VisaHunt vol II - OFFICIAL mängu teema!
Collapse
X
-
Comment
-
Re: VisaHunt vol II - OFFICIAL mängu teema!
Mhmh, vaatame ära kas visa on hunt või mitte siis..Algselt postitas Emma Vaata postitustMa ei saand jälle mitte midagi aru
Comment
-
Meh..Algselt postitas VisaHing Vaata postitustLühidalt: olen küla ja pakun, et 1 huntidest on juba postinud
Jep.. miks overbeti day1 ei võtaks? Eelmine mäng readisime ta wowaga hundiks kohe - see mäng suht sama.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustOverbeti day1 ei võtaks. Samas rongide varajane ehitamine on +ev :)
Sa ei usalda meie reade?
Miks wolfy? Kui see wolfy siis miks sa ei hääletada teda?Algselt postitas VisaHing Vaata postitustQ_Q qifide kasutamine on väga wolfi btw.
SEST ta on hunt!!Algselt postitas VisaHing Vaata postitustOverbet miks nii vastupidiselt oma tavamängule see mäng käitud?
Keda sa võtaks siis day1? Ja nimeta mängijaid keda sa "day1 ei võtaks isegi kui hundiselt käitub".Algselt postitas VisaHing Vaata postitustMis siin imelikku siis on? Käitub wolfiselt aga day1 ei võtaks teda. Dunno. Ta hea mängija ja annan respekti talle.
Comment
-
Keegi võiks pagassi ukse kinni panna - ei kostuks visahinge niipalju.
Mina olen ostja ja oleksin suur huviline auto ostmisel. Mõni müüa või flippaja võiks seletada, et miks ma peaksin ostma. Kui hästi räägid, võtan kohe ära.
Comment
-
Hei, alustuseks võiks kõik mängima kutsuda, mis arvad, flipmachine?
(btw, kuna esimene väljahääletus on?)
Comment
-
1/3Algselt postitas timz0333 Vaata postitustMõtlesin juba, et ostja on powerrol aga noh standard karupoeg tyggwp
hundid arvatavasti qq, wow ja bwg kui peaksin kedagi pakkuma. Tho ei ole teemat lugenud ja ei loe ka praegu.
Comment
-
Well saidAlgselt postitas timz0333 Vaata postitustMillal kassasse sõidame käruga või mis selle ostmise teema on?
Liigub ka mõni käru juba?
Comment
-
Võid hääletada overbet või BWG.Algselt postitas timz0333 Vaata postitustMillal kassasse sõidame käruga või mis selle ostmise teema on?
Liigub ka mõni käru juba?
Mõlemad lock hundid.
Comment
-
Algselt postitas timz0333 Vaata postitustMõtlesin juba, et ostja on powerrol aga noh standard karupoeg tyggwp
hundid arvatavasti qq, wow ja bwg kui peaksin kedagi pakkuma. Tho ei ole teemat lugenud ja ei loe ka praegu.lol kuku, slip.Algselt postitas q_q Vaata postitustVõid hääletada overbet või BWG.
Mõlemad lock hundid.
Timz tõmbab lambi estimationi ja sa üritad insta tema posti põhjal BWGle rongi teha, märkamata, et BWG 0 poster.
Comment
Comment