KÄEMÄNG - UUES KUUES

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: KÄEMÄNG - UUES KUUES

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
    Mis sind vaevab ja mida sa nüüd sellega õige öelda tahtsid?
    mängu nimi ja "värdiks" kutsumine on intrigeerivamad kui mäng ise, tundub

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Kui foorum tehti oli esimene mäng siin üldse käemäng ja kui see sulle niipalju nalja pakub siis on vahva. Kui ei ole soovi mängida, siis võiksid tegeleda muude asjadega.

Samuti misiganes põhjustel, kas värdi teema pärat, tasulise mängu teema pärast, käemängu nime pärast phapahahhh, või kasutajaid ei huvita taoline hariv mäng, samuti rankal oleks vaja praegu endaga ja mänguga tegeleda, soovitan kogu see mäng üldse ära jätta.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

peab tunnistama, et mingeid hälvikkommijaid on viimasel ajal tõesti rohkem.

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          olen liigagi paljusid aidanud aga vastupidiselt ei ole keegi või tegelt üks inimene (point@taipupole) on oma abistavad kätt pakkunud.
          küll anname jalage perse sellele swingile (liigub siis üles) ja käemängu teeks ma küll.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kusjuures kuulan just skyplussi ja jutt läks jookide peale ala limonaadid jne. Siis Märks ütles kivikale, et mida sa tarhunni jood, et miks vett ei joo ja selle peale Kivisaar ütles, et "Mis vesi? Oh ei, ainult lollakad joovad vett, kui maailmas sitaks värvilisi jooke olemas".

Miks ma selle kirjutan? Analoogne mu sõnale "värdi" ja tuleb aru saada, et see antud kontektis on fun.

Igastahesk äemängu osalejad on lukus ja käemängu sellisel kujul ei toimu. Küll aga võtan osalejatel kratist kinni ja teeme üheskoos midagi, väikese õppenurga vms.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ja tänud kõikidele toetajatele - blueelite sain su PMi ka kätte aga ei olnud tahtmist vastata.

Comment

• Tuul
                Grinder
                • Oct 2008
                • 989

Ma tahan ka osaleda! Sa ei vastanud ka, kuidas raha saata, kui full tildi kontot ei ole.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Tuul sa ka pundis. Pakun välja sellise võimaluse, et mängime headsupi suvalises limiidis ja mõlemad teeme video - meil taipupolega tuleb lähipäevil esimene video välja siis saate aru mida mõtlen. Kui Te ei ole nõus kaotusi kandma võime teha diili, et pärast sessi kanname rahad tagasi.

Iga sess on 30 mintsa pikka ehk kokku tuleb 60 mintsa videot (30 mintsa mõlemad mehed). Videod paneme PokkeriProd.com pealehele üles. Sama video võime teha ka 6maxis.

EDIT: ja FTP rahad shipin tagasi.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

e: ma tahaks teha husng kellegiga.
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...