Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marguzz22
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1458

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

palun ranka mine 5maxi ka:S

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

NL10 enamus mehi siin, votema.

Ning võiks omavahel ka vahetada, kuigi mul eriti palju endal pole käsi ca20k . aga võin röömasalt jagada

Comment

• RCold
        Räme Fish
        • Oct 2008
        • 19

Kas eestlased juba saavad jälle netelleriga Towerisse deposiiti teha ?

Comment

• -andres-
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4546

Vahepeal sai, viimased 2 kuud enam mitte.

Comment

• kollane
            Pokkerihai
            • Nov 2008
            • 2031

ei julge arvuti tagant ära tullagi, selline hea run on et , loodan et see ei lõppe iial ;D

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

kas peab hakkama mõtlema towerist ära kolimise peale?

Comment

• masterpuppet
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2094

mina igatahes mõtlen juba. Idee alguses starsis debosiitboonus läbi mängida ja siis edasi mõelda...
                Kui muidugi tower oma poliitikat ei muuda.

Comment

• broadcast
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 143

Mul sai ikka väga õigel ajal boonus otsa. Eile sain veel kasutada seda No Deposit boonust. Nüüd saab veel 2 kuud rahus 8x bonust vabastada. Eks siis vaatab edasi.

Comment

• levis
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1557

Kui märtsi keskel on seis sama hull kui praegult paistab, siis mina igatahes lahkun ongame võrgust. Kurb küll :(
                    Osad mängijad on kogunud kümneid või lausa sadu tuhandeid punkte ja hetkel pole nende punktidega teha muud kui osta varasemaga võrreldes üsna näruseid boonuseid. Kaudselt on neilt raha röövitud.
                    Ootan põnevusega, et kuidas Tower_Supporti poolt välja käidud "point races" ja "freerolls" kogu seda jama kompenseerida suudavad.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma veel nii kiirelt ei tormaks kuskile või vähemalt ei mataks maha, sest see asi ei saa jääda nii!
                      On kaks võimalust:
                      a) kas tower peab kompenseerima eelnevaid boonuseid
                      b) või kaotab ta suure osa mängijate pagasist

Olgem ausad, et enamus mängijaid mängis seal võrgus suurte boonuste pärast ning see oli ka tema ainukeseks kõige suuremaks plussiks ning miks oli seal mängijaid niipalju. Kui nad üleöö tahavad tõesti hakata "normaalseks" pokkeritoaks, siis ma saadaks selle koha p-tsi aga kui neil tõesti lihtsalt väike muudatus, et suunavad boonused vanast kohast uute ja teevad asja huvitamaks, siis on hea. Seega ma arvan, et enne 2-3 nädalat ei saa öelda mitte midagi kindlalt. Isegi, kui nad muutsid oma boonused pasemaks, siis on võimalus, et nad muudavad nad paremaks.

Comment

• kollane
                        Pokkerihai
                        • Nov 2008
                        • 2031

mul sai first deposiit läbi, pidin saama turna pileti 10dollarilise, aga kontol näen ainult 2 dollarilist.
                        tuleb kiri saata supporti, seal kirjas et saan 10.se või said kõik 2 dollarilise ?
                        75$ pakett oli

Comment

• CTXrix
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 689

Tegin siin Toweriga väikest kirjavahetust ja no täiesti mullist jura ajavad.

Esitasin neile kaks konkreetset küsimust:

1) Kas bonus dealeri boonused jäävad endiselt tulema ja kui, siis millise läbimängimisnõudega (arvestades, et 8x enam ei saa)..

Vastus: blaa-blaa-blaa. Konkreetset vastust ei antud, rääkisid oma freerollidest ja point race-idest.

2) Kas nad kavatsevad millalgi poodi mingit merchandise-i vms panna (selle BS-i asemele, mis seal nüüd on).

Vastus: Umbes, et "uurime kõiki variante ning kaalume ka poe update-imist".

Saatsin neile siis uue meili ja ütlesin, et vastake küsimusele nr 1 "YES" või "NO".

Vastus: copy-paste esimesest kirjast ;D

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

ega jah, siin tuleb ainult oodata. jube kandadele astumine käib kõik küsivad, chatis ka ei osanud keegi midagi õelda. sama mula.
                            konkreetselt ei õelda midagi.
                            kuu pärast on kõik selge, präegu mul üks boonus on kuu saan kindalt mängida siis vaatame edasi

Comment

• taavi19
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 321

Algselt postitas ranka
                              Samuti andke nüüd kindlasti tagasisidet, et mis mänge on vaja datamineda - kas full-ringi või 5 maxi ja mis limiite kõige rohkem vaja läheks. Ise hetkel olen kõige rohkem pannud 100NL-400NL peale ja siis teised limiidi on jäänud teisejärguliseks.

Edu improtimisel ja loodan, et saate abi :)
                              Suur tänu, et jagad oma dataminetud käsi. Ma ise hetkel NL10, nii et väga palju kasu nendest kätest ei saanud, aga loodetavasti tõusen varsti kõrgemale.
                              Enda seisukohast oleks küll NL10 käsi vaja, aga ma arvan, et kõige rohkem oleks foorumi rahval kasu NL50 kätest, sest sealt edasiliikumine on juba raskem/kauem aega võtvam.
                              Väga tänuväärne tegevus see dataminimine, eriti Ongame võrgus, kuna ma arvan, et paljudel siin pole nii head arvutit, et 32-l laual korraga dataminida.
                              Pigem võiks teha hääletuse, et kas dataminida FR või SH laudu.

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Algselt postitas taavi19
                                Suur tänu, et jagad oma dataminetud käsi. Ma ise hetkel NL10, nii et väga palju kasu nendest kätest ei saanud, aga loodetavasti tõusen varsti kõrgemale.
                                Enda seisukohast oleks küll NL10 käsi vaja, aga ma arvan, et kõige rohkem oleks foorumi rahval kasu NL50 kätest, sest sealt edasiliikumine on juba raskem/kauem aega võtvam.
                                Väga tänuväärne tegevus see dataminimine, eriti Ongame võrgus, kuna ma arvan, et paljudel siin pole nii head arvutit, et 32-l laual korraga dataminida.
                                +1

Comment

Working...