivi ega ka positsiooni. Parem võtan preflop maha, mis enamasti ka õnnestub, positsioonist teinekord callin meelsasti tightassi vastu.

q_q: selle loogika järgi tuleks samuti flattida QQ+ antud olukorras? "kuna meil on hea käsi ja tahame hoida fishi sees"
              kui sa isod fishi ip ak-ga ja flop tuleb 457ss siis c/f-id nagunii. see et me flatime ei tähenda et me iga flopi betima peame. ja 1/3 saame tptk aga on muid viise kuidas võita (straight nt või saame niisama showdownile checkida kus a-high parim jne jne) aga fakt on see et me crushime nende rangesi 3way

41.461% AKo
              33.227% 88+, ATs+, KTs+, QJs, AJo+, KQo
              25.313% 22+, K2s+, Q2s+, J3s+, T4s+, 94s+, 84s+, 74s+, 64s+, 54s, 43s, A2o+, K5o+, Q7o+, J7o+, T8o+, 98o

jah qq+ ma flatiks ja leadiks iga flopi. qq+ ongi parem sest ei pea midagi hittima nagu ak-ga

Comment

• I R Baboooon
                FPP Pro
                • Jan 2010
                • 235

OK mu mõte jooksis väga vales suunas, vabandan, et teemast kõrvale läksin:D

Comment

• q_q
                  • Jan 2011
                  • 6303

Parem võtan preflop maha, mis enamasti ka õnnestub, positsioonist teinekord callin meelsasti tightassi vastu
                  aga sa annad selle raha jälle tagasi kui 3bet/foldid

3betid siis võidad 5bb

ütleme et flatid ja c/f iga non k,a flop
                  30% hitime siis kaotame 2x 5bb 1x on meil tptk 50bb limp/callivad calling stationi vastu

+ me dominateme enamus co käsi (at+,kt+)

+ sul on üldse vale mindset kui sa 3betid et dead money saada fishi vastu ak-ga

Comment

• q_q
                    • Jan 2011
                    • 6303

+ teine leak mida sul kohe nägin. ütlesid, et peame parima käe foldima. sa ei pea pokkeris võitma käsi vaid raha teenima. proovi sellisest ego asjast lahti saada

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

Algselt postitas q_q Vaata postitust

jah qq+ ma flatiks ja leadiks iga flopi. qq+ ongi parem sest ei pea midagi hittima nagu ak-ga
                      Mis see lead annab?(foldib insta halvemad käed?) Ja enam ei foldi kui madalam board? Või AINULT koos fishiga flatiks?
                      Ausaltöeldes pole näinud kuskil, et keegi sellist stiili mängiks, aga vb olen siis liiga donk, ei välista ka seda.
                      Last edited by emmimees; 30.01.11, 21:44.

Comment

• tdx
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 768

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
                        wow, mis limiidil see sul niimoodi on? ja palju siis overall winrate on?
                        NL100, overall on 4.8 PTBB. 4-tabling Bodog.

Comment

• antnx
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3102

Wow.

Nl20 ja käib selline arutelu, kuidas mängida AKo OOP.

Mõelge järgi. 3Bet/4bet for value obv. Hand value langeb sitaks kui sa hakkad väikest potti multiway oop mängima.

Small hand small pot. Big hand big pot. Ja 4betile ma ka umbes ei foldi never AKo-d vaid shipin, sest ma võin mürki võtta, et meil pole ikka villainite defineerimiseks piisavalt hand sampleid antud limiidis.

Comment

• q_q
                            • Jan 2011
                            • 6303

Mis see lead annab?(foldib insta halvemad käed?) Ja enam ei foldi kui madalam board? Või AINULT koos fishiga flatiks?
                            Ausaltöeldes pole näinud kuskil, et keegi sellist stiili mängiks, aga vb olen siis liiga donk, ei välista ka seda.
                            oeh

sellepärast me flatimegi siin ju et fishiga poti mängida. kui flatime kk ja flop t85ss siis obv leadime sest nit ei cbeti seda boardi ja kui checkime kaotame valuet fishilt. kui sa premium handi flatid siin siis sa ei pea koguaeg bustoks minema vaid mängid postflop pokkerit ja kõik oleneb vastastest

Algselt postitas antnx
                            Wow.

Nl20 ja käib selline arutelu, kuidas mängida AKo OOP.

Mõelge järgi. 3Bet/4bet for value obv. Hand value langeb sitaks kui sa hakkad väikest potti multiway oop mängima.

Small hand small pot. Big hand big pot. Ja 4betile ma ka umbes ei foldi never AKo-d vaid shipin, sest ma võin mürki võtta, et meil pole ikka villainite defineerimiseks piisavalt hand sampleid antud limiidis.
                            kuidas 3betid for value kui oleme vastase 3bet continuing rangest taga? täpselt samamoodi nagu sa ei 3beti qq-d sb-lt 15/12 niti utg openi vastu. selles olukorras preflop stackoff on maksimaalselt break even mäng (kaotav koos rake-ga)

Comment

Working...