***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • IamAllin
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 1653

Re: ***Libahunt III game thread***

ainuke kahtlus mis mul on on see, et post 389 toob välja karupoja poolt tema hundikandidaadi ning ma tembeldasin need kõik kohe küladeks, aga samas ta ei pruukinud ju kõiki külasi sinna kirjutada (mudiu oleks kõik need külad tema vastu pöördunud?), vaid igaks juhuks pani sisse 1-2 hunti, mis tunduks igati loogiline???

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Ükskõik mis öösel juhtub või keda homme lintšitakse. Tahan öelda et olete kallid ja kuigi oleme natuke pikaldased, siis ükskord me võidame niikuinii.

Tänud tähelepanu eest

Comment

• tiigrikutsu
        Grinder
        • Oct 2011
        • 522

Ma rääkisin camust, ja , et sina ja camu olete pundis.
        http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post492631
        Kust tuleneb see info? See, et ma sinu poolt ei hääleta ei tähenda midagi.

Comment

• IamAllin
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 1653

nigga, sa paned ikka nii vigast.

Comment

• tiigrikutsu
            Grinder
            • Oct 2011
            • 522

Maxi on ainuke kelle postidesse ma süvenenud ei ole veel ja mis mind hundiks teeb siis? Võidame või mitte, võiksid siis juba panna kirja, et kes need "Me" oleme kes võidavad. :D

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Sport võidab, vähemalt peale tänast päeva

Comment

• tiigrikutsu
                Grinder
                • Oct 2011
                • 522

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                nigga, sa paned ikka nii vigast.
                Muud sul öelda ei olegi jep?

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

tiigrikutsu oleks võinud vandalari rolli saada hoopis, oleks paremini sobinud

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                    Ootaks ka fabi vastuse ära pigem, kuna godspeedi argumente kontrollides tuli välja, et ega ta isegi väga puhas ei tundu. Suht random jama ajanud terve mängi jooksul. Pushinud ühte samu vendi ja ka svenzat.
                    Krt miskit ikka käärib.

Tiigrikutsu tsiteeritud posti kirjutas ta kohe peale seda, kui olin oma kahtulsed kirja pannud - fabulous, camu ja inward.

Lisaks kirjutasin: Ülejäänud on natuke hall ala minu jaoks hetkel, aga vaataksin eelkõige kahtlusaluseid nende hulgast, kes eile oma hääle fortunele andsid - udikaz, karupoeg, inward, tiigrikutsu, camu, Fabulous, OuMaiGaad

Kas tiigrikutsu on tõesti nii kehva närvikavaga, et listi pärast hakkaks paanitsema ja ennast outima?!
                    Samas on nüüd kindel, et viimasest listist karupoeg ja tiigrikutsu ON HUNDID.

Igatahes karupoeg on väljas ja oli hunt. See jätab nüüd 5 hunti ja 7 külameest. Tähendab, et igaljuhul on üks öö juures külale. Kui ristiku esiletoomine oli udupeen skeem, siis homse näol on ikkagi üks õlekõrs juures. Kui mind homme ei peaks enam olema, siis minu soovitus homse näol oleks tiigrikutsu välja saada. Suutis end täna lõplikult sisse rääkida.

Comment

• OuMaiGaad
                      Õpihimuline Mängur
                      • Feb 2010
                      • 482

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                      ainuke kahtlus mis mul on on see, et post 389 toob välja karupoja poolt tema hundikandidaadi ning ma tembeldasin need kõik kohe küladeks, aga samas ta ei pruukinud ju kõiki külasi sinna kirjutada (mudiu oleks kõik need külad tema vastu pöördunud?), vaid igaks juhuks pani sisse 1-2 hunti, mis tunduks igati loogiline???
                      Kõiki ilmselt kohe külaks tembeldada ei saa jah, kuigi võib ka nii olla. Tuleks vaadata kõigi seal välja toodud nimede seost karupojaga. Kuigi sellel hetkel kui see post tehti, siis ilmselt olid hundid oma võidus päris kindlad ja ta võis sinna mida iganes kirjutada. Kõigepealt uuriks sealt inwardi ja godi, sest nad ühel meelel olnud koguaeg.

Comment

• OuMaiGaad
                        Õpihimuline Mängur
                        • Feb 2010
                        • 482

Nõus, et tiigrikutsu hommseks kõige tugevam kanditaat kes välja võtta.

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Postituses #320 tõin inwardi välja, kui enda TOP 3 kahtlusaluse. Ühel meelel?

Comment

• tiigrikutsu
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 522

lol god, mõni ikka ei suuda niite kokku panna, sa oled küla nkn aga vahet ei ole enam ka,

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                              lol god, mõni ikka ei suuda niite kokku panna, sa oled küla nkn aga vahet ei ole enam ka,
                              miks sa paanikasse sattusid peale minu posti #320? Miks väitsid, et kontrollisid fakte ja ma olen KOLME nime pushinud, kuigi reaalselt olin ainult svenzat pushinud?? Miks sa nendele küsimustele siiani pole adekvaatset vastust suutnud anda???

lol ei ole piisav vastus, et sellest midagi välja lugeda. Samuti pole sinu poolt piisav vastus, et suutsid valesti välja lugeda, kui sa oled eelnevalt öelnud, et KONTROLLISID fakte. Kuidas sa saad fakte kontrollida ja siis niimoodi puusse panna?

Kuna sa oma puusse panekut pole suutnud kuidagi selgitada, siis ma olen 100% veendunud, et oled HUNT.

BTW. Kas kellelegi teisele ei tundu kahtlane, et UDIKAZ on justkui maa alla kadunud? Pole täna kordagi sõna võtnud, kuigi foorumisse mujale on postitanud. Eile oli ka muideks üks, kes Fortune vastu hääletas.

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

tundub, et hundid hakkavad välja selguma. vedas, et karupoeg ei suutnud oma keelt talitseda. ristik peaks hunt olema, aga siiski ma arvan et samuti on fab hunt. minu hääl läheb fabulous -le.

Comment

Working...