Five a Side turniiriseeria OOs - vaja 5. liiget

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: Five a Side turniiriseeria OOs - vaja 5. liiget

Regasin end tähtsaimaks turniiriks ära siis. Parem varem kui hiljem.

Igatahes 25-st 5 hulka saamine on tõeline katsumus aga kui tuleb 2-3 FT kohta ja teised kohe alguses välja ei kuku (sitoutides muideks saab pea alati esimese poole sekka - siit vihje ) ja sh 1 hea hitt siis on võimalik küll. Igatahes tuleb end kokku võtta. Minu stiil siiani on igatahes töötanud suht hästi ehk siis suht nittisena tasuks end hoida ja mitte alguses märatseda. Makstakse ju vabalt välja kui suure käega panustada ning siis vaja hinge kinni hoida, kas peab! Kaidol suht sarnane stiil olnud ja ta ka kõige rohkem punne tootnud vist. Eelmise turna 15min levelid ja 5k starting stack soosib küll nutsile panustamist...ei pea ju iga hinna eest iga drawga pushima

GL kõigile!
    Last edited by Keiss; 15.06.11, 01:57.

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

meil privaga sarnane stiil ja see ei ole töötanud :) regasin ka end ära ja tõmban uueks turnaks keiss mode peale :) edu meile

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
        meil privaga sarnane stiil ja see ei ole töötanud :) regasin ka end ära ja tõmban uueks turnaks keiss mode peale :) edu meile
        udikaz su tavapärane stiil ei funka?

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

peaks ka veidi rahulikumalt võtma..
          silveris igatahes läks 3 bulletit jkorgega ai sisse riveris, calliti setiga out of pos

Comment

• Ecuador13
            🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
            • Aug 2009
            • 730

Updateks siis, et jäime finaali mulliks ehk 6. koha peale poolfinaalis. Top5 said edasi finaali ja $70k prizepooli peale mängima. Pean ka lisama, et mängisime suht ok-lt, kuid punktistruktuur oli see, mis meile käru keeras. 25 osaleja seast 3. 3. 4. 11. ja 17. koht pole imo üleüldse pahad tulemused. Kuid põhipunktid teenisid siiski esimesed kaks.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

üldse plekki ei saanud vms?

Comment

• Cash87
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1402

Ai kui kahju! Oleks üks 2 koht selle 3nda asemel, siis oleksite saanud?

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

damn. ma hoidsin pöidlad pihus koguaeg kodus. ei olnud seal enam netti kahjuks et railida. krt kyll oleks v6ind ikka yks v6it ära tulla oleks olemas olnud.. nii krdi kahju et nii l2hedal oli garanteeritud.

Comment

• Ecuador13
                    • Aug 2009
                    • 730

Jep, epic mull, $0. esikohta oli ühte vaja jep. aga no me kaotasime jälle kõik flipid nagu ikka. ma 88 vs AQ, priva ka medium paar vs ülekaardid vist ja raidole tõmmati AK vs AT ära deep ning siis väike flip, kristjan ka AKga välja paari vastu jne, ebajopp:)

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

pole mõtet flippe süüdistada-neid tuli piisavalt

Comment

• Ecuador13
                        • Aug 2009
                        • 730

Sel juhul ma süüdistan punktisüsteemi, sest imo meie mäng playoffides oli hea ning me olime finaalikohta väärt:)

Comment

• Keiss
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1592

Jep, oleks pidanud enne võistlust vaatama seda punktisüsteemi ehk siis stabiilsuses ei peitunud võti. Üks tiim, kes edasi pääses sai 1, 2 koha ja ülejäänud 3 võisid ka viimaseks jääda kuna osalemise eest anti rämedalt (lubamatult imo) palju punkte. Ikkagi pääseti edasi. Imo osalemise eest ma oleks 1p andnud aga mis teha. Peasüüdlase rolli iimi ebaedus võtan enda peale kuna top3-s juhtus selline asi, et 2334 suuruse raise asemel panin 23340. Kuidagi juhtus see null juurde enne enterit, ei teagi kuidas ja muidugi oli vastasel kohe käsi ning pidin viimased riismed A5o sisse panema 3handedis btnilt ja 3outer jäi tulemata nagu ikka. Kahju, sest käe alguses oli ligi 30bb ja hea hoog sees, ühtegi viga ei olnud sinnani mänguliselt teinud. Minu liigast see iloveplayngpokeri mängija 2. koha ka sai, kes tiimi 5-ndana edasi aitas. Samas kui välja kukkusin jäid ilusa stackiga akristjan 4 hulka ja priva 3 hulka aga viimasteks jäid ka nemad. Flippidega ka meil ju eriti ei vedanud vist. Mõlemad allesjäänud mängijad kaotasid otsustavad flipid. Ma ei võtnud ühtegi ettegi ja elu-esimene-suur-misclick päädis kohe miini otsas. Terve turniisarja peale ei tõmmanud ma ühtegi 2-3outerit aga minu vastu tõmmati küll. Ühe flipi vist võitsin ka ainult vs mingi 4-5 kaotust. Priva võibolla võitis neid, ma ei tea...Sosick sai ka mõnusa 3 outeri eelmine kord ja seeõttu ka 17ks jäi. Kaido FT bubbleboy staatus oli ka tingitud flipi kaotusega. Kui ikka flippe ei võida siis turniiridel ei hiti. No mis teha siis aga peamine õppetund imo oli see, et tuleb uurida kuskilt lehelt punktijagamise struktuuri ja sellest lähtuvalt strateegia teha mitte loota, et stabiilsuses peitub tõde. Mis aga ei tähenda, et seda tehes oleksid tulemused olnud erinevad.

Tänud kõigile osalejatele ning kaasaelajatele kuid arvan, et niipea mina igasuguseid kohustusi omale võtma ei hakka. Pokkeri mängimine on siiski imo üsna improvisatsiooniline ning regulaarne mängimine kohustuslikus korras mulle ei sobi. Samuti ei taha oma kaladega tiimile käru keerata ala teen misclicki top3 seas otsustaval kohal, jään 10 mintsa hiljaks ja avastan, et late regi tegemine võimatu või kuskil sita pushi-foldi vms. Ehk siis pinge on kordades suurem kui ainult oma rahadega mängimisel.

Üldiselt kui on super tiim ja suur overlay ei saa välistada, et mängiks aga hetkel tuju ära.
                          Mull siin ja mull seal ja kokkuvõtteks ikka mull-null.
                          Last edited by Keiss; 18.06.11, 17:41.

Comment

Working...