***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jmskns69
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2012
    • 477

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Marcoloco kinnita, et sa pole hunt ja anna hääl Luuk-ile !

Comment

• IamAllin
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 1653

õhtust härrased.

Comment

• Avicii
        Grinder
        • Nov 2012
        • 800

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust
        See votecount ei olnud l6plik. Aivicii pani ka sinu peale h22le.
        ma ei saa aru, miks sa külana mind nii väga hääletada tahad, mina olengi kõige külam üldse. see, et ma rankat ei hääletanud ei tähenda, et ma nüüd hunt olen. ranka korjati täiesti lambist ülesse, et jmskns69 mitte hääletada, kes minu silmis on nüüdseks küla, sind olen ma aga tasapisi kogu mängu kahtlustanud, luuk on ka 50 50 aga see, et kui eile jäid natuke tule alla tõid mind ja luuki kohe välja, et võtke ja võtke ja, et sa tänagi sama rada ajad siis mind paneb tõsiselt kahtlema sinu küla olek, kui timz mind confirmis siis mida sa pressid ma aru ei saa?

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
          õhtust härrased.
          Tore Teidki siin näha !

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
            1. jmsnks69 - on teinud miskeid külaseid poste imo, samas ei julgeks küll 100% clearida, samas on vaikne ja midagi erilist ei postita, kaitses küll end täna nüüd suht ok argumentidega
            2. iamallin - 50/50 imo, kui ta poste vaadata siis on olnud rongidel viimased 2 päeva, ja ei tahtnud timzi hääletada kuna arvas, et KT - pigem küla siiski
            3. q_q - kui tuleb välja, et sa hunt oled siis ma teen sulle liitri viina, well played mate - aga usun, et oled küla
            4. synfony - imo on suht tagaplaanile jäänd ja ajalugu on näidanud, et hundid ongi tagaplaanil, nagu eelmine mäng taavi ja wow kes alguses said veits tuld ja siis kadusid sootuks kaardi pealt, joppas, et alla andsid
            5. tiigrikutsu - tundub küla, loll küla aga siiski küla
            6. Avicii - Tulevan top1 DJ in tha world
            7. LuuK - no blää, mitu korda on ta hunt olnud, vastu oddse rsk, plus on teinud miskeid külaseid poste - samas eile tiigrikutssu hääletaamine alguses tundus kahtlane, ning sealt kogus tema rong ka tuure - POLE KINDEL aga arvan, et küla
            8. Marcoloco - ka yks kahtlusalune, on leiutanud igast teooriaid ja värke, tundub hundine
            9. Maxi - pakun puusalt, et yks untidest m2ngib see m2ng aktiivset hunti ja miks ei võiks see tema olla, täpselt see, et kuna me siiamaani ei ole kedagi kätte ssaanud siis mina ei julge kyll 100% lockclearida kedagi
            10. camu - sama mis synfony, suht vaikne ja sellest ranka pressimisest ma aru ei saa, kunagi peaks ta sihikule võtma sest tema võiks olla ka yks hunt
            11. ranka - ei imestaks kui oleks hunt, samas tundub rohkem külana, päevikus rääkis et pidi vist tais ladyboysi ahistama ja seega ei süvene mängu, võiks ka tule alla panna kunagi
            minu post kui meid veel 11 alles oli

Comment

• Avicii
              Grinder
              • Nov 2012
              • 800

sama päev läks ranka ja q_q söödi ära

Comment

• Jmskns69
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2012
                • 477

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                sama päev läks ranka ja q_q söödi ära
                Kumb on sinule rohkem hundine kas Marco või LuuK ?

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

ma j2tan ikkagi Jmskns69, rankast h2sti ei usu et ta esimesel p2eval hundina nii passiivne oleks olnud, kuigi samas juues ununeb k6ik ja foorumim2ng on t2iesti teisej2rguline.

k6hutunne pigem siis Jmskns69 ja kui kyla, siis homme kahtlustada q_q, Maxi ja edasi m6elda.
                  Samas kui ranka on hunt, siis nagu ylal keegi mainis siis ta on mind kaitstes minu ka kahtlusaluseks teinud ja siis oleks kylal v2ga hapu seis.. Ranka rongi nyyd lykkas q_q j2lle k2ima, kui ta oleks hunt siis selline olukord (t2na ranka, homme mina) talle meeldiks.
                  alguses kaitseb hunti?

Comment

• Avicii
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 800

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                    hundid tiiger, ranka, macro

plz1time
                    q_q viimased sõnad, samal ööl söödi ta ära

Comment

• Avicii
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 800

Algselt postitas camu Vaata postitust
                      Hommik. Eilne vaist läks täppi õnneks. Imo ranka hunt olemine clearib jmnsk ära. Ta ei paneks poole päeva pealt oma häält nii paika ja las jääb. Valis rongi lihtsalt.
                      Marcoloco tundub liiga lihtne. Samas üritas ta ka minu usaldust võita nagu Lenc mingis mängus, seetõttu olen vb kallutatud.
                      Avicii peaks ka raudselt küla olema. Ta hüppas mulle eile isiklikult turja, kui minul hundi kahtlus lasus.

Loen korra oma eilse posti üle.
                      eile samuti pressis macrot, ja öösel söödi ära

Comment

• Avicii
                        Grinder
                        • Nov 2012
                        • 800

ahjaa, marco on 2 päeva kirjutan minust ja luukist kõvasti, viimast ma küll ei julgeks 100% confida aga kui meie oleks hundid olnud siis oleks ta raudselt nahka pannud, samas on läinud camu ja q_Q viimasetl päevadel kes mind tunduvalt rohkem uskusid ja confisid külana, cmon

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

Marcoloco

Comment

• marcoloco
                            FPP Pro
                            • Nov 2010
                            • 203

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
                            Avicii on külatarga poolt confirmitud küla !
                            Minu arust yldine arusaam oli, et kylatarga peek-i ei 6nnestu kinnitada, vabalt v6is vaadata hoopis lenci.

Kui tuleb v2lja, et mina olen kyla, keda sa pakuksid teiseks hundiks Luuk k6rval?

Comment

• marcoloco
                              FPP Pro
                              • Nov 2010
                              • 203

Aivicii sulle sama kysimus, kui tuleb v2lja et mina (v6i luuk) on kyla, siis keda sa j2rgmisena hundiks pakuksid?

Comment

• Jmskns69
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2012
                                • 477

Minu arust yldine arusaam oli, et kylatarga peek-i ei 6nnestu kinnitada, vabalt v6is vaadata hoopis lenci.

Kui tuleb v2lja, et mina olen kyla, keda sa pakuksid teiseks hundiks Luuk k6rval?
                                Kui sina ei ole hunt siis LuuK on kohe päris kindlasti. Loodetavasti tuleb vahepeal infot juurde. Hetkel minu jaoks kaks hunti sina ja LuuK ning kaks kindlat küla kelle nimed jätan praegu enda teada.

Comment

Working...