PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Mul sama jama.
    Olin end PN Sunday milli satile reganud kunagi. Unregasin ja korras asjad nüüd.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Sitane Stars h*i mu id kaarti välja loeb.

Comment

• Koit
        Õpihimuline Mängur
        • Feb 2009
        • 495

Mul ka jama, tahan hetkel seda isikukoodi sisestamise võimalust kasutada, aga see ütleb, et mu id kaart on kehtetu.. Ma pole oma id kaarti jõudnud kasutadagi veel vaid tahan isikukoodiga sisse saada, omg.

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

pole fotokat ja mobla teeb nii pasa pildi et ei loe nimegi välja. GG

Comment

• Tylos
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 340

Tegin just kerge 0.25$ sng oma tavalise .com'i softiga.Works well minu jaoks eestis :D

Comment

• optimist
              Räme Fish
              • Aug 2010
              • 4

nii tarvi, tere.. vbolla saad aidata?:P
              teoreetiliselt kõik töötab kenasti, ja enamusel praktiliselt ka, kuid ma suutsin ikka midagi väga metsa keerata.
              olin turnale reganud juba varem, siis tahtsin cashi laudu lahti võtta, ütles, et pead üle minema .ee saidile. okei, panin, et edasi. siis tuli teade, et kuna oled registreerinud turniirile, siis ei saa. tegin unregister. ja uninstall. ja installisin .ee saidi. ja siis ei lasknud sinna sisse, kuna oli jäänud .com lehel asi lõpuni viimata. ja .com lehte enam laadima ei hakka, viskab pidevalt .ee lehele.
              palusin siis õel proovida oma arvutist sisse logida, seal andis teate: there was a problem moving to .ee site etc...
              nüüd ma siis olen siin suht nõutu, ootan suppordist kirja:P
              juba koolis hakkasin ülesandeid lahendama enne, kui polnud juhendit korralikult läbi lugenud:P

et siis selline esimene post prode foorumis:P
              Last edited by optimist; 07.10.10, 17:36.

Comment

• heiki
                Räme Fish
                • Jun 2010
                • 22

Algselt postitas Tylos Vaata postitust
                Tegin just kerge 0.25$ sng oma tavalise .com'i softiga.Works well minu jaoks eestis :D
                Kuidas see õnnestus?

Comment

• heiki
                  Räme Fish
                  • Jun 2010
                  • 22

Algselt postitas optimist Vaata postitust
                  nii tarvi, tere.. vbolla saad aidata?:P
                  teoreetiliselt kõik töötab kenasti, ja enamusel praktiliselt ka, kuid ma suutsin ikka midagi väga metsa keerata.
                  olin turnale reganud juba varem, siis tahtsin cashi laudu lahti võtta, ütles, et pead üle minema .ee saidile. okei, panin, et edasi. siis tuli teade, et kuna oled registreerinud turniirile, siis ei saa. tegin unregister. ja uninstall. ja installisin .ee saidi. ja siis ei lasknud sinna sisse, kuna oli jäänud .com lehel asi lõpuni viimata. ja .com lehte enam laadima ei hakka, viskab pidevalt .ee lehele.
                  palusin siis õel proovida oma arvutist sisse logida, seal andis teate: there was a problem moving to .ee site etc...
                  nüüd ma siis olen siin suht nõutu, ootan suppordist kirja:P
                  juba koolis hakkasin ülesandeid lahendama enne, kui polnud juhendit korralikult läbi lugenud:P

et siis selline esimene post prode foorumis:P
                  Tõmba .com uuesti alla nt siit http://www.pokercheckraise.com/ee/PokerStarsInstall.exe

Comment

• Tylos
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 340

Algselt postitas heiki Vaata postitust
                    Kuidas see õnnestus?
                    Lihtsalt sisse logides.Ei ole peale eestisse kolimist oma inglise aadressi viitsinud vahetada,ehk seal uba.Ei tea.Igatahes töötab kui kellavärk.

Comment

• heiki
                      Räme Fish
                      • Jun 2010
                      • 22

Veelkord kõigile algusest peale ja puust-punaseks:

Et PokerStarsis mängida, logi oma .com kontole, vajuta "Account" alt "Move to PokerStars.ee", seejäral lae pokerstars.ee lehelt alla Eesti tarkvara ja logi sinna oma kasutajanime ja parooliga sisse. Ilmub aken, kus tuleb ID-kaarti kasutades enda konto verifitseerida. Täida lahtrid ja kõik peaks okei olema. Ära uninstalli PokerStars.com'i enne, kui oled veendunud, et PokerStars.ee-s kõik töötab.

Kellel pole ID-kaarti või autentimine sellega miskipärast ei toimi, tehke palun oma passist loetav foto või skännige sisse (pildiga lehekülg siis) ja saatke meiliga aadressil verification@pokerstars.ee.

Kellel pole PokerStars.com keskkonnas Account valiku all kirjet "Move to .ee", pangu PokerStars kinni ja tehku uuesti lahti, siis võiks olla.

Kellel ütleb, et ei saa kolida, sest oled turniiridele registreeritud, tehku unregister turniiridel, kuhu oled registreeritud. Teine variant, et oled kirjas mõnel live turniiril, mis on juba toimunud. Sel juhul proovi mõne aja pärast uuesti - küsimusega tegeletakse. Kui ikka ei õnnestu, kirjuta aadressil support@pokerstars.ee.

Ja veel, kellel miskipärast ei õnnestu id-kaardiga .ee-s kontot valideerida, saavad vajutada nuppu "mul pole hetkel ID-kaarti" ja sisestada oma isikukoodi. See võimaldab kõiki mänge mängida. Raha küll siis välja võtta ei saa, kuni konto pole ID-kaardi abil või dokumendikoopiate saatmise kaudu verifitseeritud. Kellel ka see ei peaks õnnestuma, kontrolligu numbreid ja proovigu uuesti. Kui ikka mingi jama, siis kirjutatagu support@pokerstars.ee

Kui on mingeid muid küsimusi, tasub kõigepealt läbi lugeda see leht: http://www.pokerstars.ee/poker/promotions/launch/faq/

Comment

• optimist
                        Räme Fish
                        • Aug 2010
                        • 4

tänud. sain just suppordist ka vastuse.. peaks saama korda

Comment

• MagicFriend
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2010
                          • 369

Algselt postitas Tylos Vaata postitust
                          loogiline ju. sest sa oled englishman in Tallinn

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

mina logisin .EE sisse, viskas mingi suure lehe ette, lasin selle eest ära, all oli mingi timezone küsimus, panin yes ja hakkasin mängima. Mingeid isikukoode ei küsinud kusagil?

Comment

• optimist
                              Räme Fish
                              • Aug 2010
                              • 4

no tegin kõik, nagu juhendis kirjas. .com olemas, move to .ee
                              ja siis annab teate: There was a problem with the registration process. If you require further assistance, please review our FAQ section and or email support at pokerstars.ee

any suggestions?

Comment

• I R Baboooon
                                FPP Pro
                                • Jan 2010
                                • 235

Kaua pokerstarsi supportil vastamiseks aega läheb? Olen varsti juba pool tundi oodanud, mõned räägivad siin, et 2 minutiga on vastatud juba-.-

Comment

Working...