selles mõttes et ma tahaks ise ka q_q´d hääletada, aga hetkel on tema ainus mängulahendaja
Kui ta on hunt paneks vist samamoodi. Kallis külarahvas ärge laske ennast pimestada sellest raevust mida q_q postid oma stiililt meis tekitavad. Prooviks ikka ennem mõne vaiksema hundi põõsast välja suitsetada !
Kui ta on hunt paneks vist samamoodi. Kallis külarahvas ärge laske ennast pimestada sellest raevust mida q_q postid oma stiililt meis tekitavad. Prooviks ikka ennem mõne vaiksema hundi põõsast välja suitsetada !
q_q jõuate ka hiljem veel välja hääletada.
Mängulahendaja or not, aga kui ta hunt on ja veab meid kõiki siin ninapidi siis on nutusem lugu, kui ta on hunt siis ma teaks puusalt kes on 2 järgmist hunti, kui ei siis saaks nii mõnedki nimed vbla rohkem clearida. lihtsalt loob suvalisi ronge ja siis kaitseb jälle inimesi, täiesti teine liin mis eelmine mäng oli
Mängulahendaja or not, aga kui ta hunt on ja veab meid kõiki siin ninapidi siis on nutusem lugu, kui ta on hunt siis ma teaks puusalt kes on 2 järgmist hunti, kui ei siis saaks nii mõnedki nimed vbla rohkem clearida. lihtsalt loob suvalisi ronge ja siis kaitseb jälle inimesi, täiesti teine liin mis eelmine mäng oli
kuidas sa teaksid 2 järgmist hunti?
ütleme eile oleks maxi välja läind külana, let me guess siis oleks järgmine hunt wow olnud sest ma kaitsesin teda? yep yep
olin eemal. nüüd tagasi. mida ma tegema pean? esimesel õhtul hääletasin külaliikme välja. ühtegi hundikandidaati pakkuda ei oska. pole hundiseid poste teinud, aga külana pole ka suutnud clearida. dunno, mida te tahate, et ma teeks. ma tõesti ei oska kellegi vastu häält panna.
Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!
synfonyil oli hääl wowi peal paar minti enne lõppu
siis pani maxi peale pmslt viimasena
meil on teada, et wow oli küla. seega synfonyl hundina mõttetu maxi peale panna hääl kuna kui maxi külana sureb siis jääb mulje, et päästeti wowi ja tõmbab enda peale tähelepanu
Comment