Ma juba täna hommikul vihastasin FT peale ja panin ühe krõbedama kirja teele vihast.
Saatsin neile mitu korda oma asju ja nad ei suutnud mulle vastata 48h jooksul ja kui uuesti saatsin siis sellele kuidagi suutsid mingi pika aja peale vastata.
Aga minu meelest suht häbiväärne et support ei suuda 48h jooksul sulle vastust anda. Viimasele kirjale sain vastuse mingi 44hga.
Võrreldes starsi supportiga puhas cräppp
Eks juhtub kuna ise nädalaega tagasi sain küll järgmine päev suppordilt vastuse
Äkki keegi viitsib aidata.?!
Lugu selline ,et FTPsse 1le nimele teind 2 kasutajat, millest algse unustasin ära no ja mängisin hilisema kasutajaga kuni FTP märkas seda ning bankroll shipiti vanale kasutajale. Väga hea tundub et kõik korras kuid enam MB kaudu deposi teha ei saa ja see tähendab et withrawaleid teha ei saa.
Abipalve oleks siis, et kas kellegi usaldatava kaudu siit foorumsit saaks ehk raha välja võtta pangakontole. ( minuftp user - transfer funds sinu FTP user - withraw - minu pangakonto ).
Kuna koolivaheajaga kaasneb järgmisel reedel pidu, siis oleks rahhi vaja selleks ajaks.
edasi siis kanna rolli netellerisse ja siis saan FTPga ilusti edasi tegutseda koos ja õnnelikult, aga see jutt on juba teemast mööda veits.
So please! kas keegi saab aidata?
Sellega on veel see jama, et kui keegi aitab, siis temal läheb rakebacki vähemaks :D
RB-d ma tean kellelt tuleb. Mitte, et mul midagi free money vastu oleks, aga rahaasjades peab kord ja selgus valitsema, et hilisemaid ebameeldivaid üllatusi vältida.
The Full Tilt Poker Security department has recently concluded an extensive investigation and we have determined that some of your opponents were in violation of our site terms.
We have permanently closed all of the offending accounts. In cases of proven cheating, 100% of the confiscated funds are returned to the players who were victimized. The reimbursement calculation is based on the number of tournaments or hands played against the offending players, and the amount won or lost against them.
We have determined that you are entitled to a refund of $12.67 which will be placed in your account in the next 72 hours.
The Full Tilt Poker Security department has recently concluded an extensive investigation and we have determined that some of your opponents were in violation of our site terms.
We have permanently closed all of the offending accounts. In cases of proven cheating, 100% of the confiscated funds are returned to the players who were victimized. The reimbursement calculation is based on the number of tournaments or hands played against the offending players, and the amount won or lost against them.
We have determined that you are entitled to a refund of $27.79 which will be placed in your account in the next 72 hours.
For a number of reasons, we are unable to provide any other additional information regarding this case, including the players involved and the game type where it occurred. We thank you for your understanding in this regard. The vigilance of our players in reporting suspicious behavior is an important addition to our ongoing diligence against unethical conduct, and we carefully investigate every concern of suspicious activity.
If you believe you have witnessed unfair play at our tables, please don't hesitate to contact us at security@fulltiltpoker.com. If there is any other way we can be of assistance, please let us know.
Nii sama jama mis eile... Teen l2bi MB depot Fulltilti panen i pay in moneybookers ok-ok siis tuleb see link et go to a secure site... siis paneb need lyngad et kontot teha ja all link et i already have and account.. panen sinna peale aga seal mingi jama.. Username kasti ei lase kirjutada aga parooli kasti laseb.. point selles et ei saagi sisse logida et maksta
Nii sama jama mis eile... Teen l2bi MB depot Fulltilti panen i pay in moneybookers ok-ok siis tuleb see link et go to a secure site... siis paneb need lyngad et kontot teha ja all link et i already have and account.. panen sinna peale aga seal mingi jama.. Username kasti ei lase kirjutada aga parooli kasti laseb.. point selles et ei saagi sisse logida et maksta
Kas se pole see jam, et paned liiga suure summa deposse, arvesta vahelt tasudega, proovi depoda mõned dollarid vähem vms ?
Kindlasti kõsitud ja kusagilt läbi käinud teema, kas local bank transferiga tuleb raha üle , ses suhtes et mingit EMTA ja sellist jama ei tule? ja kaua läheb ?
Comment