***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Eilne päev:

[IMG]http://pr0gramm.com/#newest/*/91141/2013/02/4ruwpas[/IMG]

Marcoloco

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

kurat, link feilis

Comment

• Maxi
        Pokkerihai
        • Nov 2010
        • 1849

Marcoloco ja Tiiger for sure, siis Avicii ja Luuk on mõlemad hundised, kuid üks nesti küla, aga see ei oma suurt tähtsust kuna hetkel võib küla eksida 1 päeva

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Kusjuures kui praegu poste vaadata, siis tiiger ei pruugi 100% hunt olla isegi, aga sellel enam väga palju tähtsust ei tohiks olla

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Minu jaoks hetkel: Marcoloco > Tiigrikutsu > Avicii > Luuk

Comment

• LuuK
              Vana Tegija
              • Dec 2008
              • 1138

Q_q on ikka müstiline tüüp. Terve päev trügib Jmsnks69 kui ainukest õiget varianti, saab inimesed rongi peale, siis teeb oma peamise kahtlusalusega diili, hüppab ise maha ja kõige lõpuks riputab veel kahtlustuse ka enda poolt veenatud inimestele kaela.
              Lõpp hea kõik hea, aga ranka hundiks osutumine tundub küll pime õnn.
              Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
              hääletad jmskns aga ta ei ole suurim kahlusalune. ütle, kes siis on?
              Nagu mu eilses postis kirjas oli, Camu. Ta jõudis juba ennast ise mingis postis põhjendamata puhtaks külaks lugeda, mis suurendab kahtlust. Samas on tõendid väga õhukesed.
              Sina ja Avicii (kt peek) olete minu jaoks kõige kindlamad külad.
              Marcoloco oli mul ka kindlaks külaks märgitud, aga seda algselt ranka iseloomustuse alusel, see tuleb nüüd läbi kriipsutada.

Comment

• IamAllin
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 1653

WP.

Kindlad külad peaks olema Camu ja Maxi + mina kindlasti.

Mind häirivad kõige rohkme jmnsk ja Avicii. Oletame, et üks neist oli KT peak. Kui see oli jmsnk, siis ta peaks hunt olema, aga ta ei tundunud hundina, aga kui Avicii, siis ta ei ole hunt, kuid tema tundub mulle vaieldamatult kõige hundisema üldse. Jama on muidugi sellest, et mingiaeg peame me selguse mõttes jmsnks nagunii välja võtma. Kui me võtame Avicii välja ning ta on hunt, siis on jmnsk69 100% hunt, sest tema oleks Kt peek. Kui me võtame Jmsnks välja ja ta on küla, on Avicii ka küla. ON mul õigus?? Marcoloco on ka minui kahtlusaluste top listis.

Comment

• Maxi
                  Pokkerihai
                  • Nov 2010
                  • 1849

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                  kui jmkskaikldgj7555 on hunt, on meil rohkem reade tema kaitsmisteksidest kui sellest, et me hääletamme välja ranka kes ei saa ennast päästagi
                  kogu see Avicii teema on nii hundine igast postist, et ennem hääletaks ma teda kui jmskn69.

Hetkel on tähtis et küla rahulikult koostööd teeks ja alati sama kodanikku hääletaks, huntidele ei tohi anda enam võimalust häältega manööverdada

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

ja ma olen suht kindel et see ainuke peek oli a la Camu või Iamallin või keegi keda on teada et postitab, see võis vabalt ka Lenc olla. Timz genes niipalju trashi, et selle pealt ma küll midagi välja ei loeks

Comment

• tiigrikutsu
                      Grinder
                      • Oct 2011
                      • 522

Marcoloco ja jmsnks69 , väga tore. Ma arvasin, et q_q võib isegi hunt olla kui jmsnks ka hunt oleks aga jah. Pole nagu väga random valikuid aega teha siin. Ma arvan, et mõttekas oleks võtta jmsnks välja, kui ta isegi hunt ei ole siis saab ju vaadata järgmist keda timz kahtlustas. Midagi ta pidi ju teadma ka.

Comment

• Avicii
                        Grinder
                        • Nov 2012
                        • 800

eino palju ]nne teile, kui mind tahate hundiks tebeldada

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                          Marcoloco ja jmsnks69 , väga tore. Ma arvasin, et q_q võib isegi hunt olla kui jmsnks ka hunt oleks aga jah. Pole nagu väga random valikuid aega teha siin. Ma arvan, et mõttekas oleks võtta jmsnks välja, kui ta isegi hunt ei ole siis saab ju vaadata järgmist keda timz kahtlustas. Midagi ta pidi ju teadma ka.
                          LoL, confirmed hunt. Tänud et mängu lihtsaks teed

Comment

• Synfony
                            Jube Noob
                            • Feb 2013
                            • 148

Jmsnks69 jääb küll puutumatuks praeguste readide põhjal, tuleb minna rongiga siiski teist teed, Marco ehk. Proovin teemat läbi vaadata mingihetk.

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Nüüd kui huntide cover on paljastatud siis tänased ja homsed postid ei loe mitte midagi väljaarvatud kui keegi ikka räige prohmaka teeb. Nüüdseks hundid on juba adjustinud sellega, et ranka on kätte saadud. Leiutama midagi pole vaja hakata, niipalju mänguruumi ka ei ole.

Comment

• Synfony
                                Jube Noob
                                • Feb 2013
                                • 148

Tiiger ka kahtlaselt hääletustega läinud, tekib aina suurem kahtlus tema postide ja hääletuste põhjal, et ta võib hunt olla.
                                Marco kohta niipalju, et peale ranka ei tundund olevat pmst kedagi kes teda külaks confirmis :D, pidevalt lõi tema nimi teemaks ja tänu ranka postile oli marcoloco inside meiejaoks. Samamoodi ei imesta kui LuuK flipas endale järjekordse nutsi ja on hunt.

Comment

Working...