NL10 KK flopi otsus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: NL10 KK flopi otsus

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
    Miks kasutada Q high flopil standard cbeti? Q on kaart mis hitib ta ranget kõige paremini ja seega miks mitte võtta sealt rohkem $$$ enda tasku? Kõik AQ,JJ,TT ja mõned combod KQ(78,JT occasionally) maksavad meile kenasti seal vähemalt ühe tänava ja miks mitte võtta sellelt tänavalt max value. Raise näeme antud boardil harva ja biit oleme veel harvem.
    bluffcbetida tuleb ju ka 3bet potis regide vastu ikka - fishi vastu võid jah sizinguga varieerida

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Villaini vaatenurgast setiga raiseda siin laual tundub küll meelevaldne, kui ta seda siiski teeb siis tulevikus üsna lihtne mängida tema vastu.
      ei ole, kuna atm vastane lihtsalt exploidib hero väga tugevat liini (vs utg 3bet potis flopil 80% pot cbet), enne kui maha jõuab tulla mõni scary rundown KK/AA tüüpi kätele. kui arvad, et vastane on std micro fitndfold reg, siis tuleb foldida, kuna hero käsi on väga face up. vbolla kui sa ise oled selle 13 käe stretchi jooksul väga skewed looselt/agrolt mänginud (jättes endast mulje kui mingi 70/50 spewmonkeyst), tuleks shippimine kõne alla. tho kui sa sellise nutted mulje oled juba jätnud ja arvad et vastane on micro kohta decent, siis fold oleks parim exploit tema suhtes.

ja to pastilaa: sb vs utg 3bet potis on ranged teatud boardidel overall nii tugevad, et bluffcbettimine oleks mõttetu.

Comment

• bugg
        Julm Donk
        • Mar 2014
        • 97

Tore, et korralik arutelu siin teemas, õnneks ka asjalikku juttu sekka.

Aga ma foldisin ja tundsin ennast halvasti väga pikalt selle pärast :) Käe ajal ma lihtsalt ei suutnud midagi välja mõelda, mida ma beadin as played peale bluffide.

Comment

Working...