***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IamAllin
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 1653

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

lisaks veel, et suur suur aitäh karupojale ning jmsnks sixty nainerile peaks küll järgmise mängu korraldamine kohustsulik olema:D

Comment

• Synfony
      Jube Noob
      • Feb 2013
      • 148

Avicii tänase päeva strateegia oli ka super ! Täpselt oli teada, et pmst ainuke õige oleks Max välja võtta, sest tema oleks sind hääletanud ja, et kui hääle mulle lükkab , copides rida poste mida Jmsk läbi ei loe , et on ainuke võimalus teda mõjutada :D Väga hea. Avicii mis tunne oli nagu mängu keskel kui kahtlused hajusid ja enamus arvasid, et sa KT peek ?!:D

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Lol, GG.

Comment

• Synfony
          Jube Noob
          • Feb 2013
          • 148

Sorri tiiger, sinu väljahääletamine jäi suht kripeldama hiljem, kuid ei olnud midagi teha kui nägin hunti postides kus seda ei olnud .

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
            Avicii tänase päeva strateegia oli ka super ! Täpselt oli teada, et pmst ainuke õige oleks Max välja võtta, sest tema oleks sind hääletanud ja, et kui hääle mulle lükkab , copides rida poste mida Jmsk läbi ei loe , et on ainuke võimalus teda mõjutada :D Väga hea. Avicii mis tunne oli nagu mängu keskel kui kahtlused hajusid ja enamus arvasid, et sa KT peek ?!:D
            No suht easy oli liugu lasta selle peal ja kui keegi plõksima tuli siis sellega hirmutada, aga ega keegi väga ei julgend kah, marcoloco lõpus ainult. Sel päeval kui ranka ära söödi ja jmsk veel tules oli siis rankaga naersime skypes, et nii easy ikka ja kellegil pole õrna ainu ka kes hundid võiks olla, luuki ainult tiba kahtlustati aga see oli ka kõik ja siis 2 tundi hiljem olid kõigi hääled ranka peal, mis oli nii random ikka :D peale seda tõmbas veits nutusemaks aga mitte väga. Sel ööl kui iamallinn välja läks tahsin tegelikult maxit juba süüa igaksjuhuks, sest tema usukus mind rohkem kui maxi aga no nagu naha siis vahet ei olnud

Comment

• IamAllin
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 1653

no mina oleksin sind pool mängu hundiks pakkunud. See päev, kui marcot hääletasime kirjutasin ka, et avicii ja luuk peaksid olema, aga kuna sa Kt peek, siis marco ja luuk 100%. Peale marco külaks osutamist ei olnudki muud võimalust kui sina ja Luuk.:D

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

ahjaa timzi tahtsime me ka esimesel ööl ära süüa tegelikult, aga ranka arvas, et feikclaimis sellepärast pinnisin teisel päeval rohkem infot :D

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

krt tiiger :D

Ma saan tegelikult su mängustiilist ja eesmärgist aru, kuid minu arvates seal tekib see probleem, et:

1) - sa ründad mängijad ilma kahtlustuseta leidmaks mingeid telle tema vastusest. Kuid sellisel juhul kehtib tendents: "leiad, mida otsid" ehk siis vastavalt sellele, kuidas sa oma lähenemise oled sättinud, hindad sa ka vastust. Ning igast vastusest on võimalik lugeda välja hundilisust.

2) parem on otsida telle n.ö. üldisest foonist a la "miks keegi sellises olukorras midagi ütleb".

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                    Samamoodi q_q hüpoteetiline väide, et äkki KT peek oli Avicii ning sellisel juhul see aga cleariks ta. Ühe inimese subjektiivsest arvamusest sai aga teiste mängijate "confirmed cleard küla to the max" hinnang. Kuigi nt marcoloco tõi hilisemas faasis välja mitu korda, et tema hinnangul on hoopis tiigrikutsu kt peek (mida ta ka oli).
                    Ma leian, et see on 100% timzi süü, lohakalt sõnastas oma postitused. Lõppu ma ei viitsinud hoolikalt jälgida, Aviciid 100% clearida on kindlasti lollus.

Sain veel vahepeal PM-i, et ehk peaks seda mängu gimmick kontode alt mängima - minu meelest mõttetu, inimesed saavad nagunii aru, kes esimestel päevadel paremini postitab ja kes mitte. Mingit semivenelast ma ka mängima ei viitsi hakata, et "Avicii on hunt minu mjeelest". Mulle tundub, et tase on mingil määral nagunii ühtlustumas, aga kui keegi tahab, siis võib järgmisteks mängudeks gimmicku luua ja postitada signup teemasse "mängin gimmicku alt, luban mujal mitte postitada, palun mängivad moded ärge IP-checkige, outin ennast peale mängu".

GG hundid ja thanks karupoeg. Ranka oleks pidanud minu meelest 3 korda modkillitud saama, 2x öösel postitamise eest(:31 ma esimesel korral andestaks, kuna raske öelda, kas teema oli lukus või mitte, :32 on selge no-no ja :47 või whatever on lol gg) ja ühe korra siis teemast väljas mängust rääkimise eest (kuigi seda sa ei pruukinud näha of course), aga oh well, muidu said hästi hakkama.

Comment

• Synfony
                      Jube Noob
                      • Feb 2013
                      • 148

Esimesel päeval kas külapoolt või siis huntide poolt välja lennata on vist kõige sitem :D Ülejäänud aja oled pealtvaataja ja kirud :D

Comment

• q_q
                        dibs esimesele naisele, kes siia satub
                        • Jan 2011
                        • 6303

gg

hea mäng avicii :D

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                          Ma leian, et see on 100% timzi süü, lohakalt sõnastas oma postitused. Lõppu ma ei viitsinud hoolikalt jälgida, Aviciid 100% clearida on kindlasti lollus.

Sain veel vahepeal PM-i, et ehk peaks seda mängu gimmick kontode alt mängima - minu meelest mõttetu, inimesed saavad nagunii aru, kes esimestel päevadel paremini postitab ja kes mitte. Mingit semivenelast ma ka mängima ei viitsi hakata, et "Avicii on hunt minu mjeelest". Mulle tundub, et tase on mingil määral nagunii ühtlustumas, aga kui keegi tahab, siis võib järgmisteks mängudeks gimmicku luua ja postitada signup teemasse "mängin gimmicku alt, luban mujal mitte postitada, palun mängivad moded ärge IP-checkige, outin ennast peale mängu".

GG hundid ja thanks karupoeg. Ranka oleks pidanud minu meelest 3 korda modkillitud saama, 2x öösel postitamise eest(:31 ma esimesel korral andestaks, kuna raske öelda, kas teema oli lukus või mitte, :32 on selge no-no ja :47 või whatever on lol gg) ja ühe korra siis teemast väljas mängust rääkimise eest (kuigi seda sa ei pruukinud näha of course), aga oh well, muidu said hästi hakkama.
                          hilisema postitusega oli see case, et ta saab modena sulgetud teemasse postitada ning see 32 minuti post tundus lihtsalt korra üle aja läinuna ning eeldasin, et tema seda ei märganud. Seega palusin, et ta ei postitaks teemasse kui see on lukus (modena saab ta seda teha). hilisemad postitused olid seoses mu väite testimisega.

Ma kõikidele foorumiteemadele kaasa ei ela-jälgi, seega ei näinud mujal teda mängust rääkimas. Kus see oli?

edit: vb oli naiivne arvata, et ranka ei tea, et ta ei saa postitada after :30. Aga ei ole eriline neti/foorumi guru ja ei osanud seda tol hetkel märgata

Comment

• q_q
                            dibs esimesele naisele, kes siia satub
                            • Jan 2011
                            • 6303

Algselt postitas lenC Vaata postitust

pole vaja küll kedagi süüdistada, hundid mängisid väga hästi imo (ranka ja avicii, luuk so-so)

isegi suht luck oli, et ranka maha saime ja tänu sellele veits lootust üldse saime

hundid väärisid siin võitu anyway, wp

ranka ma oleks ka modkillind sest see oli ikka hea angleshoot :32, 99% ajast teeb sellise posti küla imo

ja gimmickutega mõttetu lol

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

"gimmick" ?

Comment

• tiigrikutsu
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 522

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                                krt tiiger :D

Ma saan tegelikult su mängustiilist ja eesmärgist aru, kuid minu arvates seal tekib see probleem, et:

1) - sa ründad mängijad ilma kahtlustuseta leidmaks mingeid telle tema vastusest. Kuid sellisel juhul kehtib tendents: "leiad, mida otsid" ehk siis vastavalt sellele, kuidas sa oma lähenemise oled sättinud, hindad sa ka vastust. Ning igast vastusest on võimalik lugeda välja hundilisust.

2) parem on otsida telle n.ö. üldisest foonist a la "miks keegi sellises olukorras midagi ütleb".
                                Nojah, kui päeva jooksul palju riide saada siis päeva lõpuks saab juba midagi välja mõelda. Esimestel päevadel on obv suht random flippamine kui just väga geniaalsed vastased ei ole ja pange ei pane.

Tuleb tõdeda, et foorumimängus väga süveneda ja mõtteid kirja panna ei viitsi ka. Eks see treenib jälle omakorda mälu.

Comment

Working...