Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Oliverk
    Moderaator
    • Nov 2008
    • 3016

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Mul läks uue MB konto ja toweriga lihtsalt. Live supporti. Sealt taheti maili MB-lt et muu vana konto lukus. Sain maili, see Towerisse. Toweri staff bannis vana MB konto. Uuega min depo sisse. Ja kohe kõik raha MB tagasi Towerist. Raha laekus päevaga.

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Kas täna on Freekas?

Comment

• tahanvaadata
        Julm Donk
        • Nov 2008
        • 57

Jah täna kell 20:30, muidu vist nagu 19:30 olnud.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas tahanvaadata
          Jah täna kell 20:30, muidu vist nagu 19:30 olnud.
          Ma kondasin ka linnapeal ja mõtlesin, et ei jõudnud, aga näed uus aeg määratud ;D

Ning homsest alates 500$-2000$ freerollid.

Comment

• rohelinekonn
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 3808

Mina ei saa osaleda kuskil saatsin neile andmed vanalt MP kontolt (mille jaoks suleti uus konto ja taas avati vana ja siis uuesti kinni ja uus lahti) siis uue konto pealt andmed, passi koopia ja siis ühe arve kah aga kuna arve on eelmise aasta okt. või nov siis see neile ei kõlba peab olema 2 kuud vana. Aga vahva lugu on selles et mul ei ole arveid. Ainult pank saadab meelespea kui õigel päeval ei ole neil raha, aga viimastel kuudel on koguaeg olnud. Saatsin panka kirja et ehk saadavad mulle midagi koju või meilile muidu pean veel kohale minema. Igatahes tänu sellele jamale ei ole saanud ühelgi scoop üritusel osaleda. Ja arvamus pole kah neist enam hea.

edit: Oli vaja ennast jälle välja elada kuskil muidu poleks hädaldanud aga tilti ajavad.

Comment

• levis
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 1557

Freerollil kobistasin finaallauda ja seal üks mats raises kõigega ja kui keegi läks all-in, siis ta tõmbas riverisse ikka just selle õige kaardi ning rikas sai rikkamaks. Seega mina lasin selja sirgu ning vaatasin showd, lõpuks kui jäime kolmekesi, siis tuli nuppe lükata ja ohooo üllatust kui see donk näitas minu KJo vastu AA-d :)
              3.koht +100$, just see mida vaja :D

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas levis
                Freerollil kobistasin finaallauda ja seal üks mats raises kõigega ja kui keegi läks all-in, siis ta tõmbas riverisse ikka just selle õige kaardi ning rikas sai rikkamaks. Seega mina lasin selja sirgu ning vaatasin showd, lõpuks kui jäime kolmekesi, siis tuli nuppe lükata ja ohooo üllatust kui see donk näitas minu KJo vastu AA-d :)
                3.koht +100$, just see mida vaja :D
                Hahahah, ma ütlesin, et roll tuleb

Comment

• lahma
                  Räme Fish
                  • Apr 2009
                  • 19

Hmm.. selles toas nagu kaardiga depoda ei saa ??? Pakub mulle seal aint mingeid clicktoplay, moneybookers ja paari veel

Comment

• levis
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1557

Tänasel freerollil kobistasin jälle finaallauda ja seal AJ tapeti osavalt preflop all-in A8-ga ära.
                    4.koht +68$

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas levis
                      Tänasel freerollil kobistasin jälle finaallauda ja seal AJ tapeti osavalt preflop all-in A8-ga ära.
                      4.koht +68$
                      Roll tuleb nagu mühiseb ;D

Comment

• Aristotep
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 605

Sain täna Towerist kirja, kus pakutakse taas 8x reload boonust. Hakka või mõtlema...

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Oskab keegi öelda, et kas kuidagi saab reguleerida ka seda session browserit. Mul kunagi oli nii, et iga uue sessi käigus lõi uue sessioni ka seal boxis, aga nüüd on nii, et terve päev näitab ühte sessi ehk siis kõik kokku. Saab seda kuidagi muuta?

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas BuildUp
                            Oskab keegi öelda, et kas kuidagi saab reguleerida ka seda session browserit. Mul kunagi oli nii, et iga uue sessi käigus lõi uue sessioni ka seal boxis, aga nüüd on nii, et terve päev näitab ühte sessi ehk siis kõik kokku. Saab seda kuidagi muuta?
                            Pane soft vahepeal kinni, siis peaks ju kõik näitajad nullis olema.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Aristotep
                              Sain täna Towerist kirja, kus pakutakse taas 8x reload boonust. Hakka või mõtlema...
                              Ma haaraks võimalusest kinni, sest Ongame boonustega on kõikjal rasked ajad ;D Tegelikult on Ongame astunud võitlusesse kõikide tubadega, kes vähegi veel eiravad Ongame ettekirjutusi. Seega võib juhutuda nii, et kes sõna ei kuula, see skinn saadetakse hingusele

Samuti kellel väga häda käes ja boonuste seis pole kõige parem ning ei ole ka eesmärgiks mööda skinne käija ja first deposiit boonuseid taga ajada, siis võtke minuga ühendust, ehk saan aidata.

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Algselt postitas TIGRANO
                                Pane soft vahepeal kinni, siis peaks ju kõik näitajad nullis olema.
                                Ei aita.

Comment

Working...