Libahunt, registreerime
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt, registreerime
Kui oma sõbranna ka mängu saad olen insta in. Kergest võikust ära ei ütleks raisk :DAlgselt postitas Emma Vaata postitustSõbrannaga on kahtlane, don't hate me :D
Comment
-
kukupolice strikes againAlgselt postitas q_q Vaata postitustNo kui mäng ära jääb siis nüüd vähemalt on kedagi süüdistada.
2 / 2
Comment
-
k ma out, l8ers.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustTeeme 13se eks?
9st ilma ööta modima ei hakka ja praegu oleks mul mugavam ilma ööta.
Jep teeme 13se.
Nice visa, lõidki nõrgaks ja ikkagi inisid :D
Comment
-
Ma ei saa aru wowa juba failid siin modimisega. 9 koos PM'id peaks ammu saadetud olema ja mäng täies hoos. aga mis meil siin Esmaspäeva lõuna ja mitte mingeid pirukaid ei lõhna.
weeaaak
random.org ja go
Comment
-
9ne turbo formaat, see mängib end mehhaaniliselt välja, no night on proküla variant see lööb liialt rivist välja imo.Algselt postitas q_q Vaata postitustMiks 9erit ilma ööta ei saa?
Comment
-
džõuk oli.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustk ma out, l8ers.
wut?Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustMa ei saa aru wowa juba failid siin modimisega. 9 koos PM'id peaks ammu saadetud olema ja mäng täies hoos. aga mis meil siin Esmaspäeva lõuna ja mitte mingeid pirukaid ei lõhna.
weeaaak
random.org ja go
Comment
-
Ok, sel juhul võiks ikkagi öö max paar tundi kesta, kes see 9eris ikka öö otsa seer huntib vms. Turbo formaat ju.Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust9ne turbo formaat, see mängib end mehhaaniliselt välja, no night on proküla variant see lööb liialt rivist välja imo.
EOD 21 SOD 23.
Comment
Comment