Opsi.
FTP lõpuks avas mu konto :D
ALguses sain aint oma rahasid vaadata ja isegi ei saanud mängida midagi.
Saatsin kirja ja 1 mindiga oli vastus et nüüd kõik korras.
Kas FTP palkas endale järsku nüüd uusi töötajaid,et kõik nii käbe vastavad mulle v :D
We'll need some additional information to further research your issue. Please reply to this email and provide us with as much of the following information as you can:
* Tournament ID/ Hand ID:
* Buy in:
* Date:
* Time:
* Blind level:
* Any other pertinent information:
If you'd like to find information on all tournaments you've played within the previous seven days, just log in to your Full Tilt Poker account and follow these steps:
1) Select "Requests" from the main menu.
2) Select "Check My Tournament History (Internet)".
A page will open in your web browser containing details about every tournament you participated in over the last seven days.
Thanks in advance for your cooperation. If you have any other questions, please feel free to email us. We're always here to help.
Ma ei usu, et raha tagasi antakse, aga loota ju võib
Kas ma olen ainuke, kes pole veel RB-d saanud see nädal ?
Kunagi cashoutisin veits üle 1k$ ja praegu näitab , et 50$ rakebacki peaks tlema, aga kas see mingi MGR hit on nii suur 1k cashoudi pealt ?
Palju ühe fpp väärtus on rahaliselt, keegi kunagi postitas selle, aga ei leia enam üles.
On plaanis xbox vb osta. Saaks punktid ilusti ära kasutada.
Minu teada on 1$ makstud rake 10 FTP'd, aga kui sisse arvestada samaaegselt kogunev rakeback + punktide kulutamisel tuleneb mgr-hit, siis peaks 1 FTP väärtus olema ca 0.075$. Pole küll 100% kindel, keegi võiks kinnitada seda.
Palju ühe fpp väärtus on rahaliselt, keegi kunagi postitas selle, aga ei leia enam üles.
On plaanis xbox vb osta. Saaks punktid ilusti ära kasutada.
Kõikidel asjadel on punktipoes tohutu juurdehindlus.
Tahtsin mingit kella FTP punktide eest võtta ja avastasin, et kui osta täpselt sama asi netipoest, siis hind on 30-40% väiksem.
Comment