FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas CheekyMullet Vaata postitust
    Andestage mu ignorantsus, aga kuidas krediitkaardile kantud raha sealt kätte saab. Kas krediidilimiidist üle jääv summa kantakse kohe arveldusarvele?
    Mul endal veel esimene kanne pendib, aga nii see peaks olema jah. Tädi pangas ütles ka, et kaupmehelt (nt. paypalilt) saab raha vastu võtta ja kuna mul on tegemist deebetkaardiga krediitkaardi põhjal, siis polegi sellist asja nagu krediidilimiit.
    Fullstacks have more fun.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
      Huvitav, et nüüd on krediitkaart withdrawimismeetodina populaarsemaks muutunud (right?). Sisuliselt ju tegemist mugava bank transferiga.
      Lol huvitav kyll miks, netelleriga l2heb kõvasti agea ja MBsse ei ole võimalik .. seega, see ongi ainuke lahendus :)

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas leits Vaata postitust
        Lol huvitav kyll miks, netelleriga l2heb kõvasti agea ja MBsse ei ole võimalik .. seega, see ongi ainuke lahendus :)
        Mõtlesin rohkem neid, kes kurtsid bank transferi kadumise üle.

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Ise küsin, ise vastan. Tundub, et selline keeruline protseduur nagu HEM update tegi Matrix SNG-de importimise korda. Eile tuli HEM-i uus versioon välja, usun, et paljudel update tegemata.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Tegin täna esmakordselt VISAle väljamakse ja konto suletud. Pean dokumente saatma. FML.

Comment

• Tisko
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 163

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
              Mul endal veel esimene kanne pendib, aga nii see peaks olema jah. Tädi pangas ütles ka, et kaupmehelt (nt. paypalilt) saab raha vastu võtta ja kuna mul on tegemist deebetkaardiga krediitkaardi põhjal, siis polegi sellist asja nagu krediidilimiit.
              Okei, a vabandage veel ka minu ignorantsus. Mul on SEBis "Magnet" pildiga. Misiganes see sitane kaart ka pole (ma tõesti ei tea mis kuradi junn see on, igatahes VISA), mingi järjekordne krediitkaart, kus on ka peal pilt minuga lumelauahüpet tegemas. Mul EI OLE SELLE KAARDI PIN-KOODI ja ei näe ka varianti seda taastada või sealt pealt raha edasi kanda /släshh "välja võtta". Minu MILJONI DOLLARI KÜSIMUS on seega, kas arvate, kui sinna raha kanda, siis krediidilimiidist üle jääv summa läheb automaatselt ARVELDUSkontole?? Oleks kuldne, kui see nii lihtne oleks.........

Comment

• Spewmonkey
                Seina Augustaja
                • Oct 2008
                • 2293

Algselt postitas Tisko Vaata postitust
                Okei, a vabandage veel ka minu ignorantsus. Mul on SEBis "Magnet" pildiga. Misiganes see sitane kaart ka pole (ma tõesti ei tea mis kuradi junn see on, igatahes VISA), mingi järjekordne krediitkaart, kus on ka peal pilt minuga lumelauahüpet tegemas. Mul EI OLE SELLE KAARDI PIN-KOODI ja ei näe ka varianti seda taastada või sealt pealt raha edasi kanda /släshh "välja võtta". Minu MILJONI DOLLARI KÜSIMUS on seega, kas arvate, kui sinna raha kanda, siis krediidilimiidist üle jääv summa läheb automaatselt ARVELDUSkontole?? Oleks kuldne, kui see nii lihtne oleks.........
                Edasi kandmise all mõtlesid kuskile arveldusarvele? Aga moneybookersisse vms. depoda ja sealt omakorda edasi kantida/cashoutida? Kuna magnet on päris krediitkaart, mitte lihtsalt selle funktsiooniga deebetkaart, siis peaks limiidist ülejääv raha kaardi peale kasutamiseks jääma. Kui raha sinna magneti peale cashoutid, siis võid selle kaardi/konto sulgeda lihtsalt ja sealt kontolt tõstetakse raha su tavalisele arveldusarvele. Parima vastuse saad ilmselt klienditeenindusest.

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

Niisama ei lähe see raha su arvelduskontole. Kui on üle krediidilimiidi, siis lihtsalt on, saad rohkem kulutada. Cashoutid raha sinna peale ja samal ajal helistad panga infoliinile ja kurdad, et sul PIN ununenud. Teevad sulle uue kaardi (maksab 6,xx€) ja saad oma raha kasutada.Krediitkaardilt arvelduskontole kanda ka ei saa, vastupidi aga küll. Teine variant on depoda jah MB'sse või Netellerisse, kui sa mõnda nende kaartidest omama peaks. Aga see maksab jälle, MB vist võtab 1,9% summalt vms.

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
                    Oskab keegi öelda fulltiltrakeback.com kasutajatest, et mis see "Pending cashout" on:
                    Pending cashout: $113.70 <- ???????????
                    Oli minulgi ja küsisin ftrb.com suppordilt. Täna sain vastuse: "Hello, Where did you find it?
                    FTRB Support"

Vaatan siis oma rakebacki lehte ja kadunud see pending cashout. Ok, misiganes see siis ka oli, gg ftrb!

Comment

• EestiAA
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1132

Keegi on korraldand või korraldab ise fullis turnasid ?...vaatasin sealt requesti alt saab ise turna teha:P.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Kui mul on 200$ ring game ticket, kas ma saan mängida ka NL50t?

Comment

• sinisebra
                          Julm Donk
                          • Nov 2009
                          • 54

Ma sain promoga 20$ ring game ticketi ja mängisin sellega NL5-t.

Comment

• OuMaiGaad
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2010
                            • 482

Keegi oskab öelda kui VISA kaardiga min depo teha, kas siis saab kohe max summa välja võtta, või peab 48H ootama enne kui üldse withdrawal teha saab?

Comment

• Timpz
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2029

Algselt postitas OuMaiGaad Vaata postitust
                              Keegi oskab öelda kui VISA kaardiga min depo teha, kas siis saab kohe max summa välja võtta, või peab 48H ootama enne kui üldse withdrawal teha saab?
                              kohe saad

Comment

• valustyng
                                Õpihimuline Mängur
                                • Apr 2009
                                • 450

tervist, pole mitu kuud pelanud ftps, kas moneybookersi sisse/väljakanded toimivad normaalselt?

Comment

Working...