Libahunt#3 sign-ups

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Libahunt#3 sign-ups

Algselt postitas ristik Vaata postitust
    ma paneks end varuna siis kirja :D kui selline asi on võimalik
    Algselt postitas Tuul Vaata postitust
    olen lisa- või vahetusmängija
    Te olete mõlemad sees. Lisan 2 külamängijat ja annan ühele tavahundile teise öö killi (Ehk siis ühekordseid mõrtsukaid on 2 huntidel).

Teema panen püsti tänase päeva jooksul, homme hakkab siis pihta. Väike probleem on see, et lähen õhtul pittu, nii et teema avamine võib homme venida veits.

EDIT: tehke häält, kes veel teoorias tahaks mängida. Highly likely, et mõni inactive mängija tuleb värske vere vastu välja vahetada.

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

MINA!

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Kas foorumikarakterid on kuidagi suvalt mängijatele jaotatud või mingi seosega?

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
          Kas foorumikarakterid on kuidagi suvalt mängijatele jaotatud või mingi seosega?
          Palun saatke analoogsed küsimused mulle privaatsõnumiga. Kui ma arvan, et selle vastust võiksid kõik teada, siis ma postitan küsimuse ja vastuse teemasse, nii et te jääte anonüümseks.

1) Lõin rollid
          2) Lõin karakterid, mis vastaks rollile

Kui sa oled hunt, siis sa tõenäoliselt said vähe kahtlasema postitaja enda karakteriks. Kui sa oled tavaline külaelanik, siis sul oli sama tõenäosus saada üks kaheteistkümnest karakterist, kelle ma olin eelnevalt "tavaliseks külaelanikuks" määranud. Kui sa said mingi special rolli, siis sa tõenäoliselt said ka special postitaja endale karakteriks.

Kordan, et karakterid ei mõjuta mitte midagi siin mängus, juhul kui ei olnud minu saadetud privaatsõnumis muudmoodi öeldud.
          Kordan ka seda, et karakterit siiski claimida ei tohi.
          "Ma küla blokeerija" - ok
          "Ma camu, küla blokeerija" - not so much

Teie rolli - Wolf seer, tavaküla #7 etc ma loomulikult 100% randomizesin.

Comment

Working...