Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms
888.com ma ei oska öeda aga Ongame pidi tulema. Tehniliste lahendustega tegeldakse iga päev, hommikul varajastest tundidest kuni hiliste õhtutundideni välja aga see pigem köögipoolne osa, mis koheselt ei hakka tavakasutajatele silma paistma. Täpsemalt ma kahjuks rääkida veel ei saa, tulevikus kindlasti.
Ka mina tahaksin, et asjad oleksid nii nagu nad olema peaksid aga kahjuks minu käed jäävad liiga lühikeseks ja tean, et Muchose arendusmeeskond annab endast maksimumi ja kindlasti ühel hetkel saavad need vead likvideeritud. Kõiksugu probleemid põhjustavad ka minule tohutult peavalu, tekitavad stressi ja seetõttu kohati olen üle keenud ja väljendanud end väga jõhkral ja robustsel moel, et nii neid veelrohkem pushida.
Aga jah, rohkem ma hetkel rääkida ei saa, kuigi väga tahaksin :(
Algselt postitas ropka11
Vaata postitust
Ka mina tahaksin, et asjad oleksid nii nagu nad olema peaksid aga kahjuks minu käed jäävad liiga lühikeseks ja tean, et Muchose arendusmeeskond annab endast maksimumi ja kindlasti ühel hetkel saavad need vead likvideeritud. Kõiksugu probleemid põhjustavad ka minule tohutult peavalu, tekitavad stressi ja seetõttu kohati olen üle keenud ja väljendanud end väga jõhkral ja robustsel moel, et nii neid veelrohkem pushida.
Aga jah, rohkem ma hetkel rääkida ei saa, kuigi väga tahaksin :(
TC
Comment