Libahunt 10 mängu teema.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Libahunt 10 mängu teema.

yea

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Oleks selle ühe päeva veel saanud :/ ilmselt BDS kaitsmisega tõmbasin vee peale endale.

Peekid: avicii, lenc, imallin

BDS ma ei saa absoluustelt aru miks sa täna lenci enam välja ei toonud (eile tegid nii hea posti Lenc mängid oma hundirolli sitasti vms) Ja täna null pressi,
      Vaadke ise pyth ja lenc tundusid nii ühes paadis, kui lec oli peeked tahtsin kogenamtult mängijalt infi pressida.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

turbo oleks epic, proovida võib

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Wp vapsik!

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
            Oleks selle ühe päeva veel saanud :/ ilmselt BDS kaitsmisega tõmbasin vee peale endale.

Peekid: avicii, lenc, imallin

BDS ma ei saa absoluustelt aru miks sa täna lenci enam välja ei toonud (eile tegid nii hea posti Lenc mängid oma hundirolli sitasti vms) Ja täna null pressi,
            Vaadke ise pyth ja lenc tundusid nii ühes paadis, kui lec oli peeked tahtsin kogenamtult mängijalt infi pressida.
            Mnja. Me olime oma Pythagoroses nii kinni, et huntidel joppas. Huntidel polnud probleemi põõsas vahtida ja vaadata kuidas küla üksteist põlema paneb.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Usun, et kõige sitemat mängu ma ei teinud aga väga raske oli jah :L(

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Mis teha kui külad postitavad hundiselt :D

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Samas oelks pidand lenci pakkumsie avstu võtma, et oleks sind linchynd ja siis lenc läinud järgmnisena ja sealt oleks saanud arutada.

Lenc sinu mõte oli mind nahka panna jah?

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                    Usun, et kõige sitemat mängu ma ei teinud aga väga raske oli jah :L(
                    Imo siin mängus ei tohi tilti minna nii räigelt nagu mulle tundus, et läksite sina ja aviici, see rikub mängu pilti. Lihtsalt seda tuleb võtta nagu tavalist bad biiti kui oled küla aga ei suuda oma meeskonda veenda.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Imo siin mängus ei tohi tilti minna nii räigelt nagu mulle tundus, et läksite sina ja aviici, see rikub mängu pilti. Lihtsalt seda tuleb võtta nagu tavalist bad biiti kui oled küla aga ei suuda oma meeskonda veenda.
                      Ma tean jah. My bad sellessuhtes. Tunnistan enda lollust :(((

Aga siiski kutsun üles inimesi, mitte osalema selles mängus kui sa tead ei saa vb aktiivne olla. Võtad ära võimaluse neilt, kes vb tahaksid mängida.

Comment

• eluvend
                        Grinder
                        • Sep 2010
                        • 640

Muidu, kui tohib edasiste mängude huvides... siis Avicii ja BDS proovige natuke emotsioonidega rahulikumalt võtta. Siuke rapsimine tõmmab emotsiooni lakke ja ei lõpe külale või teile endale kuigi hästi ju. Astuge või arvutist eemale mõneks ajaks vms. Esiteks ei cleari te nii mitte midagi anyway ja teiseks jätate õhku pinged, mis tuhmistavad teie objektiivset vaadet mängijatele.

Ka ise tõmmasin tilti ära, kui mingi 10 min enne lõppu q_q tuli välja "hüdroreadiga", et ma hunt ja hääled kuhjusid (sisuliselt aega ei jäänud ju, et mõistlikusele kutsuda küla). Seks ajaks kui rahunesin oli juba mäng läbi minu jaoks :)

Comment

• eluvend
                          Grinder
                          • Sep 2010
                          • 640

Lol kirjutasin ka just samast asjast...

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

karupoeg kui sa poleks outinud, ma ei tea mis põhjus sul oli aga suure tõenäosusega oleks sa suutnud Lenci rongi käima tõmmata, sest oddsid olid ka juba sellised, et 1 gameritest võib wolf olla.

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

karupoeg kui sa poleks outinud, ma ei tea mis põhjus sul oli aga suure tõenäosusega oleks sa suutnud Lenci rongi käima tõmmata, sest oddsid olid ka juba sellised, et 1 gameritest võib wolf olla.
                              mitte, et ma tahaks tagantjärgi tark olla, aga lõpus oli imo aru saada, et mina või lenc üks vähemalt oleme hundud.

ma ütlesin kohe alguses ära registreerimise teemas, et ma panen tegelt kirja q_q (ta oli kuskil ära) ja kui ta mingil põhjusel ei saa, siis ma tema asemel.

ja ma ei usu, et ma oleks lenci rongi käima tõmmanud.

ainuke põhjus, miks ma sees olin veel, oli see, et lenc sai aru, et mnu asemele otsitakse vahetusmängijat.

Oleks ma aktiivne olnud, siis a) oleks mind teise päeva öösel välja võetud, sest 1. päeval süüdistasin wowi ja teisel päeval lendasin lencile juba peale. või b) lenc oleks mu praeguses faasis üle mänginud ja teie oleksite teda uskunud, sest ma ühe korra endgames juba mõjutasin päris rängalt.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

ja btw, ka teie oleksite võinud aru saada, et minu asemele otsitakse, sest ma ainuke vend, kes oli 2 päeva täiesti vait.

arvestades minu stiili, siis hundina ma oleks siin täis spämminud selle teema. Seega ma üsna obv küla

Comment

Working...