Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Collapse
X
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
hahaha, sa näed korralikult tonti seal, kus seda pole...
Üldiselt ma hakkan juba aru saama, kuidas siin mängus saab kenasti tilti minna...
Hundina muidugi suht decent post...
VisaHing-ma ei tea mis maailmas on argument, et mul on random teooria. Sul aju, lugemisoskus, mõtlemisoskus-kasuta seda...
Comment
-
No lugesin postid läbi, ei oska otseselt kuskilt kinni haarata veel.. ( selleks meil q_q kes loodetavasti still on the good side ) Teooriaid võib ju ikka välja käia, egas neid siis praktikasse ei pea viima veel.Algselt postitas blizkaa Vaata postitusthahaha, sa näed korralikult tonti seal, kus seda pole...
Üldiselt ma hakkan juba aru saama, kuidas siin mängus saab kenasti tilti minna...
Hundina muidugi suht decent post...
VisaHing-ma ei tea mis maailmas on argument, et mul on random teooria. Sul aju, lugemisoskus, mõtlemisoskus-kasuta seda...
Comment
-
Üldiselt, keda ma külaks hetkel pean, on just mylolo, hundina kuuluks kategooriasse meta-deep thinker...
Ma algataks praegu maxi rongi-claimis camu põhjendamata külaks ja hüppas ise suht kiirelt rongile. Camu kohta ma veel arvamust ei avalda...
Comment
-
praegu vaatasin suvaliselt enda, camu, wowi profiile ja story adds up jahAlgselt postitas mylolo Vaata postitustvaatasin kõikide mängijate profiile enne mängu ja leidsid ka sealt palju huvitavat. Sellepärast mu hääl on Simmo peal.
Comment
Comment