FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • räim
    Jube Noob
    • Jun 2009
    • 135

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas Potik
    Selle rakebacki kohta küsimus, et kui ma ei ole FTPsse ühtegi depot teinud (see-eest raha on olemas ning mängin), kas ma saaks RB-d taotleda?
    Peaks supporti kirja saatma ilmselt?
    mis mõttes raha on olemas ja mängid, aga depot ei ole teinud?
    Rakebacki saad sealt http://www.fulltiltrakeback.com/ee/
    Aga kui oled FTs juba raha peale mänginud, siis vist ei sa enam, kuigi võid ju supportiga rääkida.

Sõbraraket ei tasuks ka kasutamata jätta. Enne liitumist leia keegi, kes juba mängib FTs (kui ei leia kedagi, siis nt mina) ja registreeri ta oma soovitajaks. Ta saab siis 5% sinu makstud rake'st. Sinu 27% samas ei vähene.
    Kusjuures mu sõbrale tegi support erandi. Ta tahtis mind soovitada rakeback programmi, aga siis, supportiga maile vahetades, avastas ta õnnetult, et pole ise rakebacki saaja. Seega ei kvalifitseeru ka sõbra soovitajaks. Support vastas, et me liidame teid rakeback programmiga ja siis veel sõbraprogrammiga. Nii et tullakse vastu küll vahel.

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

no loogiliselt võttes peakski asjad nii käima. kui ei taheta liita kuhugi rb teema alla, siis tuleb küsida, et miks mina kui vana mängija olen sitem kui uued?

Comment

• Potik
        FPP Pro
        • Jul 2009
        • 245

Algselt postitas räim
        mis mõttes raha on olemas ja mängid, aga depot ei ole teinud?
        Sain ühe lehe kaudu $50 depo-free bonuse ja mis seal ikka. BR on nüüdseks kenasti paisunud. Aga eks ma saadan suppordile kirja. :)

Comment

• anakas
          Räme Fish
          • Aug 2009
          • 2

kaua withdrawal SEBi tuleb?

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Algselt postitas anakas
            kaua withdrawal SEBi tuleb?
            Tere !

Once approved, you will be credited within 3 to 5 business days

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Potik
              Selle rakebacki kohta küsimus, et kui ma ei ole FTPsse ühtegi depot teinud (see-eest raha on olemas ning mängin), kas ma saaks RB-d taotleda?
              Peaks supporti kirja saatma ilmselt?
              Kui oled deponeerinud või/ja mänginud pärisraha peale, siis RB-d väga raske saada. Olen ise ka saatnud korduvalt taotluse FTP-le ja näidanud, et olen tõeline rakebackpro ning suudan maksta neil aastas kümneid tuhandeid dollareid raket aga ikkagi ei ole nad huvitatud mu rakest ja rakebacki andmisest...

Aga äkki tahab su ema, isa, vend, tüdruk vms. pokkerit mängida?

Comment

• Potik
                FPP Pro
                • Jul 2009
                • 245

Algselt postitas ranka

Vaevalt. ;D
                Aga eks näeb, mida nad kostavad, läkitasin hommikul esimese kirja neile.

Comment

• Kodu
                  Klubi Liige
                  • Dec 2008
                  • 311

Algselt postitas jrgn hell
                  mul nussib nüüd veel hullemini

tra siiamaani ühelgi nupul kirju peal ei ole. Mäu järgi orienteerun ja tra laudu ka ei ava, klõpsin lobbys laua peal, viskab errori ette ja sulgeb clienti
                  no nahhui
                  mingu *****
                  teen uninstall ja uuetsi ja kui ikka nussib, siis tuleb välja cashida
                  ma ei saa aru, mida tra kõik uuendavad oma töötavaid softe
                  jrgen oled sa nüüd lõplikult FT hüvasti jätnud või leidsid lahenduse. Ma 10 korda juba maha lasknud ja peale lasknud aga korda pole veel saanud. Kui HEM käima ei pane peale re-installi siis käib ilusti aga kui HEM kaasa käima panna siiis peale FT lahkumist on järgmisel külastamisel laks jälle aknad tühjad ja algab kogu kammajaa uuesti peale. Appi!!!!

Comment

• kilu6
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1305

Algselt postitas ranka
                    Kui oled deponeerinud või/ja mänginud pärisraha peale, siis RB-d väga raske saada. Olen ise ka saatnud korduvalt taotluse FTP-le ja näidanud, et olen tõeline rakebackpro ning suudan maksta neil aastas kümneid tuhandeid dollareid raket aga ikkagi ei ole nad huvitatud mu rakest ja rakebacki andmisest...

Algselt postitas Tylos
                    Olen ise FTP konto omanik juba mingi kaks-kolm aastat(t2pselt ei m2leta).Panin ilma raketa nagu nugis.Kerisin ysna mitmeid deposid ka.Kaks kuud tagasi saatsin supportile kirja,et tahaks nagu rakebacki,et ilma selleta panevad pragusel ajal vaid tiblad.J2rgmisel p2eval tuli vastus,et nemad sellega ise ei tegele jne jne jne kuid nad saatsid mu andmed affile edasi.Kolm p2eva peale seda oli rakeback olemas.
                    Tuleb lihtsalt viisakas kiri saata ilma kisata,et kui nuinahhui nyyd rakebacki ei saa siis pange oma si*ane sait p6lema.

Sait kust rakebacki sain on http://www.rakebackpros.com/ .Pole just monstersait aga rahad tiksuvad ilusti iga n2dal arvele.V6ib ka neile otse meili saata.
                    http://foorum.pokkeriprod.com/index.....html#msg85501

Comment

• kilu6
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1305

Algselt postitas Kodu
                      jrgen oled sa nüüd lõplikult FT hüvasti jätnud või leidsid lahenduse. Ma 10 korda juba maha lasknud ja peale lasknud aga korda pole veel saanud. Kui HEM käima ei pane peale re-installi siis käib ilusti aga kui HEM kaasa käima panna siiis peale FT lahkumist on järgmisel külastamisel laks jälle aknad tühjad ja algab kogu kammajaa uuesti peale. Appi!!!!
                      Mis HEM versioon?
                      Viimane on 1.09 Beta 29

Comment

• Potik
                        FPP Pro
                        • Jul 2009
                        • 245

Selline vastus tuli siis.
                        ...
                        There are a number of affiliate companies which offer rakeback if
                        players sign up to Full Tilt Poker through their website. However, it
                        appears that you were referred to Full Tilt Poker from an affiliate
                        which does not offer rakeback. We are unable to switch your account from
                        this affiliate to another, as our agreement with affiliates prohibits
                        this.
                        ...

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

siis saadagi vastu midagi sellist, et sa pole üldse läbi mingi affiliate liitunud, vaid liitusid otse fulltildi saidilt. use your mind.

Comment

• Potik
                            FPP Pro
                            • Jul 2009
                            • 245

Algselt postitas Marek K.
                            siis saadagi vastu midagi sellist, et sa pole üldse läbi mingi affiliate liitunud, vaid liitusid otse fulltildi saidilt. use your mind.
                            Et peaksin neile valetama hakkama ja mulli puhuma?

Comment

• räim
                              Jube Noob
                              • Jun 2009
                              • 135

Võtta Affiga kontakti. Nagu ma mainisin mu sõber, kes ei olnud rakebacki saaja, liideti programmi. Tegelt ta isegi ei küsind seda, vaid tahtis saada sõbra soovitaja rakebacki, aga selleks peab olema ise rakebackis sees. Küsimuse peale, et kas siis polegi võimalik, tuli vastus, et me liitsime teid rakeback programmiga ja sõbraprogrammiga ... oota oma pasworde ja asju jne

Comment

• 0ttt
                                Õpihimuline Mängur
                                • May 2009
                                • 444

Kas seda loetakse depoks kui saan endale 50$ starting capitali affiliate kaudu?

Comment

Working...