Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BuildUp
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2547

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Mis toimub?! ??? Kõik NL20 lauad on shorte täis. Lauas 2 fulli peale minu. :-\

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

nad on nagu viirus, nakatavad kõik võrgud varsti.

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Samas päris kurta ka ei saa - Lauad kihavad roheliselt HUDi valgusest. 8)

Comment

• Aristotep
          Grinder
          • Oct 2008
          • 605

Shortid on tõsine katk. Kõik NL10 lauad ka täis. Küsisin staffi käest, et miks nad midagi ette ei võta. Osad shortied on ju ilmselgelt 24/7 online. Mingit tarka vastust ei tulnud loomulikult, sest neid see ei häiri.

Tehku siis mõned lauad, kus ei saa 20bb maha istuda. Oleks normaalne.

Comment

• LuuK
            Vana Tegija
            • Dec 2008
            • 1138

Mul veel üks küsimus, loodetavasti viimane. :)

Kui ma teen moneybookersisse konto, kas siis oleks kasulik see teha dollarites, kuna nagu ma olen aru saanud hoiab tower raha dollarites ja nii on võimalik raha liigutamisel konverteerimise pealt kokku hoida? Teema edasiarendusena, kas oleks kasulik teha dollarikonto ka panka mille kaudu raha liikumist alustab?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas LuuK
              Mul veel üks küsimus, loodetavasti viimane. :)

Kui ma teen moneybookersisse konto, kas siis oleks kasulik see teha dollarites, kuna nagu ma olen aru saanud hoiab tower raha dollarites ja nii on võimalik raha liigutamisel konverteerimise pealt kokku hoida? Teema edasiarendusena, kas oleks kasulik teha dollarikonto ka panka mille kaudu raha liikumist alustab?

Kas dollarites või eurodes, isiklikult tundub, et isegi eurodes mõistlikum, sest näiteks hansapangas võid ka eurosi rahulikult arvel hoida.

Comment

• levis
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1557

Ma teen otsa lahti ja ehk mõni leiab veel mahti ja jagab sarnast infot, et paljuga teda rööviti, siis saame lõpuks võib-olla panna kildudest kokku pildi, et mis üldiselt toimub.

MB konto kroonides, viimane kord pidasin siis täpset arvestust ja siin see on...
                Towerist MB-sse 1k$
                Sel hetkel olid valuutakursid $ -> eek:
                Swedbank: 11.78200
                Eesti pank: 11.42670
                Raha jõudis MB-sse ühe tööpäeva jooksul 11432.03 eek
                Swedpanga kontole jõudis raha MB-st nelja tööpäevaga, MB võttis teenustasu 28.13 eek
                ja Swedbank näitas mingit VMK teenustasu -30eek (VMK=välismakse)

Huvitav, et kui MB konto on dollarites ja kannad panka kroonideks, kas MB konverteerib või kohalik pank?
                Kui sellisel juhul toimuks konverteerimine Swedpanga kursiga, siis oleksin saanud ~350 eeki enam.
                Kõige kasulikum on vist nii, et mingit valuuta konverteerimist ei toimu enne kui sinu oma panga kontol.

Aga mis ma räägin, minu MB konto on kroonides ja selleks ta vist jääb, sest need MB sindrinahad ajavad mingit jama.. "et kui nii on, siis nii ka jääb".

Comment

• LuuK
                  Vana Tegija
                  • Dec 2008
                  • 1138

Algselt postitas Tigrano

Kas dollarites või eurodes, isiklikult tundub, et isegi eurodes mõistlikum, sest näiteks hansapangas võid ka eurosi rahulikult arvel hoida.
                  Vabandan, et üle küsin, aga kas ma sain õigesti aru, et Toweris saad ise valida kas su raha hoitakse eurodes või dollarites?
                  Mis moneybookersisse puutub, siis see asi lükkub jälle edasi, kuna mul Swedpangas vana Hoiupanga arve ja lugesin teisest teemast, et seda ei tunnistata. Tuleb minna ja uus teha siis. Moneybookersi kohta loetud teemad on suht ära hirmutanud, tahaks esimese korraga kohe asja ilusti toimima saada.

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Algselt postitas LuuK
                    Vabandan, et üle küsin, aga kas ma sain õigesti aru, et MBs saad ise valida kas su raha hoitakse eurodes või dollarites?
                    FYP

Comment

• kalkaan
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 187

Algselt postitas zyxxx
                      Mul tekkis üks imelik küsimus (arvestades et ma olen Toweris juba üle 60k kätt läbi mänginud). Nimelt ma ei leia nuppu, kuidas näidata oma kaarte teistele peale käe lõppu... algul arvasin et seda funktsiooni Toweris ei olegi, aga mõned ju näitavad...
                      Options - Preferences - Gameplay - Muck uncalled cards eest võtad linnukese ära. Kui on isu oma pahameelt kaotuse või suckoudi peale näidata, siis võta ka Muck losing cards eest linnuke ära.

Comment

• kalkaan
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 187

Tekkis selline huvitav küsimus punktide koha pealt. Olen nüüd paar päeva seal DON turbo turniire klõbistanud ning punkte on arvel rohkem, kui rake't maksnud olen. Eile tekkis kuidagi 160 punni lisaks (samas boonust need ei vabasta), tänaseks aga veel ilma ühegi mänguta 7 punni juurde tekkinud. Pole seal toas varem mänginud ning player points this month kattub minu tehtud mängudega. Kui neid punne millegi eest ekstra visatakse, siis on level kõrgemale liikumine tiba lihtsam. On siis seal mingi ekstra punktide saamise võimalus?

Veidi omapärane on ka järgmisele levelile pääsemine. Valisin esimeseks boonuseks 500 going places boonuse, millega saab ka level 2-le. Selleks vaja 4000 punkti 30 päevaga teenida. Samas on tingimustes level 2-le pääsemiseks vaja kalendrikuu jooksul vähemalt 1600 punkti teenida. Seega saan ma level 2-le enne, kui boonuse vabastatud saan ning kui 4000 punkti täis ei saa, jääb ainult osa boonusest vabastamata. Või olen millestki valesti aru saanud?

Comment

• Tarq666
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 814

Küsin üle, et kas täna tulevad Added Money turniirid või võin rahuliku südamega pittu minna :)

Comment

• Timpz
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2029

yeah võiks turnasi tulla :P

Comment

• Tarmonator
                              Lingiparandaja
                              • Oct 2008
                              • 3274

Algselt postitas Tigrano

Minul on sampos arve ja seal seisavad nad ka daalades. Ehk siis...tellin MB'st väljavõtte(MB konto ka obv $) ja raha laekub minu sampopanga kontole ka dollarites. Ja jääb sinna dollaritena seniks kuni ma nad EEK'x ümber vahetan. Kas siis rahavajadusest või soodsa kursi tõttu.
                              Ise ma selleks kunagi soovi ei avaldanud, kui esimene väljamakse sinna kunagi laekus, siis tekkis koheselt ka nn dollarikonto ja nii ta on. Konventeerimise pealt mingit maksu ei võeta(ainult siis MB 2,50$ väljamakse pealt), toimub sampopanga kursi alusel. Nädalavahetustel ja pühadel ei saa millegi pärast konventeerida, väidetavalt sest siis ei toimu rahvusvahelisi valuutatehinguid daaladega. Muul ajal on konventeerimine kohene.

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Algselt postitas kalkaan
                                Tekkis selline huvitav küsimus punktide koha pealt. Olen nüüd paar päeva seal DON turbo turniire klõbistanud ning punkte on arvel rohkem, kui rake't maksnud olen. Eile tekkis kuidagi 160 punni lisaks (samas boonust need ei vabasta), tänaseks aga veel ilma ühegi mänguta 7 punni juurde tekkinud. Pole seal toas varem mänginud ning player points this month kattub minu tehtud mängudega. Kui neid punne millegi eest ekstra visatakse, siis on level kõrgemale liikumine tiba lihtsam. On siis seal mingi ekstra punktide saamise võimalus?

Veidi omapärane on ka järgmisele levelile pääsemine. Valisin esimeseks boonuseks 500 going places boonuse, millega saab ka level 2-le. Selleks vaja 4000 punkti 30 päevaga teenida. Samas on tingimustes level 2-le pääsemiseks vaja kalendrikuu jooksul vähemalt 1600 punkti teenida. Seega saan ma level 2-le enne, kui boonuse vabastatud saan ning kui 4000 punkti täis ei saa, jääb ainult osa boonusest vabastamata. Või olen millestki valesti aru saanud?
                                Ekstra punktide saamise kohta ei oska midagi öelda - mina neid kahjuks ei saa :). Praegu on neil jah n-ö "limited time" (yeah right!) pakkumine, et kui teed vajaliku arvu punkte täis, siis saad kohe järgmisele levelile - seega jah, 1600 punkti ja voila, level 2 olemas. Ja kui sa 4000 punkti täis ei saa, siis sellest ei tohiks midagi hullu olla - peale selle, et turnapiletist jääd ilma, kui täisboonust ei vabasta.

Comment

Working...