*** AMETLIK OLYBETI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • andrus69
    FPP Pro
    • Jan 2010
    • 232

Re: *** Olympic-Online (iPoker): Rakeback, küsimused, probleemid, ideed jms. siia ***

Pokkerikliendi valikus on KAUGTUGI/LIVE CHAT, räägi Lives nendega.

Comment

• noqqx
      Räme Fish
      • Sep 2012
      • 9

Re: *** Olympic-Online (iPoker): Rakeback, küsimused, probleemid, ideed jms. siia ***

Aga kui on ka varem 8 päeva oodatud, siis ma ilmselt ootan veel paar päeva. Vaevalt see tädi telefoni otsas suudab seda kiirendada.

Comment

• andrus69
        FPP Pro
        • Jan 2010
        • 232

Keegi pole sul telefoni otsas:) Kirjutad livechatis ja saad kiirelt vastuse ja puhtas Eesti keeles. Seal üldjuhul on väga sõbralikud ja kiired vastused tulnud. Pigem ei suuda keegi siin foorumis täpselt teada, miks su väljamakse venib.

Comment

• noqqx
          Räme Fish
          • Sep 2012
          • 9

Algselt postitas andrus69 Vaata postitust
          Keegi pole sul telefoni otsas:) Kirjutad livechatis ja saad kiirelt vastuse ja puhtas Eesti keeles. Seal üldjuhul on väga sõbralikud ja kiired vastused tulnud. Pigem ei suuda keegi siin foorumis täpselt teada, miks su väljamakse venib.
          Tänud,

Sain vastuse, kinnitavad et väljamakse on teostatud ja nende taga asi ei seisa.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas noqqx Vaata postitust
            Olen neile korduvalt kirjutanud, kuid milles probleem on ei räägi keegi, vastuseks ainult tüüpkirjad.

Viimati kirjutasin eile hommikul:

"Teie väljamakse on meie poolt kinnitatud. Väljamakse tehtud krediitkaardi kaudu võtab rohkem aega, kuni 5 pangapäeva pärast kinnitamist. Kui edaspidi soovite oma väljamakse kiirendada (kehtib ainult VIP mängijatele), edastage palun oma soovi emaili või live chati teel."

Varem ka siis:

"Your withdrawal request has been fully approved and we are currently crediting your account with the amount...."

Küsisingi siis eile nende käest, et kui kaua see "currently" veel aega võtab.

Ma ei usu, et see pangapoolne viivitus on, sest pangasisesed ülekanded Eestis võtavad teatavasti minuti. Kas oleks mõtet neile helistada? Sest tundub, et emaili teel pannakse teele ainult automaatvastused.
            Küsin igaks juhuks üle - tegid sissemakse krediitkaardiga? Kui jah siis võtabki kauem aega, kui tavaliselt ja see on täiesti normaalne. Krediitkaart ongi aeglasem meetod.

Kiired kanded on:
            • NETELLER
            • Moneybookers
            • SEB/Swedbank

Sampo/Nordea kohta ei oska öelda, kuna ei ole neid kasutanud aga eeldan, et kiirus sama, mis SEB/Swedbank

Comment

• noqqx
              Räme Fish
              • Sep 2012
              • 9

Swedbank tudengi kaart, saab internetis maksmiseks kasutada aga krediitkaardi funktsiooni tal tegelikult pole.

Comment

• bauss
                Grinder
                • Sep 2009
                • 737

siis võiks ju lihtsalt bank transferiga ka cashoutida

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Luurasin Olympic-Online lobbys.

Tava NLHE 6-maxi action on kadunud aga speed holdemi oma tõusnud. Hetkel kell 02:00, kui tipptund läbi on tulemused järgnevad:
                  • 5NL: 211 mängijat
                  • 10NL: 85 mängijat
                  • 20NL: 136 mängijat
                  • 50NL: 73 mängijat
                  • 100NL: 117 mängijat

Comment

• reggie
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 1705

Kas tehtud nõutsidele kuskilt lobbyst ka ligi pääseb nagu starsis?

Comment

• Paju99
                      Olybeti Esindaja
                      • Sep 2010
                      • 84

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                      Kas tehtud nõutsidele kuskilt lobbyst ka ligi pääseb nagu starsis?
                      Täna ei pääse, kuid iPokeri sõnul on see veel käesoleva aasta arengukavas.

Comment

• Cheating
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 447

Kuna see Olympic oma softi korda teeb??..Minu teada kui ma viimati 3 kuud tagasi seal MTT mängisin siis oli ka see jama, et Lobbys "Remaining players" valetab nii kohutavalt. Mõned kohad on vahpeal üldse puudu. Ühes kohas näitab, et 232 alles ja seal samas kõrval kus on nimed ka välja toodud näitab, et nagu 98 veel mängijaid alles. Näiteks 323 koha on saanud 6 inimest:D ja samas kõrval kolm inimest on saanud 317 koha.
                        Mitte sittagi ei saa aru!
                        Last edited by Cheating; 11.10.12, 01:42. Põhjus: Pange põlema oma soft!

Comment

• -KP-
                          Julm Donk
                          • Sep 2012
                          • 26

Mul probleem sisselogimisega.
                          Ütleb, et kahjuks mänguserver ei vasta. Kas kellegil on hetkel sama mure või on asi minu arvutis?

Comment

• rasmer
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1306

Algselt postitas -KP- Vaata postitust
                            Mul probleem sisselogimisega.
                            Ütleb, et kahjuks mänguserver ei vasta. Kas kellegil on hetkel sama mure või on asi minu arvutis?
                            Mul töötab.

Comment

• -KP-
                              Julm Donk
                              • Sep 2012
                              • 26

Korras mul ka nüüd.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

Ipoker on täna kohutava pläkerdisega hakkama saanud. Klient disconnectib konstantselt terve õhtu iga mõne minuti tagant ja turniire katkestatakse lambist. Täiesti talumatu on nädala turniiri mängijate peamisel päeval sellist asja kannatada.

Comment

Working...