Bodog - kas sobib alustamiseks?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Bodog - kas sobib alustamiseks?

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
    Bodogis on võimalik läbi supporti sebida 8 lauda max. Mis puudutab algajale mängijale laudade arvu, siis ise soovitaks küll 4 lauda vms kuskil urkas lasta. Variatsioon on madal ja skill tuleb nii mis mühiseb, sest on vabu momente, mil suudad süveneda rohkem mängu ja areneda. Liiga palju laudu mängides ei registreeri aju saadavat infot ära ja ei teki korralikku mängutunnetust, sellised asjad nagu gameflow ja laua dünaamika jäävad väga kaugeks, kuid ometi on nad ühed oluliseimad elemendid pokkeri beatimiseks korraliku winratega.
    WOW. Seda kuulen küll esimest korda.

Comment

• OldFish86
      Räme Fish
      • Sep 2011
      • 3

Algajale ei soovita. Siis parem alusta oma pokkerikarjääri lives. Seal tasu mängida ainult 100NL+.
      Pokkeriga hobi korras on juba tegeletud paar aastat, sellesmõttes mingi kogemus on ja olen ka pt3 kasutanud. Aga miks ainult 100nl+?

Bodogi eelistan ise just selletõttu, et seal vähem mängijaid ja kui pt3 käsi osta siis saaks mängijatest parema ülevaate.

triobet endale väga ei istu millegipärast. Vb soovitate veel midagi?

Comment

• jarlop
        FPP Pro
        • Sep 2009
        • 241

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
        Bodogis on võimalik läbi supporti sebida 8 lauda max. Mis puudutab algajale mängijale laudade arvu, siis ise soovitaks küll 4 lauda vms kuskil urkas lasta. Variatsioon on madal ja skill tuleb nii mis mühiseb, sest on vabu momente, mil suudad süveneda rohkem mängu ja areneda. Liiga palju laudu mängides ei registreeri aju saadavat infot ära ja ei teki korralikku mängutunnetust, sellised asjad nagu gameflow ja laua dünaamika jäävad väga kaugeks, kuid ometi on nad ühed oluliseimad elemendid pokkeri beatimiseks korraliku winratega.
        Mis asja sa ajad? Ma olen seal pea 2 aastat mänginud ja pole näinud kedagi kelllel oleks üle 4 laua, igaksjuhuks küsisin üle...

is there possible to play in bodog poker more then 4 tables?

16:07:57 : AgentKemmy K.: The Bodog software only allows for a maximum of four Poker tables at one time.

Comment

• jarlop
          FPP Pro
          • Sep 2009
          • 241

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
          Kuidas see sebimine täpselt käiks? Lihtsalt küsin? Rb juba seotud kontole oleks võimalik sebida?
          Bodog ei paku enam rakebacki, alates 2010 juunist või midagi sellist, ja kuidagi pole võimalik seda sebida kah, isegi kontodelt kellel oli rakeback võetakse seda juba ära, kui oled seal regulaarne mängija on võimailk suppordist mõnikord reloadboonus sebida...

Comment

• Kloonike
            Grinder
            • Nov 2008
            • 898

Vb igale suvalisele küsijale siis ei pakuta sellist võimalust. 2+2 bodogi teemas on selle kohta rohkem infot.

Comment

• jarlop
              FPP Pro
              • Sep 2009
              • 241

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...postcount=4004

ei loe ma 2+2 bodogi teemast 8 laua kohta midagi välja

Comment

• Mr_Kenny
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1357

Kloonike, see 2+2 threadis on trollimine obviously.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas jarlop Vaata postitust
                  Mis asja sa ajad? Ma olen seal pea 2 aastat mänginud ja pole näinud kedagi kelllel oleks üle 4 laua, igaksjuhuks küsisin üle...

is there possible to play in bodog poker more then 4 tables?

16:07:57 : AgentKemmy K.: The Bodog software only allows for a maximum of four Poker tables at one time.
                  Rääkisin kloonikele ka täpselt sama juttu. Olen selle toaga väga pikalt kursis olnud ja ei ole kuulnud, et 8 max. Selline jutt liiguks ikka kuskilt välja ja tuba on kohutavalt väikene ning PTR-i poolt träkitav, mis premium kontoga näitab laudade arvu siis ei ole mina veel oma silmaga näinud.

Pead pakule ei pane, sest võib-olla miskid ekstreem-erandid propidele vms.

Comment

• tdx
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 768

selline härrasmees seletas täna bodogi nl100 6max lauas, et suudab olemasolevate accountidele rb külge pookida. viskas mingi aadressi ka, aga ei viitsind väga uurida (kuna endal olemas). võtke nööbist kinni kui laudades näete.

Comment

• krayzie
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 706

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Rääkisin kloonikele ka täpselt sama juttu. Olen selle toaga väga pikalt kursis olnud ja ei ole kuulnud, et 8 max. Selline jutt liiguks ikka kuskilt välja ja tuba on kohutavalt väikene ning PTR-i poolt träkitav, mis premium kontoga näitab laudade arvu siis ei ole mina veel oma silmaga näinud.

Pead pakule ei pane, sest võib-olla miskid ekstreem-erandid propidele vms.
                      Olen lugenud et uutele kasutajatele võimaldatakse mängida viiel laual piiratud aega.

Source siis 2+2, aga ei mäleta kas msnl thread või too mis Internet Poker all.

Comment

• paradigmlost
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 421

Kuidas Bodog momendil on eesti mängijatele.. payout´id toimivad (mb, pangalingi kaudu)?

Comment

• taipupole
                          Lõpuboss
                          • Oct 2008
                          • 2181

Bovada Payouts No Longer Much of a Concern - Expert sports betting information from SportsBettingSites.org

Comment

• peokuningas
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 444

Bodogi omanikud on täitsa sassi läinud omadega.
                            Kuna seal on konto EUR-des (vähemalt mul) ja lauad dollarites, siis tavaliselt oli kasutusel standard (maailmapanga) kurss. Eile peale sessi aga avastasin, et euride ja dollarite arv mu kontol ei klapi. Kursiks on 0,64.
                            Täna olen päev otsa nendega maadelnud, et neil on vale kurss kasutusel.
                            Algul vastati mulle nii:
                            Please be advised that we based our exchange rate on the exchange rate site below:

The reason why you you were seeing different information was because the exchange rate on the website above are updated everyday at 3:00a EST. For your reference, we recommend that you check the link above for more information.
                            ja kui ma juhtisin nende tähelepanu sellele, et seal lehel on kursik 0,76 mitte 0,64, siis nüüd sain sellise vastuse :

At Bodog we are using a fixed currency exchange rate as below:
                            1 USD is equal to 0.6405 Euro
                            1 Euro is equal to 1.5611 USD
                            Please note the above is the conversion rate used.
                            Tundub kuidagi väga ebareaalne, et pokkerituba lihtsalt võtab kätte ja fikseerib ära 20% sitema kursi.

Kas keegi foorumist veel mängib Bodogis ja kas on sama jama?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma täpselt aru ei saa su mõttest. Kas neil ei ole mitte nii, et euro kurss on neil fixeeritud 1:1 ja USD kurss 1:1. Kui cashier ja laua kurss erineb siis on fixeeritud kursiga ja ostad alati USD-e lauda fixeeritud kursiga ning selle sama kursiga müüd cashierisse maha, et ei tekiks rahade kursi muutusest suuremaid erinevusi või mõni mängija ei hakak nii raha tegema.

Comment

• peokuningas
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 444

Mõtlesin selle siiski läbi ja mu meelest ikkagi tuleb vahe sisse.
                                Kui võtan 2 kurssi, nende pakutud 0,64 ja reaalse 0,76.
                                Kui ma istun nüüd 100NL dollari lauda, siis ühel juhul kulub mul lauda istumiseks €64 ja teisel juhul €76.
                                Kui saan duubli, siis saan ka vastavalt kas €64 või €76, ehk siis kaotan iga võidetud $100 pealt €12.
                                Paranda kui ma eksin.
                                Last edited by peokuningas; 19.04.12, 07:13.

Comment

Working...