***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marcoloco
    FPP Pro
    • Nov 2010
    • 203

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
    ahjaa, marco on 2 päeva kirjutan minust ja luukist kõvasti, viimast ma küll ei julgeks 100% confida aga kui meie oleks hundid olnud siis oleks ta raudselt nahka pannud, samas on läinud camu ja q_Q viimasetl päevadel kes mind tunduvalt rohkem uskusid ja confisid külana, cmon
    minu nahka panemine oleks huntide poolt praegu v2ga rumal liigutus - nagunii olen ju kahtlusalune nr 1, parem las kylad olla minu kallal. Pluss kui mind oleks 2ra s66dud, kas siis arvad et need minu syydistused olekski unustatud lihtsalt?

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

1. jmsnks69 - küla
      2. iamallin - küla
      3. synfony - 75% küla
      4. Avicii - küla
      5. LuuK - 50 & 50
      6. Marcoloco - 50 & 50
      7. Maxi - 50&50

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

Lootsin, et võtate marcoloco eile välja, aga vahet pole, tiiger oleks ilmselt täna siis läinud.

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
        Kumb on sinule rohkem hundine kas Marco või LuuK ?
        vahet pole kumb võtta, nagunii mõlemad on hundid. Võtame täna marco ja homme luugi ja mäng võidetud.

Comment

• marcoloco
          FPP Pro
          • Nov 2010
          • 203

Kui sina ei ole hunt siis LuuK on kohe päris kindlasti. Loodetavasti tuleb vahepeal infot juurde. Hetkel minu jaoks kaks hunti sina ja LuuK ning kaks kindlat küla kelle nimed jätan praegu enda teada.
          m6tle selle peale, et ranka ja sinu vahelises h22letamises oli vahe ainult 1 h22l. Seega kui sa kahtlustad kedagi, kes andis rankale h22le, m6tle hoolega, miks ta ei v6inud lihtsalt oma h22lt sinu peale panna. Kui ta oleks nii teinud, oleks seis olnud 6 kyla ja 3 hunti. Selle asemel siis hundid otsustasid riskida, ohverdada ranka ja proovida 7-2 seisus v6itu v6tta? TUndub liiga riskantne, kuigi jah mitte p2ris v6imatu. Aga parem j22da suurema t6en2osuse juurde.

Comment

• Jmskns69
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2012
            • 477

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
            Lootsin, et võtate marcoloco eile välja, aga vahet pole, tiiger oleks ilmselt täna siis läinud.

vahet pole kumb võtta, nagunii mõlemad on hundid. Võtame täna marco ja homme luugi ja mäng võidetud.
            Kõlab nagu plaan !

Comment

• Jmskns69
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2012
              • 477

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust
              m6tle selle peale, et ranka ja sinu vahelises h22letamises oli vahe ainult 1 h22l. Seega kui sa kahtlustad kedagi, kes andis rankale h22le, m6tle hoolega, miks ta ei v6inud lihtsalt oma h22lt sinu peale panna. Kui ta oleks nii teinud, oleks seis olnud 6 kyla ja 3 hunti. Selle asemel siis hundid otsustasid riskida, ohverdada ranka ja proovida 7-2 seisus v6itu v6tta? TUndub liiga riskantne, kuigi jah mitte p2ris v6imatu. Aga parem j22da suurema t6en2osuse juurde.
              Ma ei ole kahtlustanud kedagi kes andis hääle Rankale. Sinu muidu mingit pidi tublid seletused muutusid hoobilt veelgi kahtlasemaks. Minu jaoks lahendas mängu olukord kus minu peal oli 4 häält. Tiiger ja Ranka on juba surnud järelikult on hundid Marcoloco ja LuuK

Comment

• marcoloco
                FPP Pro
                • Nov 2010
                • 203

Sinu muidu mingit pidi tublid seletused muutusid hoobilt veelgi kahtlasemaks.
                Ma ei pyyagi siin enda nahka p22sta, vahet pole kas l2hen t2na v homme, lihtsalt kui n2ete et ma kyla, siis 2ra unusta
                Ma ei ole kahtlustanud kedagi kes andis hääle Rankale.
                Ma lihtsalt kardan, et kui Luuk l2heb homme ja yks hunt veel valida, siis suudab Aivicii sulle r22kida augu p2he Maxist vms. M6tle juba praegu, et kui mina olen kyla ja Luuk on hunt, mida sa teed j2rgmisena. Ja j22 plaanile kindlaks!

Comment

• IamAllin
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 1653

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                  1. jmsnks69 - küla
                  2. iamallin - küla
                  3. synfony - 75% küla
                  4. Avicii - küla
                  5. LuuK - 50 & 50
                  6. Marcoloco - 50 & 50
                  7. Maxi - 50&50
                  mõtlesin ka korra Maxi üle, sest mõned postid on kahtlased olnud, aga päev imo on ta cleared ranka votemise päeva pärast. Camu pani esimesena ranka ja ma lükkasin kohe järgi ning peale seda tuli Maxi ja ütles, et ranka ladyboy rongiga ta võib küll kaasa tulla ja oli seal lõpuni, kordagi om häält muutmata. Ei usu, et nad niiviisi plaanisid, kuna ranka tegelikult ei olnud eelnevalt suurte kahtlusaluste hulgas ja poleks olnud põhjust mõne poolt pigem küla meeskonda paigutatud hunti niimoodi ära lintsima. Samas kui ta on hunt, siis on fucked up värk, aga pole midagi teha. Marcoloco , jõuu.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

Ma ei ole kahtlustanud kedagi kes andis hääle Rankale. Sinu muidu mingit pidi tublid seletused muutusid hoobilt veelgi kahtlasemaks. Minu jaoks lahendas mängu olukord kus minu peal oli 4 häält. Tiiger ja Ranka on juba surnud järelikult on hundid Marcoloco ja LuuK
                    mulle tunduvad ka marcoloco vastused loogilised ja kui KT peeki poleks, siis ma kahtlemata lükkaks LuuK ja Avicii, aga seis pole selline.

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

ma ei mõista mis loogikaga mind veel hundiks pakutakse? :D

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

täna ma muidu hoian hääle lõpuks kuna mul on kindel read ja lähtuvalt sellele hääletan

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

after 806:
                          3 marcoloco (iamallin, jmskns69, avici)
                          1 luuk (marcoloco)

Comment

• IamAllin
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 1653

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                            täna ma muidu hoian hääle lõpuks kuna mul on kindel read ja lähtuvalt sellele hääletan
                            no kui sa oled ikka küla ja sul 100% hunt olemas, siis miks seda enda teada hoida? Või kavatsed enne päeva lõppu ikkagi avalikustad selle?

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

ma tahaks eelkõige, et 2 hunti ennem oma hääled ära panevad ja sellest lähtuvalt on hea homme mängida.

Aga ütleme nii, et esialgu hääletan ma Luuk

Comment

• Maxi
                                Pokkerihai
                                • Nov 2010
                                • 1849

Avicii, mis sa Luukist arvad?

Comment

Working...