Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas PokerDevil
    Kuhu see linnuke teha? Handgrabber on osa käsi minul võtmata jätnud.
    Kes kasutab PT2, siis linnuke tuleks teha Auto import folder PokerRoom ja linnuke Not all my hands are being imported after the initial import.

Comment

• Timpz
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2029

ma ei ole kindel kas mu HEM ka kõiki käsi impordib, mõned vist kaotab ära

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Timpz
        ma ei ole kindel kas mu HEM ka kõiki käsi impordib, mõned vist kaotab ära
        Kas peale mängimist 5 minutit hoiad Toweri softi lahti?

Comment

• Timpz
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2029

nagu sis kui session läbi sis peab 5 minti ootama?

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

See on vana probleem, et osad käed kaovad ära. Kui soft kohe kinni panna, siis kaovad kindlasti osad ära, sest käed ei salvestu db faili sekundiga. Kui HEM impordib mängimise ajal käsi, siis on käte kadu väga väike ;D

Kui võrrelda Toweri antud andmeid käte kohta ja enda HEMi see kuu, siis saan vaheks 2223 kätt on puudu. Siin võib olla ka aja vahega mingi kõikumine, seega on mul olemas peaaegu kõik mängitud käed 8)

Comment

• zyxxx
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 453

Väga lihtne seletus, käed kaovad ära neil, kes tiltis peaga ja suure vihaga lauad kinni löövad peale mingit suuremat litakat ;D

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Olen Toweris otsaga nüüd ja uurisin kohe kui kõrge on flopi vaatamise % ning see on ikka VÄGA MADAL võrreldes triobetiga! Huvitav kuidas nad seal väga halvad siis saavad olla.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Keiss
                  Olen Toweris otsaga nüüd ja uurisin kohe kui kõrge on flopi vaatamise % ning see on ikka VÄGA MADAL võrreldes triobetiga! Huvitav kuidas nad seal väga halvad siis saavad olla.
                  Tase on ikka kohutav, mis limiiti vaatasid ja kui suur oli %

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Kandsin 80€ Hansast netellerisse, tibi helistas, jahus midagi kiiresti ja küsis info ära ning seejärel tegin deposiidi Towerisse. Tuli välja, et 80€ päris 100$ mõõtu välja ei anna ja seetõttu sain teha 99$ deposiidi ;D Valisin siis selle 1000$ boonuse ning nüüd peaks minema hirmsaks grindimiseks!!

Vaatasin NL10-500 leveleid kõrvalt, aga tasemest pole aimugi, lihtsalt postflop mäng käis üks suur foldimine. NL10 tasemel pole kunagi trios näinud alla 20% flopi vaatamist!!!

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas Keiss
                      Kandsin 80€ Hansast netellerisse, tibi helistas, jahus midagi kiiresti ja küsis info ära ning seejärel tegin deposiidi Towerisse. Tuli välja, et 80€ päris 100$ mõõtu välja ei anna ja seetõttu sain teha 99$ deposiidi ;D Valisin siis selle 1000$ boonuse ning nüüd peaks minema hirmsaks grindimiseks!!

Vaatasin NL10-500 leveleid kõrvalt, aga tasemest pole aimugi, lihtsalt postflop mäng käis üks suur foldimine. NL10 tasemel pole kunagi trios näinud alla 20% flopi vaatamist!!!
                      Väga hea, et jõudsid lõpuks Towerisse. NL10 momendil näen küll 3 lauda, mille VPIP on alla 20, ning tase on kindlasti kohutav ära muretse.

Edukat grindimist,

Tigrano

Comment

• marguzz22
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1458

Mul küsimus moneybrookersi kohta,kes kasutab. Kas päevas saab teha 1 deposiidi moneybrookersi accoundile? Sest ma tegin 1 deposiidi 20dollarit, siis proovisin uuesti teha õiget summat 100 dollarit, ja ta ei lubanud mul 3korda seda thea, ning lükkas 24h mu pangakaardi lukku.... Et milles probleem?

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas marguzz22
                          Mul küsimus moneybrookersi kohta,kes kasutab. Kas päevas saab teha 1 deposiidi moneybrookersi accoundile? Sest ma tegin 1 deposiidi 20dollarit, siis proovisin uuesti teha õiget summat 100 dollarit, ja ta ei lubanud mul 3korda seda thea, ning lükkas 24h mu pangakaardi lukku.... Et milles probleem?

Tere,

Jään kahjuks vastuse võlgu, kuna pangaarvelt ei ole MB raha ühel päeval mitu korda kandnud.

Kogemustest aga võin öelda, et igasugune järjestikku raha kandmine on alati olnud probleemne tegevus.

Comment

• Davy
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1341

Monthly Hand Challenge
                            Just in case being one of the top players at Tower wasn’t its own reward, our Monthly Hand Challenge deals out some extra incentive. Every month we’ll split $5,000 amongst the top 20 players at Player’s Club Level Three or above who play the most monthly raked hands over 0.25/.50 limits. Play your best, win big. It’s that simple.

et siis alates nl100 hakkab peale ?

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Davy
                              Monthly Hand Challenge
                              Just in case being one of the top players at Tower wasn’t its own reward, our Monthly Hand Challenge deals out some extra incentive. Every month we’ll split $5,000 amongst the top 20 players at Player’s Club Level Three or above who play the most monthly raked hands over 0.25/.50 limits. Play your best, win big. It’s that simple.

et siis alates nl100 hakkab peale ?
                              Tere Davy,

See hakkab NL50 peale, ise olen ka igakuiselt seal sees olnud, viimaselajal küll vähem mänginud aga väike rahaline preemia ei ole paha ;D

75k kätt oled pea alati tabelis

Parimat,

Tigrano

Comment

• Davy
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1341

oi tower tower tower...esimesed tunnikesed siis seal oldud....
                                1) igakord kui suitsul käin on pooled lauad iseenesest kinni läinud ( palun õelge , et selle vastu aitab midagi)
                                2) Paljud käed jäävad siise importimata, ühel tablel HEM vahepeal üldse ei importinud( seetõttu ka HEM graafik 80 taala allpool kui peaks)
                                3) Irw iga biit on seal totaalne cooler, need mehed lasevad seal ikka mõnusalt gutshot gamblimist. Paljude vastu on TPNK NUTS.
                                4) Vahepealaks ....kõigepealt doublisin ühe fishi full stackiks set vs set...reload.... ja siis fish 5 kätt hiljem bustos mind veel set vs set ;D

Et seda HEM asja vist õigeks saada, pean vist suuri biite kustutama hakkama HEMist käsitsi...mi laiki it

Häid mängijaid silmasin esmapilgul 6... ülejäänud nitid või loose

Kõige nitim vend on Tartust

Comment

Working...