Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
    Selle jõulupeo kohta ka mingit olulisemat infot on kui kellaaeg ja asukoht emailil?
    Mis infot vaja - vastan :) Rohkemat nagu ei olegi vaja, kui asukoht ja kellaaeg :P

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

kui ma hoian muchoses 300$ ja läbi muchose ongames 700$ ning ongame läheb pankrotti siis ma jään sellest 700$ ilma jh?
      ning kui hoopis muchos pannakse kinni siis ma saan läbi ongame 700$ tagasi ja kaotsi läheb vaid 300$ jh?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
        kui ma hoian muchoses 300$ ja läbi muchose ongames 700$ ning ongame läheb pankrotti siis ma jään sellest 700$ ilma jh?
        ning kui hoopis muchos pannakse kinni siis ma saan läbi ongame 700$ tagasi ja kaotsi läheb vaid 300$ jh?
        Teoreetiliselt on kõik raha Muchose raha ning raha peaksid kaotama ainult siis, kui läheb Muchos pankrotti.

Comment

• tiigrikutsu
          Grinder
          • Oct 2011
          • 522

Kui ma kasutaja olen saanud läbi muchose siis goalwin-i rahad on ka safe jah? Kuigi sisse ja väljamaksed käivad läbi goalwin-i enda, mis on nõme kuna nad on aeglased.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
            Kui ma kasutaja olen saanud läbi muchose siis goalwin-i rahad on ka safe jah? Kuigi sisse ja väljamaksed käivad läbi goalwin-i enda, mis on nõme kuna nad on aeglased.
            Jah, arvan küll.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Teen cross-posti: 24h tuli testkanne bulldogist (~€2500) NETELLERI.

PANGE TÄHELE:
              • läbimängimis nõuet ei ole
              • kui cashoutides näitab feed SIIS LÕPETAGE CASHOUT JA VÕTKE ÜHENDUST MINU VÕI MUCHOSE SUPPORTIGA. Soovitan võtta minuga, sest tean paraku rohkem siinkohal.
              • kui cashout on tehtud siis VÕTKE JÄLLE MINUGA ÜHENDUST, pushin teie cashouti

Comment

• tiigrikutsu
                Grinder
                • Oct 2011
                • 522

Küsisin siis goalwin-ist, et kaua läheb väljamaksega aega ja tuli vastus, et mingi probleem. -.-

"We are experiencing some technical issues with our payment system which are resulting in delayed transactions.

Our tech team is currently working to solve these issues. We will do our best to sort this out as soon as possible.

We Sincerely apologize for the delays and the inconvenience.

Best regards,
                Goalwin Support"

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Jup, neil miski probleem oli. See on Goalwini poolne.

Comment

• tiigrikutsu
                    Grinder
                    • Oct 2011
                    • 522

Krt, kuskil oleks võinud mingi märge olla, et probleemid on seal. Samuti kui ma muchose supportilt küsisin, et kas kõik on ikka korras pokkeritubadega mingi 10 min enne depot, siis ei öeldud ka midagi.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Mine Muchose supporti (www.muchospoker.com), võta lahti Live Chat ja lase cashout tühistada. Kui see tehtud, siis kanna raha Goalwinist Muchos Mergesse ja tee cashout sealt.

NB! Kui seal on miskid feed vms. siis konsulteeru enne minu või supportiga. Dokumendid pead ka Mergesse saatma. Lisa mind skype: rainer_ranka_roomet ja aitan sind. Saad rahad kätte 24h-48h jooksul.

Comment

• ropka11
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1008

GoalWin -il on kidlasti suuremad probleemid juba pikemat aega.Olen neile pidanud väga mitmeid kordi meelde tuletama, et kus mu raha on peale nädalapäevi jagu ootamist.Peale meeldetuletust on põhimõtteliselt kohe raha üle ka tulnud.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                          GoalWin -il on kidlasti suuremad probleemid juba pikemat aega.Olen neile pidanud väga mitmeid kordi meelde tuletama, et kus mu raha on peale nädalapäevi jagu ootamist.Peale meeldetuletust on põhimõtteliselt kohe raha üle ka tulnud.
                          Seda ma tahaks ise ka teada, kui usaldusväärne üleüldse Goalwin on.

Comment

• ropka11
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1008

Nonii FT poker andis siis viimase hoobi ongame fullring laudadele ikkagi.Päeval enam actionit pole.Õhtu midagi veel toimub aga kauaks sedagi.

Comment

• Evikas
                              Julm Donk
                              • Feb 2013
                              • 28

Tere! Tegin mõnda aega tagasi Muchos Pokerisse kasutaja, läbi Pokkeriprod-i ja puha. Kui üritasin raha sisse kanda, siis cashier-is selgus, et ainuke asi mida ma näen on - banking is disabled. Mõtlesin, et mingi ajutine värk ja jätsin rahule asja. Täna proovisin siis uuesti ja sama teema, võtsin nendega siis Live Chatis ühendust ja nad hakkasid hoopis küsima, et kas ma eestlane ja miks Eesti IP-ga sees pole, seletasin siis ära, et Eesti IP-ga mind siia ei lasta ja nad sellepeale juhatasid mind Muchos Pokeri Eesti lehele, millest mul polnud enne aimugi. Seal selgus, et Muchosel endal polegi tuba, toob vaid kõik Eestis lubatud toad kokku. Mängin välismaa omadel, sest saan alles 20 ja ei saa Eestis mängida ning see variant ei sobinud siis mulle. Küsisin, et kui tulen välismaa IP-ga kas siis ei oleks võimalik ikka läbi muchospoker.com-i mängida mille peale nad vastasid, et hoiavad rangelt seadustest kinni ja kõik kes elavad Eestis peavad läbi .ee saidi sisse logima. Vestluse lõpus veel vabandas ja palus mul ühendust võtta tuttavatega kui mõni Muchoses mängib, mis tundus imelik.. Aga kokkuvõttes siis küsimus selline, et kas polegi siis mingit varianti Muchoses mängida?

Comment

• Afinaf
                                Jube Noob
                                • Feb 2013
                                • 136

Hei,
                                See kõik ajab korralikult segadusse. Sain just stake'i ja oligi homme plaanis rahasi hakata kandma muchosesse. Algul oli plaan Bulldog'i kanda ja tundubki, et see vist ainuke positiivne sait läbi muchose ? Või oleks midagi veel soovitada ?

Comment

Working...