me ei saa mingit infot ranka söömisest, homme oleme ama sita otsas ju
kui ranka hunt, siis jmsk...69, mis iganes see nimi edasi läks, cleared. Imallinn cleared, mina peaks cleared olema, maxi vote ka ranka peal olnd tükk aega. Ehk ka cleared.
q_q muutis votet ühena viimastest. Teda ma ei cleariks. Luuk ja tiiger siis kahtlusalused koos q_q-ga.
Kui eksime ja ranka küla, siis oleme suht samas kohas tagasi ja prolly kaotand.
Külatarga listis oli jmskns esimene, selle põhjal ka hääl nii. Kui te puusse panete rankaga, ei pruugi muidugi, kuna ta oli ka minu listis. Aga eriti vahet vast ei ole siis. Üks neist on nkn hunt.
Külatarga listis oli jmskns esimene, selle põhjal ka hääl nii. Kui te puusse panete rankaga, ei pruugi muidugi, kuna ta oli ka minu listis. Aga eriti vahet vast ei ole siis. Üks neist on nkn hunt.
sest see oli karupoja list copyitud kus jmsks 1.
imo kt-l oli avicii peek
ja jsmks tundub prgu küla + lubas alati hääle sama panna mis küla
Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
ma j2tan ikkagi Jmskns69, rankast h2sti ei usu et ta esimesel p2eval hundina nii passiivne oleks olnud, kuigi samas juues ununeb k6ik ja foorumim2ng on t2iesti teisej2rguline.
k6hutunne pigem siis Jmskns69 ja kui kyla, siis homme kahtlustada q_q, Maxi ja edasi m6elda.
Samas kui ranka on hunt, siis nagu ylal keegi mainis siis ta on mind kaitstes minu ka kahtlusaluseks teinud ja siis oleks kylal v2ga hapu seis.. Ranka rongi nyyd lykkas q_q j2lle k2ima, kui ta oleks hunt siis selline olukord (t2na ranka, homme mina) talle meeldiks.
Comment