Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • urmo1
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 330

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas kalkaan
    Lahe kiri mul Tower'ilt postkasti tulnud. Pealkiri on asjal "Time For a New Reload" :D
    Kiri ise on tühi. Hea, kui selliseid asju meelde tuletatakse, et võiks raha neile kanda :D
    On kellegil veel selline kiri postkasti laekunud.
    Oleks siis veel konto tühi, seal paarsada taala vedeleb. Pole viitsinud eriti mängimas käia, peaks vist igaks juhuks papi välja kandma, kui juba sellised kirjad tulema hakkavad. Tower ikka täiesti alla käinud. Pidevad jamad softiga ning mis põhiline, nad pole siiamaani oma Point Shopi muutnud, mida nad lubasid juba amma-ammu teha. Iga kord kui olen lobbys arutelu sellel teemal, lubab support, et kohe-kohe on paremad pakkumised tulemas. Nende jutu järgi arvan, et omaarust suhtlevad nad viieaastaste lastega.

Tuli ka samasugune kiri,saatsin neile vastu et neil liiga kehv rakeback ja et muud leheküljed pakuvad paremaid boonuseid.Nemad aga kirjutavad et neil freerollid ja pointsraced annaksid nagu kõva rakebacki,tegelikult maksimaalselt 5 % saab nende pointsracede ja freerollidega rakebacki juurde.Sellise kirja saatsid :

Thank you for contacting Tower Gaming Support.
    I have just reviewed your account and I can see that you have activated your cash rewards.
    But there is much more that we have to offer!
    Additionally we have added the following:
    • $16,000 in new Monthly Freerolls, making a total of over $37,000 in Monthly Freerolls
    • Over $90,000.00 worth of prizes in Monthly Point Races
    • Weekly Tower Hours, now bringing you extra value every 7 days
    • The chance for all players to take part in the Monthly Hand Challenge and Daily Points Challenge

This and our point races give you a fair crack at extra cash.

You can stay up to date with all the Special Promotions at the following link:

Please let me know if you have any further questions.

Best Regards,

Viktoria

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

tower varastab kontolt sente :D
      eile oli kontol täpne summa ei olnud sendi kohti ,täna -22 senti.
      pole oluline aga ikkagi, igalt mängijalt võtavad natuke siis tuleb päris kenake summa .
      saavad mone freerollli tehtud ;D

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas kollane
        tower varastab kontolt sente :D
        eile oli kontol täpne summa ei olnud sendi kohti ,täna -22 senti.
        pole oluline aga ikkagi, igalt mängijalt võtavad natuke siis tuleb päris kenake summa .
        saavad mone freerollli tehtud ;D
        Vaevalt, et Tower midagi varastab, vaid tihti on nii, et koheselt vaadatud bankroll ei ole sendipealt täpne ja pärast tehakse korrektuur.

Comment

• kollane
          Pokkerihai
          • Nov 2008
          • 2031

täna loyalty freerollid ka siis, väike meeldetuletus!

Comment

• kalkaan
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 187

Tekkis huvi DoN turniire strasis mingi aeg toksida, sest seal turniiri buy-in tuleb sama, mis Toweris vanade boonustega. Ainus vahe on selles, et ma ei pea mingit hunnikut punkte koguma, et pappi tagasi saada. 26 märts tegin cashout'i Towerist. Täna mõtlesin, et klõbistaks loyalty freerolli, sealt ikka törtsu mängimisraha saadud ennist. Imestus oli aga suur, kui avastasin, et konto jälle raha täis. Luurasin Transaction History lehele ning sealt säras vastu, 27 märts on asi cancelled. Suure vaevaga sain lõpuks live support'iga ühendust (esimest korda nägin, et live support ei tööta, away või midagi sarnast oli märgitud). Sealt sain vastuse, et olin 27-ndal oma cashoudi tühistanud. Naljakas on aga see, et ma ei saanud see päev Toweri lehelgi käia, sest seda arvutit polnud koduski. Eks läheme uuele katsele . Tower hakkab mulle aina rohkem meeldima. Kui nad oma süsteemi meeldivamaks ei muuda, ei usu, et kunagi veel sinna pappi kannan.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas kollane
              30 minutit aega veel Kerge lisa bankrollile.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas kalkaan
                Tekkis huvi DoN turniire strasis mingi aeg toksida, sest seal turniiri buy-in tuleb sama, mis Toweris vanade boonustega. Ainus vahe on selles, et ma ei pea mingit hunnikut punkte koguma, et pappi tagasi saada. 26 märts tegin cashout'i Towerist. Täna mõtlesin, et klõbistaks loyalty freerolli, sealt ikka törtsu mängimisraha saadud ennist. Imestus oli aga suur, kui avastasin, et konto jälle raha täis. Luurasin Transaction History lehele ning sealt säras vastu, 27 märts on asi cancelled. Suure vaevaga sain lõpuks live support'iga ühendust (esimest korda nägin, et live support ei tööta, away või midagi sarnast oli märgitud). Sealt sain vastuse, et olin 27-ndal oma cashoudi tühistanud. Naljakas on aga see, et ma ei saanud see päev Toweri lehelgi käia, sest seda arvutit polnud koduski. Eks läheme uuele katsele . Tower hakkab mulle aina rohkem meeldima. Kui nad oma süsteemi meeldivamaks ei muuda, ei usu, et kunagi veel sinna pappi kannan.
                Ükskord on ka mul juhtunud, et raha oli tagasi tulnud ja väideti, et olin cashoudi tühistanud. Ma ei tea kas ma seda tegin või mitte, aga kurjaks ei aja, sest kõik cashoudid on supper kiired välja arvatud vist esimene kord. Öösel kannan raha välja päeval on käes, mida veel tahta.

Comment

• rohelinekonn
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 3808

Algselt postitas kollane
                  Lõpuks ometi saan kah osaleda tavaliselt unustan. Kuna ainult mingi mõned K käsi mängiunud seal siis lubati lvl 1 osaleda. Ehk saan kah lisa.

EDIT: tegelt tahtsin öelda et tänud meeldetuletuse eest :D

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

level 1
                    Koht 16 ja 20$

Ma buttonil Q3 üritasin stealida aga sain calli flop 357 vms ma All in sain calli tollel ahvil AJ turn muidugi A ja väljas olingi. Muidu oleks vast esi 5 ära pressinud

Comment

• masterpuppet
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2094

Ma hetkel lvl 2 final tabelis ja ülekaalukas stackleader. :)
                      Kandsin just towerist kogu rolli välja, et full tilti minna, aga nüüd saab uue rollialge towerisse. :)

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas masterpuppet
                        Ma hetkel lvl 2 final tabelis ja ülekaalukas stackleader. :)
                        Kandsin just towerist kogu rolli välja, et full tilti minna, aga nüüd saab uue rollialge towerisse. :)
                        Pane siis asi ilusti kinni

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Eks üritan, pole just kõva turniiri lõpu mängija. Eks näeb, kuidas läheb.

Comment

• kalkaan
                            Jube Noob
                            • Oct 2008
                            • 187

Edu sulle puppet, pane kinni see asi. Mul käed sellist solki täis, et pidin lõpuks oma väikse stackiga K7s callima, pole miskit teha, ei kobistanud seekord. Ainuke liigutus, mida teha sain oli vahepeal 6Qs stealida SB pealt buttoni limpi. Need kaks olid ka mu parimad käed pika aja jooksul. Krt plaan oli esikolmikusse saada, 4 5 ja 6 ning muud pudikohad juba saanud seal. Lõpp ei lähe ilusti.

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

Mingi eriti aff vend sattus Hu, kellele tegin ennem jõulise double upi, kui mu 99 tõstele lükkas KQo nupud sisse ja riverdas. :/
                              Ja HU oli paras unluck jälle.
                              Aga 100$ ka raha. Kunagi alustasin ju sellega Toweris. :D
                              Ehk dejavu :D

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas masterpuppet
                                Mingi eriti aff vend sattus Hu, kellele tegin ennem jõulise double upi, kui mu 99 tõstele lükkas KQo nupud sisse ja riverdas. :/
                                Ja HU oli paras unluck jälle.
                                Aga 100$ ka raha. Kunagi alustasin ju sellega Toweris. :D
                                Ehk dejavu :D
                                Hästi mängitud. Ise sain samuti rollile lisa. Olen saanud mingi 400$ igasugu freerollidelt viimase kuuga umbes ;D

Comment

Working...