Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
-
Et maksudega OLI nagu oli, tingis ebaadekvaatne seadus, mis maksustas pokkeritoad võrdselt kasiinodega, e. kaotuste põhiselt. Kui palju ja kas eestlased pokkeris aga kaotasid?
Nüüdseks on olukord küll muutunud, kuid turg ise korralikus languses. Ma olen kindel, et kui kellegi sõna riiklikul tasemel asjaajamises jätkuvalt veel kõvasti maksab, siis on see eeskätt Olympic.
Aga ok, see on tegelikult üsna OT. Mis Eesti mängijaid huvitab, on:
a) oma raha tagasi saada
b) Full Tildi võimalik naasmine kohalikule turule
"a" tõenäosus on väga kõrge, "b" (vähemalt esialgu) aga üsna madal. Minu arvamus, muiudgi mitte absoluutne tõde.Last edited by Maheaatom; 20.09.12, 21:49.
Comment
-
Päris tragikoomiline indeed, korras kodanik ausalt.Algselt postitas rasmer Vaata postitustLOL Erick Lindgren. Epic scam is epic.
Comment
-
Tänud.Algselt postitas Maheaatom Vaata postitustEt maksudega OLI nagu oli, tingis ebaadekvaatne seadus, mis maksustas pokkeritoad võrdselt kasiinodega, e. kaotuste põhiselt. Kui palju ja kas eestlased pokkeris aga kaotasid?
Nüüdseks on olukord küll muutunud, kuid turg ise korralikus languses. Ma olen kindel, et kui kellegi sõna riiklikul tasemel asjaajamises jätkuvalt veel kõvasti maksab, siis on see eeskätt Olympic.
a) oma raha tagasi saada
"a" tõenäosus on väga kõrge, "b" (vähemalt esialgu) aga üsna madal. Minu arvamus, muiudgi mitte absoluutne tõde.
Maksutamise koha pealt siis solid küll.
Aga kas sa tead, kas ja kust saaks ilma suurema vaevata mingeid numbreid vaadata selle kohta, sest üsna solid, kui riik ootab raha, kuna gämblerid nagunii taovad muttiauku, aga tegelt solid gross win hoopis kollektiivselt ja rake kedagi ei huvita.
Ja Starsi/FTP koha pealt sa leiad, et Karu traction kaalub üle konkreetselt online pokkeri seisukohalt Starsi positsiooni ja et nad hakkaksid häält tõstma, kui Stars tahaks FTP-d tagasi tuua. Ilmselt muidugi on tal pikk ajalugu ja landbased main operatsioonid maksavad ka ilgelt rohkem.
Igatahes tuleb see kindlasti huvitav vaatamine.
Comment
-
Mina ei usu, et eestlaste üldsaldo plussis on.Algselt postitas Maheaatom Vaata postitustEt maksudega OLI nagu oli, tingis ebaadekvaatne seadus, mis maksustas pokkeritoad võrdselt kasiinodega, e. kaotuste põhiselt. Kui palju ja kas eestlased pokkeris aga kaotasid?
a) oma raha tagasi saada
"a" tõenäosus on väga kõrge, "b" (vähemalt esialgu) aga üsna madal. Minu arvamus, muiudgi mitte absoluutne tõde.
Affiliatena on mul hägune ligipääs sisse - ja väljamakse suhtele ning tõesti näidatakse siis posiitvset saldot aga seda väga väikese osa peale 100k reigi peale mõned kilod plussis. Rakeback muidugi toob saldo kõrgele plusspoolele aga samas affiliate kontol on võitvate mängijate osakaal suurem, sest random fish ei otsi ju RB diili. Seda fakti kinnitavad kümmekond pokkersaiti, PTR ja suurfestivalide üldtulemused.
Aga see muidugi ei muuda seaduse suhtes mitte midagi - ollakse plussis või mitte aga toona sisse/väljamakse suhet maksustada on tõesti rohkem kui ebaadekvaatne :)
Comment
-
Kes 2+2 teemat ei jälgi:
Comment
-
Tõmbasin pullipärast selle stuffi alla ja supportile on olemas isegi õpetus, mida teha, kui FBI saadab kirja :) FTP kartis FBI-d nagu Eesti firmad Võsa Petsi :)Algselt postitas minbetmillionaire Vaata postitust
Comment
-
Lederer:Sulle kanti 2 miljonit rohkem kanna palun 2 miljonit kohe tagasi, firmal läheb seda vaja
EDOG:Aa..vist jah tuli meelde, Ma laenasin Fergussonilt, mitte FT-lt. Varsti maksan
Lederer: Ivey maksan palun oma võlg ära!
Ivey: Jah ma maksan ära, tegin 500k kande, rohkem hetkel pole
Lederer: Meie kontoni pole raha jõudnud
Ivey:Imelik, ju siis on raha kuskile kadunud
Naljavennad seal FT
Comment
-
Ma kahtlen, kas ja kuivõrd see info avalik on. Aga üks põhjus, miks seadust muutma hakati, oli just selles, et operaatorite reaalse tegevuse pealt ei laekunud makse kas üldse või laekus väga vähe (kindlasti mitte soovitud mahus).Algselt postitas jrgn hell Vaata postitustTänud.
Maksutamise koha pealt siis solid küll.
Aga kas sa tead, kas ja kust saaks ilma suurema vaevata mingeid numbreid vaadata selle kohta, sest üsna solid, kui riik ootab raha, kuna gämblerid nagunii taovad muttiauku, aga tegelt solid gross win hoopis kollektiivselt ja rake kedagi ei huvita.
Ja Starsi/FTP koha pealt sa leiad, et Karu traction kaalub üle konkreetselt online pokkeri seisukohalt Starsi positsiooni ja et nad hakkaksid häält tõstma, kui Stars tahaks FTP-d tagasi tuua. Ilmselt muidugi on tal pikk ajalugu ja landbased main operatsioonid maksavad ka ilgelt rohkem.
Igatahes tuleb see kindlasti huvitav vaatamine.
Teine lõik - jah, loomulikult. Suurem maksuraha tuleb ikka (landbased)kasiinodest jms. klassikalisest gämlinguärist.
Comment
-
Ma ei usu ka, et 2012. eestlased enam plussis on. Kuid 2010. võisid olla küll :)Algselt postitas ranka Vaata postitustMina ei usu, et eestlaste üldsaldo plussis on.
Affiliatena on mul hägune ligipääs sisse - ja väljamakse suhtele ning tõesti näidatakse siis posiitvset saldot aga seda väga väikese osa peale 100k reigi peale mõned kilod plussis. Rakeback muidugi toob saldo kõrgele plusspoolele aga samas affiliate kontol on võitvate mängijate osakaal suurem, sest random fish ei otsi ju RB diili. Seda fakti kinnitavad kümmekond pokkersaiti, PTR ja suurfestivalide üldtulemused.
Aga see muidugi ei muuda seaduse suhtes mitte midagi - ollakse plussis või mitte aga toona sisse/väljamakse suhet maksustada on tõesti rohkem kui ebaadekvaatne :)
Affiliate puutub imo ainult siis asjasse kui ta tegutseb reaalselt rakebacki-vahendajana (OO, TB, Pafi ja Starsi puhul see võimalus puudub). Kui mitte, siis pole erilist vahet - kasutajad on täiesti seinast seina: proffidest kuni gämbleriteni, kes juhuslikult mõne lingi või reklaami otsa komistanud.
Comment
-
Jamh, need vennad on ikka high stakes matkajad.Algselt postitas pikk28 Vaata postitustrohvel kuubis tõesti. tyypidel käivad millid edasi tagasi nagu meil mõni eurts.
Suuremad summad, pikemad matkamised.
Comment
-
Vaatasin ka kõik 7 osa ära siis.
Eks howard teeb endale ka mingit light damage controlli, aga sealt pundist käitusid paljud imelikult:D.
Kui howardit uskuda siis tänud Jeebusele=).
Ja tänud pokerstarsile kellele nüüd siis pole võrdset mängjat platsil mingi 10-15 aastat kindlasti:D.
Comment
Comment