FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 5gww
    Õpihimuline Mängur
    • Aug 2010
    • 333

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Ok, teine küsimus veel. Proovisin tellida seda pildikaarti, aga seal on vaja ikkagi töökoha andmeid, aga kuna ma ei käi tööl, mis moodi ma selle ikkagist tellida saan. Kui ma neid andmeid ei pane, siis ta ei lase tellida.Mingeid lambi andmeid ei taha ka panna.
    Nagu ma aru saan, siis enamus ei käi tööl, aga kasutavad seda kaarti probleemideta.

Comment

• Ahangama
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 615

Vot seda ei tea, endal oli sebis konto enne olemas ja ei olnud mingeid probleeme tellimisel. http://seb.ee/kaardid/deebetkaardid ja vali pildikaart. vbl sattusid krediitkaardi otsa kuidagi.

Comment

• 5gww
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 333

Algselt postitas Ahangama Vaata postitust
        Vot seda ei tea, endal oli sebis konto enne olemas ja ei olnud mingeid probleeme tellimisel. http://seb.ee/kaardid/deebetkaardid ja vali pildikaart. vbl sattusid krediitkaardi otsa kuidagi.
        Aa, ma panin enne krediitkaardi. Mul see isic olemas, mõtlesin, et kui sealt ka deebetkaardi panen, saan pm sama hunjaa, ainult ühel on üliõpilasteema.
        Eks ma siis tellin selle deebetpildikaardi.

/ty ka.
        Last edited by 5gww; 17.05.11, 18:01.

Comment

• muttaja
          Pokkerihai
          • Dec 2010
          • 1965

Deebetpildikaarti on jah vaja. Tegin selle jaoks spets SEBis konto. Kokku 45 minti kohapeal kontoris huiamist. Swed ei väljasta ühtegi krediitkaardi funktsiooniga asja, kui töökohta ehk püsivat ametlikku sissetulekut pole.

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
            Deebetpildikaarti on jah vaja. Tegin selle jaoks spets SEBis konto. Kokku 45 minti kohapeal kontoris huiamist. Swed ei väljasta ühtegi krediitkaardi funktsiooniga asja, kui töökohta ehk püsivat ametlikku sissetulekut pole.
            Lausvale.

Comment

• low-flow
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1208

Kas HEM loeb Matrix SNG-sid õigesti sisse? Ma vaatan, et iga turna eest tuleb 6 sissekannet. Ma saan aru, et 4 tuleb 4 laua eest (nagu oleks individuaalsed SNG-d) ja üks tuleb Matrix prizepooli eest, aga mille eest see viimane tuleb? Mulle tundub justkui HEM näitaks, et võitsin rohkem kui tegelikult. Samas vb panen segast, palun täpsustage keegi, kes paremini teab.

Comment

• bJako
                Jube Noob
                • Dec 2009
                • 114

Algselt postitas leits Vaata postitust
                Pika vingumise ning küsimise peale miks ma ei saa oma cashouti canceldada, siis lõpuks pandi lihtsalt failed ja anti raha tagasi kontole...

Seega ärge netellerit jumala pärast hetkel kasutage, kui te just kuu-kaks ei taha oodata

Well done lopuks FTP .. cashoutimiseks VISA ja only VISA .. mingis kirjas mainisid veel, et netelleriga voivad veel probleemid jätkuda pikemalt ..
                Mina olen peale musta reedet juba kaks korda Netelleriga raha kätte saanud. Tõsi, summad on väiksed olnud.

Comment

• muttaja
                  Pokkerihai
                  • Dec 2010
                  • 1965

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                  Lausvale.
                  Argumenteerimises oled sa tugev:P Päriselt läks ka 45 minti. Sulatõsi.

Comment

• Romka
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1544

Kindel pole aga ehk ta mõtles ''lausvale'' all seda:
                    Swed ei väljasta ühtegi krediitkaardi funktsiooniga asja, kui töökohta ehk püsivat ametlikku sissetulekut pole.
                    Last edited by Romka; 18.05.11, 14:05.

Comment

• Oliverk
                      Moderaator
                      • Nov 2008
                      • 3016

Swedist saab taotleda Tudengikaarti, mis on sama tüüpi nagu pildikaart Sebis. Lisaks on võimalik saada veel 3000 krooni krediiti juurde. Loomulikult on kitsenduseks tudeng olemine aga lause, et Swed midagi ei väljasta ongi lausvale.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Huvitav, et nüüd on krediitkaart withdrawimismeetodina populaarsemaks muutunud (right?). Sisuliselt ju tegemist mugava bank transferiga.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• jasssass
                          Vana Tegija
                          • Sep 2010
                          • 1200

EMTA vb hakkab tulevikus kiusama kui tildist krediitkaardile raha lasta?

Comment

• CheekyMullet
                            FPP Pro
                            • Feb 2010
                            • 232

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                            Huvitav, et nüüd on krediitkaart withdrawimismeetodina populaarsemaks muutunud (right?). Sisuliselt ju tegemist mugava bank transferiga.
                            Andestage mu ignorantsus, aga kuidas krediitkaardile kantud raha sealt kätte saab. Kas krediidilimiidist üle jääv summa kantakse kohe arveldusarvele?

Comment

• muttaja
                              Pokkerihai
                              • Dec 2010
                              • 1965

Tudeng saab muidugi tudengikaarti. Ma rääkisin aga suurest pildist. Õrna hingega nagu ma olen, tundsin end solvatuna.

Comment

• low-flow
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1208

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                                Kas HEM loeb Matrix SNG-sid õigesti sisse? Ma vaatan, et iga turna eest tuleb 6 sissekannet. Ma saan aru, et 4 tuleb 4 laua eest (nagu oleks individuaalsed SNG-d) ja üks tuleb Matrix prizepooli eest, aga mille eest see viimane tuleb? Mulle tundub justkui HEM näitaks, et võitsin rohkem kui tegelikult. Samas vb panen segast, palun täpsustage keegi, kes paremini teab.
                                Et veenduda, et ma eile hallukat ei ajanud, mängisin täna veel 1 Matrix SNG ja tulemused samad. 25+1$ SuperTurbo 6-max ja HEM salvestas järgnevad tulemused:
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tulemusteks peaks olema hoopis see, et mängiti neli 5$ SNG-d, kus puudus rake ja üks 5+1$ SNG, mis kajastaks Matrix prizepooli ja kogu turna eest võetavat rake. Nagu pildil näha, siis HEM on suutnud ise tekitada mingisuguse kuuenda 5$ SNG kõige viimaseks, millesse ta ühtlasi salvestab kõik turna jooksul mängitud käed, arvutab võidetud summa ja EV ning ajaks paneb keskmise aja, mis kulus nelja SNG lõpetamiseks. See kõik muudab aga arvutused valeks, sest HEM salvestab, et mängiti 31$ eest SNG-sid, võideti 49,5$ ja saadi kasumit 18,5$ eest. Reaalsus on aga see, et mängiti SNG-sid 26$ eest, võideti 30$ ja saadi kasumit 4$.

Kas keegi teab mingit muud lahendust sellele kui et manuaalselt iga Matrix turna puhul pärast HEM-ist üks SNG lihtsalt ära kustutada?

Comment

Working...