Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
Ma motlesin tapselt sama lause peas u. 20 min tagasiAlgselt postitas karupoeg Vaata postitustpohui võtame bwg
Comment
-
miks mitte?Algselt postitas q_q Vaata postitustMkm.
Comment
-
Excl. see mängAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustMy bad. Incl. see mäng pole sa kunagi küla olnud right?
Comment
-
Vote Count 4 to 499
Hääled seisuga post 4 kuni 499
Öö saabub 0:15:58 pärast
---
:00 loeb :01 ei loeHääli Lynch Hääletajad 4 ranka WowAwiAA (64), camu (8), overbet (34), neeme (7) 3 LuuK -andres- (11), KristjanLaas (47), eyestabber (14) 1 WowAwiAA BlackWerewolfGenie (59) 1 Fortune Fabulous (5) 1 KristjanLaas Avicii (12) 1 camu ranka (40) 1 BlackWerewolfGenie Char (4) 1 eyestabber timz0333 (17) 1 neeme Fortune (17) 2 unvote karupoeg (45), q_q (93) 1 ei ole hääletanud LuuK (4)
Comment
-
-
Sest ta tegi pinky promise. :DAlgselt postitas Fortune Vaata postitustmiks mitte?
Tundub jabur teile aga ma ei usu, et ta hundina valetaks mulle nii.
Siis ma oleks väga solvunud.
Comment
-
Kuulutab ette, et snaipib :D Lammutame ta vaguni?Algselt postitas LuuK Vaata postitustEi lurkinud siis veel, mingi 8 aeg jõudsin tädi juurest suvilast tagasi, tunnike läks teema lugemisele. Hide pidi ju poolkohustuslikult kõigil peal olema?
Kinnitan QQ sõnu, eelneva põhjal olen ma siin 90% ajast hunt. Ei olnud muidugi plaanis nii haledat algust teha esimeses mängus positiivse tegelasena. Kui peate vajalikuks mind välja hääletada võite julgelt nii teha, eelmise mängu krahhi siit ei tule.
Et asi veel kahtlasem tunduks teen hääletuse viimastel minutitel, kuna asjade seedimine võtab aega.
Comment
-
eiAlgselt postitas q_q Vaata postitustPohui võtame ranka,
ise caps lockiga kirjutab, et suruge inactive mängijaid ja siis järgmine mäng ei tee seda.
Comment

Comment