Hommikul 12 ajal oli seda teemat siin mõnda aega uudistamas. Hundida ta teaks mis värk on ja midagi uut siit ei otsiks nii varakult :D
Loll read, aga midagigi! Muusosas tuleb ainult nõustuda Sinuga, kahjuks
Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
Samas eluvenna välja võtmine oleks ka üli +EV
Kui joppab ja ta hunt siis Cleared külad on: Maxi, Synfony, LuuK ja WowAwiAA. Järgi jääksid Tiiger ja Jmsk69 kellest teine hunt peaks üks neist kahest olema. Selle loogika järgi on küla 100% võitnud.
Kahjuks pole aega momendil kõiki poste läbi töötada uuesti, aga imo tõmbame eluvenna rongi käima ja vaatame mis juhtub.
Ma olen ka poolt hääletamaks eluvenda, sest juba ammu on olnud kahtlus, et ta võib hunt olla, lol ! Ja pealegi sellised päeva esimesed postis stiilis " Võtke end kokku küla ja wtf miks teda just hääletati" ongi eriti mahlased huntide poolt tulema.
Ma ei näe põhjust miks Tiiger mind pushib, võiks vähemalt midagi tarka kirja panna, mitte "kaua te jebite" pealegi ja kui tiiger aru saab, et ma küla, siis mis on see next move ? Pole mõtet mingit lollust ka hääletada vaid pigem inimesi kelle välja hääletamine annaks ka mingit kasu . Ja mul on pohlad mis see Wow eluvenna kaitseks ütlema hakkab..
Comment