Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas kollane
    Liitusin ka siis Toweriga, võtsin 75dollarilise paketti. Esmp. hakkan siis mängima.

Ma pean rohkem silmi lahti tegema foorumis. Tigrano suure esimese lehe täis kirjutanud ja vaeva näinud kõige vajalikuga aga ma lihtsalt ei näe.
    Ei kasutanud seda linki ega midagi, väga loll mina.
    Edu!

Comment

• Timpz
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2029

Turniirid ei toimu enam?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas kollane
        Liitusin ka siis Toweriga, võtsin 75dollarilise paketti. Esmp. hakkan siis mängima.

Ma pean rohkem silmi lahti tegema foorumis. Tigrano suure esimese lehe täis kirjutanud ja vaeva näinud kõige vajalikuga aga ma lihtsalt ei näe.
        Ei kasutanud seda linki ega midagi, väga loll mina.

Tere kollane,

Loodetavasti artikkel oli abiks, kui abi veel vaja ja siit Toweri postituste alt ei leia, siis kindlasti küsi julgelt. Kahju, et läbi selle lingi tõesti ei liitunud, sest vahetevahel on meil neile huvitavaid üritusi pakkuda.

Edu Toweris,

Tigrano

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas Timpz
          Turniirid ei toimu enam?
          Kindlasti toimuvad, momendil tekkinud väikesed segadused, meie ja suppordi vahel.

Kui vaadata tulevikku, kas Teile meeldiksid uuel aastal rohkem freerolle või rohkem added turniire?

Comment

• Timpz
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2029

freekaid, br väike

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

added äkki, ei oskagi öelda, donkaments nagunii

Comment

• CTXrix
                Grinder
                • Oct 2008
                • 689

Boonusdiileri tegi mulle "special" pakkumise - II taseme reload ja 120$ asemel 160$...oddly enough ma tegelikult kaotan selle boonusega, sest nüüd pean 160$ lahti mängima, et 20$ turnapilet saada :P Aga noh, ega Toweri boonuste üle saa kurta ju, kuradima hea extra raskel ajal.

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

No mõnel mehel joppas vapsee hästi, peab level 3-le saamiseks aind miski 1k punkte teenima. Endal küll sellist luksust ei ole

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas rankapoeg
                    No mõnel mehel joppas vapsee hästi, peab level 3-le saamiseks aind miski 1k punkte teenima. Endal küll sellist luksust ei ole
                    eiei, see on ikka II taseme regular boonus, mitte nn üleminekuboonus...see oleks kerged 1200$ ja selle võrra ka kõvasti rohkem punkte vaja teenida. Päris sweet oleks, kui saaks ca 1k punkti eest 3ndale levelile.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Nii, kuna failisin Full Tildis ja ammu olen mõelnud Ongamele, siis Tower on kindlasti parim valik. Kuigi samas Redkingis saaksin rakebacki ka läbi ühe tuttava aga see selleks.

Lugesin läbi 8 lehte teksti, päris huvitav. Mõnel on softiga probleeme, aga enamusel töötab ilusti.

Minu küsimused:
                      1. Äkki keegi teab, kas Toweris võib saada rakebacki, kasvõi läbi mingite ulmeliste affiliatide? Kui jah, kui palju, kus jne :).
                      2. Olen lugenud depomise kohta, seega eeldan et kui kannan 250$, siis oleks mulle parim "GETTING AHEAD BONUS 200$"? Mängin Trios NL20 või NL50 (igastahes 6-8 lauda ja päevas 3-6h, kuus 23+ päeva :P, aga seal alustaksin maksimaalselt NL20s).
                      3. Kui teha 5$ double or nothing (DON) või 10$ DON-e, kui kiirelt need lauad täis tulevad? Kas seal leidub vaid full ring lauad või on seal ka 6-8 seated laudu vms?

4. Räägite pidevalt reload boonustest, kui suured need pakkumised tavaliselt on?
                      5. Kas seal leidub ka mini-view aknaid (kui jah, ma oleksin südamest tänulik, kui keegi suudaks panna screenshoti kuhugi ülesse )
                      6. Kui vana peab olema, et antud saidil mängida? Kuigi Tower on osa Ongamest, siis ma ei oska ise seisukohta võtta, sest ma olen kuulnud, et mõnel Ongamei saidil pead olema 21 aastane.

hetkel on vist kõik, aitäh!
                      :)

Comment

• levis
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1557

Algselt postitas hotcocacola
                        3. Kui teha 5$ double or nothing (DON) või 10$ DON-e, kui kiirelt need lauad täis tulevad? Kas seal leidub vaid full ring lauad või on seal ka 6-8 seated laudu vms?
                        Hommikusel ajal on ongame võrgus liiklus väga vaikne.
                        Õhtusel ajal saab 12 DON 5$ või 10$ STT lauda kokku umbes 15 minutiga.
                        DON STT'd on ainult FR.
                        miniview:

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Nii, kuna failisin Full Tildis ja ammu olen mõelnud Ongamele, siis Tower on kindlasti parim valik. Kuigi samas Redkingis saaksin rakebacki ka läbi ühe tuttava aga see selleks.

Lugesin läbi 8 lehte teksti, päris huvitav. Mõnel on softiga probleeme, aga enamusel töötab ilusti.

Minu küsimused:
                          1. Äkki keegi teab, kas Toweris võib saada rakebacki, kasvõi läbi mingite ulmeliste affiliatide? Kui jah, kui palju, kus jne :).
                          2. Olen lugenud depomise kohta, seega eeldan et kui kannan 250$, siis oleks mulle parim "GETTING AHEAD BONUS 200$"? Mängin Trios NL20 või NL50 (igastahes 6-8 lauda ja päevas 3-6h, kuus 23+ päeva :P, aga seal alustaksin maksimaalselt NL20s).

4. Räägite pidevalt reload boonustest, kui suured need pakkumised tavaliselt on?
                          5. Kas seal leidub ka mini-view aknaid (kui jah, ma oleksin südamest tänulik, kui keegi suudaks panna screenshoti kuhugi ülesse )
                          6. Kui vana peab olema, et antud saidil mängida? Kuigi Tower on osa Ongamest, siis ma ei oska ise seisukohta võtta, sest ma olen kuulnud, et mõnel Ongamei saidil pead olema 21 aastane.

1. Minu teada ei saa. Ainult boonused. Mis on kusjuures paremad isegi kui rakeback mõnes teises toas. Kunagi arvutasin siis tuli mingi 36% rake backi kui ma ei eksi. :)
                          2. Sinule on arvatavasti jah parim variant 200$ boonus, sest 1000$ läheks raskeks NL20s.
                          3. DONid tulevad väga kiirelt täis, paari minutiga.
                          4. Alguses saad sa väiksemaid boonuseid(olenevalt sinu deposit bonuse suurusest), kuid pärast kui sa oled juba level 3, peaksid need boonused juba päris suured olema. Tigrano oskab täpsemalt rääkida.
                          5. Ikka leidub.
                          6.No ma olen 18 ja probleemi pole. ;D

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Minu küsimused:

Tere hotcocacola,

1. Ongame võrgus on rakebacki tagastamine keelatud, kui just mõni affiliate erandeid ei tee. Samas näiteks, kui boonused ümber arvutada rakebacki, siis Toweri boonused on suuremad, kui enamus tubades tagastatav rake. On võimalik heal juhul tagasi saada kuni 70%, full ringi cashi mängijal on see number juba peaaegu 50% juures. Liitudes läbi foorumi lingi võid tihti oodata ka uut ja huvitavat. http://www.towergaming.com/affiliate...15&size=468x60

2. Nagu näha mängid suht palju ja first deposiit boonused on aega vabastada 2 kuud. Seega, kui alustad mängimist nl20 saad tunnis umbes 20-25 punkti ja oletemae miinimum 3 h päevas, teeks see 75punkti päevas, korrutame selle 23 ja saame kuus kogud nl20 3h sessidega 1725 punkti. Samas võtaksin arvesse, et liigud juba esimesel kuul nl30 või nl50 peale ja seega punktid 2 kordistuvad.

200$ GETTING AHEAD BONUS valides, pead kahe kuu peale kokku saama 1600 punkti, mille Sina oleksid suuteline tegema ühe kuuga.

1000$ GOING PLACES BONUS valides, pead kahe kuu peale kokku saama 8000 punkti, ning mille vabastamisel saaksid endale ka Level 2 kus on suuremad reload boonused. Boonus vabastatakse 4 osas ehk 250$ kaupa, oletame et viimase osaga jääd jänni, siis lihtsalt ei saa levelit ja tasuta turniiri piletiti väärtusega 30$. Ise arvan, et kui esimene kuu mängid nl20 ja kuu keskel lõpus peak paistma juba kõrgem limiit, sest limiitide vahel suurt taseme vahe ei ole, peaks olema isegi jõukohane 1000$ boonuse valimine.

3. Levis andis juba vastuse.

4. Jah reload boonused sõltuvad levelist. Alates 30$ kuni lõpetades, hmmm, ei lõpegi ära, sest VIP levelil saad ise valida koguaeg boonuseid ehk siis lõpmattud boonused. Level 3 reload boonus on juba 4x844$ ja neid peab vabastama juba ühe kuu jooksul.

5. Jah saab, vaata Pokah artiklite all minu HUDi loengut, seal on näha.

6. Arvatavasti 18 aga kindlasti kontrolli ennem üle, sest võin mööda panna.

Parimat,

Tigrano

2.

Comment

• WNZ
                              Räme Fish
                              • Nov 2008
                              • 3

Tere Tigrano,

minulgi on plaan Ongame võrku kolida, aga toweri saiti uurides jäid ette veidi teised boonused (http://www.towergaming.com/online-po...t-bonuses.html)

Nagu näha, siis boonuseid on vähem ja ka tingimused on mõnelpool muutunud. Näiteks $1000 boonuse jaoks on sealsete andmete järgi nüüd ainult 30 päeva lahtimängimiseks.

Kas boonused on hiljuti muutunud või on probleem minus?

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas WNZ
                                Tere Tigrano,

minulgi on plaan Ongame võrku kolida, aga toweri saiti uurides jäid ette veidi teised boonused (http://www.towergaming.com/online-po...t-bonuses.html)

Nagu näha, siis boonuseid on vähem ja ka tingimused on mõnelpool muutunud. Näiteks $1000 boonuse jaoks on sealsete andmete järgi nüüd ainult 30 päeva lahtimängimiseks.

Kas boonused on hiljuti muutunud või on probleem minus?
                                Tere WZN,

Väga hea märkus, just vaatasin ja tõesti on toimunud suur muutus ja on saada ainult 30$ kuni 2000$ first depostiit boonust >:(

Ning tõesti 1000$ on aega ainult 1 kuu mängimiseks. Katsun uurida, miks selline muudatus on sisse viidud ja kas on veel mingeid olulisi muudtatusi toimunud. Samas boonus dealer, kes jagab reload boonuseid, käib vanaviisi, siis väga suurt muutust ma ei näegi. Kui ennem oli suurem valik ja pikem aeg, siis nüüd lihtsalt väiksem valik ja lühem aeg, samas reload boonus on alati ootamas, mis annam sarnase tulemuse, kui oleksid valinud suurema first deposiit boonuse. Vip leveleid saab sarnase mudeli järgi. Paistab, et on asja lihtsalt lihtsustatud.

Täiendan esimesel võimalusel ka Toweri artiklit.

Kui on veel küsimusi, küsi julgelt.

Parimat,

Tigrano

Comment

Working...