Anyway tegelt tahaks teamworkida kuni veel saab, usaldad mu eyestabber readi?
ei usaldaks. kui suudad mingid konkreetsed näited tuua, miks eyestabber hunt, siis vb. hetkel sinu "tunde" pealt ei tahaks hääletada.
@ pilme, dnb ja emma. kas teil mingisugune huntide ja külade list on? kui nii, siis pange siia ka. kui ei ole, siis tehke. see käib eriti pilme kohta, sest eile tulid teemasse, ütlesid, et seedid informatsiooni ja kirjutad siis midagi, aga kõik, mis sa tegid oli hääl rahvavaenlase vastu ja vsjo. mis readid sul esimese kahe päevaga tekkisid?
ei usaldaks. kui suudad mingid konkreetsed näited tuua, miks eyestabber hunt, siis vb. hetkel sinu "tunde" pealt ei tahaks hääletada.
@ pilme, dnb ja emma. kas teil mingisugune huntide ja külade list on? kui nii, siis pange siia ka. kui ei ole, siis tehke. see käib eriti pilme kohta, sest eile tulid teemasse, ütlesid, et seedid informatsiooni ja kirjutad siis midagi, aga kõik, mis sa tegid oli hääl rahvavaenlase vastu ja vsjo. mis readid sul esimese kahe päevaga tekkisid?
ei julge clearida ja vist kirjutasin ka eile, et ei oska teda ei küla ega huntide alla liigutada. küll aga näen ma hetkel paremaid hundikandidaate. hetkel oled sina ainuke inimene, kes on midagi "imelikku" tema käitumises leidnud. ei taha ainult selle pealt hääletada.
Re: Libahunt XVIII - ainult mängijad võivad postitada!
Ma lasen töö kõrvalt seda mängu ja hetkel pole aega liste teha. Eespool midagi mainisin, kes on kes mu arust hundid ja külad. Eyestabberi rongi peale olen ka valmis minema
Ranka võib olla hunt aga ei pruugi. Sellepärast, et mulle arusaamatul põhjusel üritas mingit paanikat külvata enne hääletuse lõppu.
Ahv pigem hunt, sest hullult valib nagu, mida öelda ja ennast külana näidata, aga pigem puikleb küsimusele vastamisest kõrvale sellega.
Kristjan mu arust küla või siis väga kaval hunt.
Eluvend hunt umbes samal põhjusel, miks ahv.
mulle tundub, et ranka pole hunt, hundised KristjanLaas, rahvavaenlane on rankat hääletanud.
Ma ei saa aru miks enamus arvavad jälle, et mina hunt. See juba näitab, et ma olin rahvavaenlase vastu, rahvavaenlase esimene post oli ka, kus ta kohe hääletas mind hakates mingit visahinge teooriat sisse tooma. Kuidas üldse te arvate, et eile 2 hunti saavad mõlemad enamus hääli?? kus on hundid, kes neid kaitsema peaks? Keegi pole veel seni mind clearinud selles mängus v.a qq kes suri kohe esimene päev külana, mulle on koguaeg tundunud et eyestabber üks huntitest ja laas, kes on clearim küla, tänu rv hundina suremisele tahtis ka varem teda hääletada. Igatahes täna ma võibolla enam postitada ei saa, nii et loodan et te ei jäta hääli minu peale.
Pilme liikus minu mäletamist mööda RV peale kui rong oli juba pikk ?
Pigem hundi liigutus kui rong on juba ees ja siis hääl lisaks lükata.
Ega sa ise ka ei tahtnud ju RV hääletada? Vahepeal üritad ära juhtida tema pealt tuld, et polem õtet võütta ja las olla parem KT peek, lisaks küsid hiljem, kas RV on wild guess. Post 1429 tahad Tupaci rongi liikuma panna ja ärgitad laasi ka, kuigi olid just öelnud Tupacile, et ta paneks RV.
ehk siis eyestabber pole sinu hundi listis, aga oled nõus tema rongi peale minema?
Vastasin eespool nende kohta, kelle kohta bwg küsis. Seepärast tahtsingi hundi/küka ratiot teada, et liiga paljusid hundiks ei paneks. Eyestabberi puhul usaldan autoriteeti, nii et valmis häält muutma, kui timzi keegi maha ei taha võtta
Comment