***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jmskns69
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2012
    • 477

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Külamehed proovige natukenegi vastu hakata sest praegu huntidel liiga mugav olukord on !

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
      Külamehed proovige natukenegi vastu hakata sest praegu huntidel liiga mugav olukord on !
      ks on sinu arvates need 3 hunti?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
        Nüüd siis mina vait jään sest kui sa oled selles foorumis "võõras" siis ära rongi mängudesse sisse nagunii pannakse ära !

Samas on see mäng mõnus peegelduse eesti poliitikast kus Savisaarel ja Ansipil on pimedad jüngrid ja hundid saavad rahus toimetada ....

ma ei võta kedagi võõrana, sest selliste mängude jaoks tehakse gimmikcu accountid, et "näha" võõrana. Ise mõtlesin kunagi sama teha, aga seekord ei viitsinud. Ikka ei ole ära läinud veel, nüüd lähen for sure.

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
          ks on sinu arvates need 3 hunti?
          Küla jaoks halvim variant on kui q_q seekord huntide hulgas.

Camu võib-olla hunt, sest tal väga vaja pole liigutada. Kui oled võimeline lähtuma eeldusest, et mina pole hunt siis võib kahtlustada kõiki kes minu rongis. Samas kahjuks praegu selline seis kus huntidel väga mugav olukord. minu rongis ei pea nad isegi kõik koos olema vaid saavad riske hajutada. Kui tekiks võrdväärne olukord ükskõik millise teise kandidaadiga saaksite paremat infot edaspidiseks kui muidugi ka teist rongi külamehe peale ei ehita !

Vähemalt ennast said sa nüüd vast ära clearitud kui hundid sind öösel pärast minu surma ära ei söö, sest hundil vast mulle sellist küsimust esitada poleks vaja !

Comment

• Jmskns69
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2012
            • 477

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            ma ei võta kedagi võõrana, sest selliste mängude jaoks tehakse gimmikcu accountid, et "näha" võõrana. Ise mõtlesin kunagi sama teha, aga seekord ei viitsinud. Ikka ei ole ära läinud veel, nüüd lähen for sure.
            Mul account sama mis PokerStarsis ja mujalgi kus olen mänginud. Muideks sharkscope peaks lahti olema !

Comment

• Jmskns69
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2012
              • 477

Algselt postitas q_q Vaata postitust
              fwiw imo kt-l on avicii peak (küla) kui jmskns (hunt)

aga jmnkns anyway vaja välja võtta niiet poh
              Avicii on clear küla isegi siis kui mina olen see kes ma olen ehk küla !

Otsige hunte vaiksete seast ja minu hääletajate hulgast !

Comment

• Jmskns69
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2012
                • 477

Lähen paariks tunniks minema ühele olulisele kohtumisele !

Loodan, et jõuan tagasi ennem kui päev lõpeb ja siis panen kirja ka om külamehe testamendi eeldusel, et aega jagub !

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

See muidugi tore, et minu kandidaadi ka lõpuks keegi üles võttis. Küsimus pigem selles, millest minu kahtlus tingitud on? Ainult sellest, et ma haige? Nojah.

Mulle isiklikult tundub, et siin võib olla kahe mängu tagune pahategijate duo jälle. Ranka ja q_q. Ranka ilmselgelt rohkem.

Teisi ma välja tuua ei oska ja kui q_q peaks hunt olema, siis persses.

Kui eilset hääletust vaadata kes kardaaniristi hääletasid siis, (marocoloco, Avicii, ranka camu,IamAllin, q_q, timz0333) see oli q_q rong. Tahtsin viimane sekund ise ära muuta hääle, sellepärast jebisin seal, aga midagi muutnud see poleks. Keegi peaks muidugi analüüsima, kuhu ja kuna need hääled tekkisid ning kuna tänase kahtlusaluse hääl luuki peale läks.

Comment

• q_q
                    dibs esimesele naisele, kes siia satub
                    • Jan 2011
                    • 6303

Algselt postitas camu Vaata postitust
                    See muidugi tore, et minu kandidaadi ka lõpuks keegi üles võttis. Küsimus pigem selles, millest minu kahtlus tingitud on? Ainult sellest, et ma haige? Nojah.

Mulle isiklikult tundub, et siin võib olla kahe mängu tagune pahategijate duo jälle. Ranka ja q_q. Ranka ilmselgelt rohkem.

Teisi ma välja tuua ei oska ja kui q_q peaks hunt olema, siis persses.

Kui eilset hääletust vaadata kes kardaaniristi hääletasid siis, (marocoloco, Avicii, ranka camu,IamAllin, q_q, timz0333) see oli q_q rong. Tahtsin viimane sekund ise ära muuta hääle, sellepärast jebisin seal, aga midagi muutnud see poleks. Keegi peaks muidugi analüüsima, kuhu ja kuna need hääled tekkisid ning kuna tänase kahtlusaluse hääl luuki peale läks.
                    no ranka on see kahtlane, et ta pani oma offline/online staatuse varjatud

miks peaks küla nii tegema?

samas ma ei usu, et ranka selline nit, kes hakkab leveldama, et unustas mängu ära (ta esimene post) ja hundina obv keegi ei unusta mängu ära

Comment

• tiigrikutsu
                      Grinder
                      • Oct 2011
                      • 522

Camu, Marcoloco, q_q, kardaan ja jmsnks69 tunduvad hundid.

Lähtun siis KT-st ja jätan hääle jmsnks69 peale.

Comment

• tiigrikutsu
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 522

Ranka unustasin üldse ära, kui camu ei ole hunt siis on Ranka. :)

Comment

• q_q
                          dibs esimesele naisele, kes siia satub
                          • Jan 2011
                          • 6303

anyway, at this point ma pole milleski kindel

tean, et synfony ja mina oleme külad, avicii ka ilmselt kt peek

tean, et jmsnksn on külal vaja varem või hiljem välja hääletada nkn

ülejäänd kõik so-so, isegi camu ja ranka samas tiimis ei välista, koguaeg hääletavad üksteist

Comment

• marcoloco
                            FPP Pro
                            • Nov 2010
                            • 203

mina eile kahtlustasin camut, kuna k2is lugemas teemat, aga v2ga s6na ei v6tnud ja siis j2rsku hakkas olukorda segama ja viimasel hetkel h22lt muutma. Just seda ma kahtlustasingi temast ja seep2rast tahtsin kardaaniristi kindlalt v2lja, uskudes et tegu hundiga ja siis camu suhtes ka kahtlus t6estatud. Aga eksisin r2ngalt, nii et minu jaoks camu suht cleared.
                            T2na eriti midagi m6elda ei j6ua, tundub et jmskns69 l2heb nagunii ja loodan v2ga, et tegu hundiga. Muidu ikka v2ga keeruliseks l2heb ja siis juba kalduks arvama, et q_q hundina sepistab.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

Mõtlesin ka just camu peale. Enne mängu ta ütles, et ta seekord väga suurt aktiivsust ei luba, aga kes teab, sest see mäng on sõltuvust tekitav. See oleks hea cover talle hundina. Just sellepärast talle, et kui ta on küla, siis saab aktiivselt osaleda, aga kui on hunt, siis oleks nagu vabandus võtta, et miks ta vähem aktiivsem on. Sellessuhtes, et hundina ta pigem ei tahaks nii aktiivne olla, kuna siis tekiks külal küsimus, miks teda öösiti ära ei killita.

Comment

• camu
                                Super Moderaator
                                • Jan 2009
                                • 3411

Mõneti kahju, et meil kõigil ajalugu eelnevatest mängudest. Mõneti jälle hea. Kui vaatad kolmandat hundimängu, siis seal ütlesin alguses täpselt sama. Tol korral küll haigeks ei jäänud ja olin küla. Tol korral tuli muidugi vaidlus Fabiga mängule kahjuks, aga aktiivsemaks läks ikkagi.
                                Ka sel korral tegelikult olen vajadusel vastanud küsimustele. Ning teema alati ärgates esimese asjana läbi lugenud. Miks võib tunduda, et ma hundina tagaplaanile hoian on see, et minu jaoks on teema lahti ainult umbes 4 tundi päevas. See siis sellest hetkest, kui silmad lahti löön. Hommikused tegevused söövad ka sellest suhteliselt suure tüki ära.

Comment

Working...