***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
    Miks ei loe, loen ikka!

"tehke mind rong siis"
    "Mittemidagi ütlev.
    Mul riide pole hetkel."
    "ranka hea lihtne kirjutada... Endiselt turkal... Rohkem ei jõua tekkida... "

No milleks selliseid postitusi teha? Minumeelest on just see küla alt vedamine. Saan aru, et aega pole, AGA hääletada eile õhtul Ranka välja? Eilse päeva jooksul tehti ehk 20 postitust, natuke raske uskuda et pole 2-3 minutit, et need läbi lugeda. See ju küla suhtes täielik ükskõiksus. Pls ole nüüd aktiivsem ja lahendame mängu ära!
    Ma tõesti ei viitsi väikesest telefonist teemat lugeda ja siis kaasa mõelda ja kirjutada ka veel midagi turka ajal. Mõtled ka mida sa räägid?
    Teiseks minu aktiivsus on täitsa normaalne, võrreldes siin mõnega. See, et ma hetkel päevas 10 posti ei tee pole mitteaktiivsus. Tulid lihtsalt asjad, mis ei luba siin süveneda.

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
    Üritan midagi kirja panna.

Peale seda kui karupoeg välja tuli, et ta on KT ja ütles, et q_q on hunt, pani camu oma hääle hoopis ranka peale. Ma ei usu, et hunt niiviisi teeks, samas ta ei pruukinud seda asja üldse tähele panna, sest oli eemal ja andis lihtsalt hääle, samuti pani tiba hiljem q_q kohe.

wow tuli lagedale mingise kahtlase plaaniga hoopis karupoeg enne q_q ära süüa, jätab väga hundise mulje.
    Ma tõesti ei märgand siis, et KT oli hundiga välja tulnud. Muidu poleks sellist asja teinud. Ka ei märgand eile, et ranka ära söödi. Otsisin öösel seda posti veel tükk aega. See öö post ja hommiku post võiksid üldse pildiga ja suured olla. Saab kohe aru kuna öö ja kuna päev ja mis teema on.

wow teema ei tundu mulle otseselt kahtlane, vaid tema mõttes oleks saanud kindel hunt järgneval päeval mõne vea teha.

Ma võin iga kell Luugi rongiga liituda. Eluvenna omaga samuti.

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Synfony ja Luuk on mõlemad praktiliselt AFK olnud, täna-eile 1 täiesti mõttetu post kahepeale. Täiesti võimalik et üks neist või siis mõlemad (??) on hundid ja kuna neid otseselt tanki veel ei lükata siis on hea afk olla. Küla ju hääletab üksteist välja.
      Aktiivsetest on minujaoks hundi kandidaadid eluvend, jmsk69 ja tiiger.
      Cleared külasi minujaoks siis 4.
      Kuna häid reade ma välja ei mõtle, siis imo proovime luckida.

Kuna Synfonyt on juba hääletatud siis sobib täna ka see, aga mulle sobib ükskõik neist kes minu kandidaatide nimekirjas

Synfony

Comment

• eluvend
        Grinder
        • Sep 2010
        • 640

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
        No kuidas ta siis cleared on? Nt, peale timpsi väljahääletamist ütles ta, et poleks votecount vigane olnud, oleksime camu hoopis välja hääletanud ja asi klaar. Samuti ka see, et ta vaikselt ikka info saamiseks üritab ise ka camut pushida. imo need 2 asja näitavad, et camu külaks olemisel ei cleari eluvend end ära.
        Sa kas ei saanud aru mu pointist või meelega tõlgendad seda siin valesti.
        camu minekul on mingisugunegi tulemus, seepärast seda varianti pakun. Kui tuleb mõni muu mõistlik rong, millest ka reaalset kasu on, siis olen igati avatud. siiani aga midagi paremat ju pole

Kui Sa oled küla, siis sa pead lõpetama ära obsessioni, et ma hunt. Meil pole mõtet üksteise vastu tolmu keerutada, otsime mõistlike lahendusi.

Comment

• eluvend
          Grinder
          • Sep 2010
          • 640

Algselt postitas Maxi Vaata postitust

Kuna Synfonyt on juba hääletatud siis sobib täna ka see, aga mulle sobib ükskõik neist kes minu kandidaatide nimekirjas

Synfony
          Saan õigesti aru, et Synfony hääletamisest mingeid muid reade ei saa, aga prooviks lihtsalt luckida?

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

tegelikult kui päris aus olla, siis Sinu hääletamine on kõige rohkem +EV, aga kuna sa oled pigem aktiivne ja mulle üldse ei meeldi need kes ülipassiivselt mitte midagi ei kirjuta, siis tahaksin neid karistada veidike sellega. Kui nad on hundid siis hästi, kui küla siis nende poolt sitasti mängitud.

Comment

• eluvend
              Grinder
              • Sep 2010
              • 640

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
              tegelikult kui päris aus olla, siis Sinu hääletamine on kõige rohkem +EV, aga kuna sa oled pigem aktiivne ja mulle üldse ei meeldi need kes ülipassiivselt mitte midagi ei kirjuta, siis tahaksin neid karistada veidike sellega. Kui nad on hundid siis hästi, kui küla siis nende poolt sitasti mängitud.
              Miks minu hääletamine on kõige rohkem +ev?

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Kuna sina oled suhtelist hundine ning samas teinud mitmeid clearivaid nimekirju ning rünnanud mitmeid inimesi, kui sa peaks hunt olema siis viimase hundi leidmine on lihtne. Kui synf on hunt siis infot ei saa näiteks

Comment

• Synfony
                  Jube Noob
                  • Feb 2013
                  • 148

Kuna eile oli tihedalt pidutsemist ja täna ei tahnud elada, siis polegi postitanud :) . Mul pole selle vastu midagi kui te hääli minupeale soovite panna, kuid siis andke ka +ev põhjus, sest lamp on raisata häält. Mina ise läheks äkki eluvenna või wowi rongiga.

Comment

• eluvend
                    Grinder
                    • Sep 2010
                    • 640

Ausaltöelda ei julge ma kedagi hetkel clearida :D Postitatakse nii vähe, et raske milleski üldse kindel olla. Üks hetk ollakse minusilmis küla ja siis tullakse mingite kummaliste postitustega lagedale ja seisud hägustuvad koheselt. Täna õhtu peaks igal juhul mingitki selgust juurde tooma.
                    Aga väga hea, et vähemalt mõtled mängule ja selle lahendamisele, paistab et seda on liiga palju tahta kõigilt külaelanikelt (või ongi nii, et küla jaurab ja hundid nurgas itsitavad?)

Hädavariandina võiks synfony muidu minna küll, aga vaid tõesti siis kui mingit paremat lahendust (poomine, mis annaks ka infot) ei ole.

Comment

• Synfony
                      Jube Noob
                      • Feb 2013
                      • 148

Ja pealegi on üks asi veel. Kui Camu välja ei võta, siis ta hakakb igapäevaselt kahtlusaluseks jääma, mis ei ole ka väga positiivne.

Comment

• IamAllin
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 1653

Äkki paneksid kõik 1-3 nime, kelle poolt täna oleksite nõus hääletama? Ise oleksin nõus synfony, luugi ja camuga.

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

After 371
                          3 synfony (tiigrikutsu, IamAllin, maxi)
                          1 camu (Jmskns69)
                          1 tiigrikutsu (WowAwiAA)
                          1 Jmskns69 (camu)

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

Synfony, Luuk, Eluvend või Camu.

Ei häiriks otseselt kui ükskõik kes nendest välja läheks

Comment

• eluvend
                              Grinder
                              • Sep 2010
                              • 640

Synfony ja LuuK on okei, aga neist ei saa eriti infot vist. Camu ka okei, sest tooks selgust, samas täna tundub ikka suht küla.

Comment

• Synfony
                                Jube Noob
                                • Feb 2013
                                • 148

Eluvend, Wow, Camu

Comment

Working...