Oleks selle ühe päeva veel saanud :/ ilmselt BDS kaitsmisega tõmbasin vee peale endale.
Peekid: avicii, lenc, imallin
BDS ma ei saa absoluustelt aru miks sa täna lenci enam välja ei toonud (eile tegid nii hea posti Lenc mängid oma hundirolli sitasti vms) Ja täna null pressi,
Vaadke ise pyth ja lenc tundusid nii ühes paadis, kui lec oli peeked tahtsin kogenamtult mängijalt infi pressida.
Oleks selle ühe päeva veel saanud :/ ilmselt BDS kaitsmisega tõmbasin vee peale endale.
Peekid: avicii, lenc, imallin
BDS ma ei saa absoluustelt aru miks sa täna lenci enam välja ei toonud (eile tegid nii hea posti Lenc mängid oma hundirolli sitasti vms) Ja täna null pressi,
Vaadke ise pyth ja lenc tundusid nii ühes paadis, kui lec oli peeked tahtsin kogenamtult mängijalt infi pressida.
Mnja. Me olime oma Pythagoroses nii kinni, et huntidel joppas. Huntidel polnud probleemi põõsas vahtida ja vaadata kuidas küla üksteist põlema paneb.
Usun, et kõige sitemat mängu ma ei teinud aga väga raske oli jah :L(
Imo siin mängus ei tohi tilti minna nii räigelt nagu mulle tundus, et läksite sina ja aviici, see rikub mängu pilti. Lihtsalt seda tuleb võtta nagu tavalist bad biiti kui oled küla aga ei suuda oma meeskonda veenda.
Imo siin mängus ei tohi tilti minna nii räigelt nagu mulle tundus, et läksite sina ja aviici, see rikub mängu pilti. Lihtsalt seda tuleb võtta nagu tavalist bad biiti kui oled küla aga ei suuda oma meeskonda veenda.
Ma tean jah. My bad sellessuhtes. Tunnistan enda lollust :(((
Aga siiski kutsun üles inimesi, mitte osalema selles mängus kui sa tead ei saa vb aktiivne olla. Võtad ära võimaluse neilt, kes vb tahaksid mängida.
Muidu, kui tohib edasiste mängude huvides... siis Avicii ja BDS proovige natuke emotsioonidega rahulikumalt võtta. Siuke rapsimine tõmmab emotsiooni lakke ja ei lõpe külale või teile endale kuigi hästi ju. Astuge või arvutist eemale mõneks ajaks vms. Esiteks ei cleari te nii mitte midagi anyway ja teiseks jätate õhku pinged, mis tuhmistavad teie objektiivset vaadet mängijatele.
Ka ise tõmmasin tilti ära, kui mingi 10 min enne lõppu q_q tuli välja "hüdroreadiga", et ma hunt ja hääled kuhjusid (sisuliselt aega ei jäänud ju, et mõistlikusele kutsuda küla). Seks ajaks kui rahunesin oli juba mäng läbi minu jaoks :)
karupoeg kui sa poleks outinud, ma ei tea mis põhjus sul oli aga suure tõenäosusega oleks sa suutnud Lenci rongi käima tõmmata, sest oddsid olid ka juba sellised, et 1 gameritest võib wolf olla.
karupoeg kui sa poleks outinud, ma ei tea mis põhjus sul oli aga suure tõenäosusega oleks sa suutnud Lenci rongi käima tõmmata, sest oddsid olid ka juba sellised, et 1 gameritest võib wolf olla.
mitte, et ma tahaks tagantjärgi tark olla, aga lõpus oli imo aru saada, et mina või lenc üks vähemalt oleme hundud.
ma ütlesin kohe alguses ära registreerimise teemas, et ma panen tegelt kirja q_q (ta oli kuskil ära) ja kui ta mingil põhjusel ei saa, siis ma tema asemel.
ja ma ei usu, et ma oleks lenci rongi käima tõmmanud.
ainuke põhjus, miks ma sees olin veel, oli see, et lenc sai aru, et mnu asemele otsitakse vahetusmängijat.
Oleks ma aktiivne olnud, siis a) oleks mind teise päeva öösel välja võetud, sest 1. päeval süüdistasin wowi ja teisel päeval lendasin lencile juba peale. või b) lenc oleks mu praeguses faasis üle mänginud ja teie oleksite teda uskunud, sest ma ühe korra endgames juba mõjutasin päris rängalt.
Comment