***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Hommik. Eilne vaist läks täppi õnneks. Imo ranka hunt olemine clearib jmnsk ära. Ta ei paneks poole päeva pealt oma häält nii paika ja las jääb. Valis rongi lihtsalt.
    Marcoloco tundub liiga lihtne. Samas üritas ta ka minu usaldust võita nagu Lenc mingis mängus, seetõttu olen vb kallutatud.
    Avicii peaks ka raudselt küla olema. Ta hüppas mulle eile isiklikult turja, kui minul hundi kahtlus lasus.

Loen korra oma eilse posti üle.

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Okei! Luuk, tiiger ja marco olid eilse loogika järgi kahtlusalused.

Keegi targem võiks loogiliselt mõelda, mis võidame kui marco välja võtame ja mis võidame kui tiigri välja võtame. Mulle isiklikult meeldiks täna tiigri rong vist rohkem.

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Algselt postitas camu Vaata postitust

Keegi targem võiks loogiliselt mõelda, mis võidame kui marco välja võtame ja mis võidame kui tiigri välja võtame. Mulle isiklikult meeldiks täna tiigri rong vist rohkem.
        Okei, liiga palju inimesi on tuli nüüd minu vastu. Tuleb nüüd välja sorteerida keegi kes teab, et ma hunt ei ole.
        Avicii on küla, Synfony või Maxi on hunt imo. Synfony hääletas maxi vastu aga maxi pushis q_q-d.

Synfony peale hääl. :)

Comment

• IamAllin
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 1653

Algselt postitas camu Vaata postitust

mulle meeldiks marco rong kõvasti rohkem.

Comment

• tiigrikutsu
            Grinder
            • Oct 2011
            • 522

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
            mulle meeldiks marco rong kõvasti rohkem.
            Miks, põhjenda?

Comment

• IamAllin
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 1653

No kuna ta on mu kõige suurem kahtlusalune, samas jmnsk69 ja Avicii on üpriski kindlalt mõlemad külad ehk sina oled ilmselt teine hunt ja vahet pole kumba võtta. Marco sisi sellepärast, et ranka üritas teda algul uppida (ilmselt arvas, et tal endal pole veel niipea minek) ja eile kriitilisel hetkel hääletas ta hoopis jmnsk, mittte ranka. Ja kui tema on hunt, siis ehk tänase votecounti järgi ja homse järgi saab sind veel hinnata, kuid kui ta on hunt, siis pole ilmselt ka sul hmome pääsu, isegi kui sa oled küla.

Comment

• tiigrikutsu
                Grinder
                • Oct 2011
                • 522

Või sa tead, et jmnsk ja Avicii on külad ja oled ise koos Synfoniga hundid? :D

Comment

• marcoloco
                  FPP Pro
                  • Nov 2010
                  • 203

tuleb tunnistada, et teie asemel ma ka ise kahtlustaks peale ranka langemist ennast, aga ma olen kyla. tagantj2rgi v6ib see ranka minu kaitsmine olla strateegia, et kui mina l2hen esimestel p2evadel (ja olin vahepeal natuke tule all kyll), siis hunt ei oleks mind clearinud ja seega saab ta omale usaldust juurde.

Jmskn peaks nyyd kyll 100% kyla olema, vaevalt et ranka muidu oleks j2tnud h22le tema peale ja lahkunud. Lisaks kui oleks ranka ja jmskn m6lemad hundid, siis oleks toodud ka keegi kolmas ikka m2ngu, ainus kes vist eile kolmandat pakkus oli Aivicii, aga ranka oleks siis kaasa tulnud, eriti camu-ga.

Nii et kes siis jmskn h22letasid:
                  Avicii,LuuK, tiigrikutsu, marocoloco

v2hemalt yks sellest nimekirjast peaks hunt olema, ilmselt kyll kaks. Kuigi ei tasu p2ris maha kanda v6imalust, et 1 hunt j2lgede segamiseks ohverdas ranka. Muidu oleks selge, et 6-st 3 on hundid. Aga see on riskantne strateegia, nii et pigem mitte yle m6telda ja seega minu arust on Avicii, LuuK v6i tiigrikutsu kaks neist hundid. T2na tundub et tiigrikutsu yritab j2tta mulje, et kaitseb mind, seega kui mina v2lja l2hen ja te n2ete, et kyla, siis 2rge langege selle l6ksu, et tema ei tahtnud mind h22letada. Hundile pole eriti m6tet mind h22letada, kuna olen nagunii kahtlusalune nr 1

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                    Või sa tead, et jmnsk ja Avicii on külad ja oled ise koos Synfoniga hundid? :D
                    no mõtle natuke. eile oli jmnsk rong juba päris pikaks veninud ja ranka peal oli ainult camu. Mina läksin järgmisena ranka peala ja hoidsin seda lõpuni, millepärast oleks ma hundina täiesti tühja koha pealt teda välja võtnud? Coveri tegemiseks (hunt võtab teise välja) oleks see päris dumb, sest ranka polnud üldse tule allgi

Comment

• IamAllin
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 1653

igatahes ma pean täna mingi 20:00 ära minema ja vb ei jõua hiljem netti ning küla võiks ära otsustada kumba täna võtta, saaksin ka hääle panna.

Comment

• Synfony
                        Jube Noob
                        • Feb 2013
                        • 148

Imelik, et tiiger ei taha marco peale panustada ja kahtlustab ntx mind vms, et täiesti vastu kõikidele teooriatele, samas kui marco tuleb ka tiigri häälega kaasa, siis mul ykskõik võime tiigri ka enne võtta.

Comment

• tiigrikutsu
                          Grinder
                          • Oct 2011
                          • 522

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                          no mõtle natuke. eile oli jmnsk rong juba päris pikaks veninud ja ranka peal oli ainult camu. Mina läksin järgmisena ranka peala ja hoidsin seda lõpuni, millepärast oleks ma hundina täiesti tühja koha pealt teda välja võtnud? Coveri tegemiseks (hunt võtab teise välja) oleks see päris dumb, sest ranka polnud üldse tule allgi
                          Jep, seda ma mainisingi eile ka, et kui teine hunt mängu tuua siis ilmselt teine hunt saab suht puhtaks ja saab puhtaks ka see kes teise hundi mängu tõi. See on siis muidugi teooria, kui jmsnkskmksdsnsdks on hunt. Ilmselt oleks ise ka sellise teooria välja pakkunud kui oleks hunt olnud.

Alguses arvasin, et seda võib teha q_q, kuna tema oli üks neist kes ranka tule alla viis. Raske on öelda kas kõik mängivad lolli siin või ongi lollid. :D Synfony ütleb, et kui ma marco peale ei pane siis võetakse välja mind, marco ütleb, et kui ma teda hääletan siis olen hunt. xd

Seega hääletan IamAllin ,natuke üle pingutatud. :)

Comment

• Synfony
                            Jube Noob
                            • Feb 2013
                            • 148

Sirvisin natukene ja arvan, et tiigrikutsu on täna parim lahendus, eriti kui võtta lahti hääletused, seal on selgelt näha, et on proovinud hunti päästa, kuid ülejäänud ajal hääletustel tagaplaanil lasknud külal küla kupeldada hetkeni mil jälle huntidel ohtlikuks kiskus.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

ma usun, et marco oleks ikkagi parem variant täna, aga no tiigrikutsu kaevab ka oma auku sügavamaks ja sügavamaks. Igatahes varsti minekut ja siis panen oma hääle.

Comment

• tiigrikutsu
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 522

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
                                Sirvisin natukene ja arvan, et tiigrikutsu on täna parim lahendus, eriti kui võtta lahti hääletused, seal on selgelt näha, et on proovinud hunti päästa, kuid ülejäänud ajal hääletustel tagaplaanil lasknud külal küla kupeldada hetkeni mil jälle huntidel ohtlikuks kiskus.
                                Too nüüd ilusti välja, kus ma olen hunti päästa tahtnud, siis võtan hääle ära sult. Väikevenna haige hetkel ja lähen poodi/apteeki, vb ei jõua enne tagasi. Siis vähemalt jääb hääl sinu peale. Hääletan siis Synfony.

Comment

Working...