Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

ma olen küla ausalt ka

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
      ma olen küla ausalt ka
      okei

Char

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust

Eniveis mina ei viitsi enam mängida. nkn kohe lendan ja kui ei lenda, siis on üliobv, et ma hunt.
        Peaksid 2+2s proovima siis. Seal seda probleemi poleks arvatavasti.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
          Peaksid 2+2s proovima siis. Seal seda probleemi poleks arvatavasti.
          kes kiirelt regab, siis mäng algamas just

http://forumserver.twoplustwo.com/59...fills-1374949/

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

Algselt postitas LuuK Vaata postitust
            Avicii
            eh?

Comment

• Avicii
              Grinder
              • Nov 2012
              • 800

Ma saan aru, et ma veits feilisin selle Visahinge hääletamisega jne aga tol hetkel tundus ta kuidagi rohkem hunt kui BWG. GG küla tho, ning üldiselt ma ei näe ka siin foorumis mõtet mängida väga unless kõik ei tee iga mängu jaoks uusi kasutajaid. Kuna meie grupp nii väike siis see lihtsalt läheb nii jamaks kätte. OP mängijad süüakse või hääletatakse välja jne. my 2 cents

Comment

• WowAwiAA
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 2715

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                Ma saan aru, et ma veits feilisin selle Visahinge hääletamisega jne aga tol hetkel tundus ta kuidagi rohkem hunt kui BWG. GG küla tho, ning üldiselt ma ei näe ka siin foorumis mõtet mängida väga unless kõik ei tee iga mängu jaoks uusi kasutajaid. Kuna meie grupp nii väike siis see lihtsalt läheb nii jamaks kätte. OP mängijad süüakse või hääletatakse välja jne. my 2 cents
                Algselt postitas Char Vaata postitust
                pead ikka mängima, mängud peavad koguaeg jooksma, siis tõuseb keskmise mängija tase ka kõrgemale, et sind ei sööda ära esimene päev.

kui saad kicki seekord, care.ee ja tegutse enda tavaliste asjadega edasi.
                Problem solved.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                  f3 oleks võind saada häält lukustada

muidu jah üks väheseid kordi kui probleeme ega modkille polnud vist

ma võin igakord mängida muidu
                  Kui see aitab, siis ma mõtlesin juba paar päeva ette, et kui must lynch tuleb, siis ma lasen lihtsalt päeva lõpuni, sest ma ei saanud teemat piisavalt babysittida ja oleks võinud tundideviisi hiljaks jääda. Ei taha päris pretsedenti ka luua, kus keegi peale mängu mode kuulutab mängu lõppenuks.

Muidu ma tegin teile veidi liiga küll, oli 3 kohta, mida ei tohiks tolereerida, aga 9-mängijaga keeravad modkillid liiga palju balance'it tuksi ja mänge enam väga tihti käima ka ei saa, nii et ma otsustasin mitte.

Need 3 kohta olid:
                  Kui karupoeg ütles täpse kellaaja, millal talle rollisõnum saadeti. Igal pool mujal instant modkill, kui ma poleks sõnumeid üksikult saatnud, sõnumite nimekirja omakorda randinud ja sellest teemas teatanud, siis oleks pidanud 100% modkillima. (kuigi on võimalus, et ta poleks siis seda postitanud).

Oleks ehk pidanud küla karistama, kui surnud timz mängust mujal rääkis. Not cool.

VisaHinge (ja vähemal määral ka teiste f5-s) naise ja lapse nimel vandumine, et ta on küla. Minu meelest nii tõsiselt sõnastades läheb see angleshooti alla, "kas sa oled küla?" jms küsimused on muidugi cool. Mängige rohkem loogikaga kui emotsioonidega.

Muidu oli meeldiv, uued kutid said hästi hakkama.

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

looperi mängust väljas diil oli ka veits halb imo. olgugi, et saime selle ilusti kindof lahendatud.

aga lihtsalt, looper muutis häält selle tõttu teatud hetkel.

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Yeah, väga emotsionaalne mäng oli ja kui visa oksa tõmmati ajas ikka totaalselt keema. Enam ei tee!

Comment

• overbet
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 1620

Lenc, peale Visa lynchi ta kirjutas offtopicusse midagi stiilis, et lol gg küla, enam ei mängi, werewolf liialt tilti ajav. Tollele postitusele vastasin, (ise ei osalenud) et huvitav werewolfi mäng käimas hetkel ja teise lausena Visale, et imo ta mängis viimase päeva lõpu halvasti.

Paari minuti pärast mõlemad deletesime oma postid, aga kuivõrd out of line see meie mõlema poolt oli?

Comment

• vapsik
                          Klubi Liige
                          • Apr 2009
                          • 5462

Midagi ei tohiks kommenteerida.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                            Need 3 kohta olid:
                            Kui karupoeg ütles täpse kellaaja, millal talle rollisõnum saadeti. Igal pool mujal instant modkill, kui ma poleks sõnumeid üksikult saatnud, sõnumite nimekirja omakorda randinud ja sellest teemas teatanud, siis oleks pidanud 100% modkillima. (kuigi on võimalus, et ta poleks siis seda postitanud).
                            Okei, enam ei tee. aga miks see nii halb on? See oli tol hetkel mängu olukorda ning Chari süüd/süütust arvestades hea analüüs imo.

Hetkel ma saan aru, et täpne kellaaja ütlemine oli vale. Oletades, et ma oleks kirjutanud kellaaja asemel "varahommik", kas siis oleks ok?

Ma ei näe, et see oleks ühegi reegliga hetkel vastuolus (mis siiamaani meil olnud). Kui on, siis palun täpsustage

Comment

• Char
                              Pokkerihai
                              • Sep 2009
                              • 1848

sellesmõttes, et rollisõnumi saamine pole hundimänguga seotud.

sa ei tohiks üldse sellest rääkida

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Varahommik poleks okei.

Keelatud on postitada pilti ja tsiteerida oma rolli privaatsõnumit, külatarga peeke ja muud mänguga seotud suhtlust, mis on toimunud väljaspool mänguteemat
                                Kellaaeg on osa privaatsõnumist ja osa suhtluses, mis on toimunud väljsaspool mänguteemat. Kellaaegade või mingi kirjavea arutamine saadud kirjas pole lubatud. Pmst üritad ennast clearida kasutades mänguväliseid asju.

Comment

Working...