HooaegII - 8. Käsi - Aega Vastamiseni: 14. November, 23:59:59

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: HooaegII - 8. Käsi - Aega Vastamiseni: 14. November, 23:59:59

Algselt postitas amagan
    minul punktid puudu
    Tänan teavitamast. Kohe lisan 12 punkti

Comment

• Fortune
      IP
      • Oct 2008
      • 1396

Algselt postitas ranka
      Flop on suhteliselt kuiv, multiway ja seega esimene call on suhteliselt standard call, kuna raisega reedan ma oma käe tugevust - TOP pair või parem. Samuti siin ei pea sa ühelgi tänaval raisema, et saada stackid riveriks sisse. Näiteks kui ma callin ja teised fold, siis turniks oleks pot ~$140 ja effektiivsed stackid oleksid ~$340. Ja kui ta betib turnil $66 või rohkem, siis riveril on pot sama suur või suurem, kui meie stack.

Teise calli (peale UTG $160) tegin sellepärast, et siin ei ole enam vahet, kas me callime või raiseme, sest mõlemad on väga tugevad ja käe tugevuse anname ära ning meid on väga lihtne top paari peale. Aga selleks ajaks on mul ka kindel, et mõlemal vastasel on TOP paar või parem käsi! Kui tal on kolmik, siis pole midagi teha, stackid lähevad sisse. Aga kui tal on ülepaar või top paar, siis on tal päris raske siin foldida (eriti buttonil) ja nii saan rohkem raha sisse ja turniks oleks pot juba $500 ning tõenäoliselt mitte keegi ei foldi TOP paari või paremat, kui just turnil pole halba kaarti.

Ise arvasin, et buttonil on kolmik (milles olin suht kindel) ja UTG-l KK või parem.
      Küsin igaks juhuks üle, et kui sa oleks utg siis sa oleks foldind? Või siis nt heads up sellise flopiga ja sul on ässad ega siis siin foldi ei leia, sest kui vastasel on set siis good luck and rebuy, aga vaevalt siin keegi ässasid foldib kuna vastasel võiksid samahästi olla kunnid või muu ülepaar või mida iganes, eks ole?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Fortune
        Küsin igaks juhuks üle, et kui sa oleks utg siis sa oleks foldind? Või siis nt heads up sellise flopiga ja sul on ässad ega siis siin foldi ei leia, sest kui vastasel on set siis good luck and rebuy, aga vaevalt siin keegi ässasid foldib kuna vastasel võiksid samahästi olla kunnid või muu ülepaar või mida iganes, eks ole?
        Jama on selles, et kui mul oleksid ässad siis tõenäoliselt buttonil saavad olla ainult QQ, KK ülepaarie näol. Ja KK-d ma arvaks vähem olevat, kui QQ-d, sest KK-ga mingi aja ta kindlasti preflop raiseks. Seega jääb ainult QQ ülepaariks ja tihti sellised nitid ei raise ka sellega flopis. TOP paaridega nad ka ainult callivad ja vahel harva raisevad. Seega kõige tõenäolisem käsi ongi set ja ta betsize kutsub callima.

UTG-l on väga halb positioon ja väga raske on siin ülepaari foldida. Callida plaaniga, et näha, mis saab turnil on ka väga halb, sest turnil oleks siis pot nii suur, et meil oleks potsize bet järgi. Seega tuleb otsus võtta flopis vastu - kas mängime stackidele või mitte. Ma isiklikult arvan, et kõik ülepaarid on siin clear fold, lauas ma tõenäoliselt seda teha ei suuda :)

Ja kui tahaD UTG-na broke minna siis ma calliks buttoni squeeze ja check-calliks end turnil all-in. Nii saab minult kõige rohkem raha, kui mul on QQ või AJ.

Comment

• farik666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 834

ma pakkusin ka KK, peaks ka puudu olema midagi??

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas farik666
            ma pakkusin ka KK, peaks ka puudu olema midagi??
            Sa pakkusid Buttonilt KK aga tegelikult oli ju KK UTG-l.

Comment

• farik666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 834

yup..that's right.. seda ei vaatandki üldse..

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ok, siis kaebused otsas ja panen selle käe lukku.

Comment

Working...