Olen ise FTP konto omanik juba mingi kaks-kolm aastat(t2pselt ei m2leta).Panin ilma raketa nagu nugis.Kerisin ysna mitmeid deposid ka.Kaks kuud tagasi saatsin supportile kirja,et tahaks nagu rakebacki,et ilma selleta panevad pragusel ajal vaid tiblad.J2rgmisel p2eval tuli vastus,et nemad sellega ise ei tegele jne jne jne kuid nad saatsid mu andmed affile edasi.Kolm p2eva peale seda oli rakeback olemas.
Tuleb lihtsalt viisakas kiri saata ilma kisata,et kui nuinahhui nyyd rakebacki ei saa siis pange oma si*ane sait p6lema.
Sait kust rakebacki sain on http://www.rakebackpros.com/ .Pole just monstersait aga rahad tiksuvad ilusti iga n2dal arvele.V6ib ka neile otse meili saata.
Saatsin fulltildi supportisse kirja ja sain vastu sellise kirja ehk siis on mul ka lootus olemas rb saada.
Hello Mihkel,
Thanks for getting in contact with us about rakeback.
Although Full Tilt Poker does not offer rakeback directly to players, our preferred affiliate partner RakeBackPros.com offers rakeback to players who sign up through their website with Full Tilt Poker.
We?ve sent your player details to RakeBackPros.com and they will be in direct contact with you.
Regards,
Pim
Full Tilt Poker Support
kas rakebackpros saatis sulle mingi emaili ka? ja millal reiki tagasi makstakse? iga nädal?
Saatsin fulltildi supportisse kirja ja sain vastu sellise kirja ehk siis on mul ka lootus olemas rb saada.
Hello Mihkel,
Thanks for getting in contact with us about rakeback.
Although Full Tilt Poker does not offer rakeback directly to players, our preferred affiliate partner RakeBackPros.com offers rakeback to players who sign up through their website with Full Tilt Poker.
We?ve sent your player details to RakeBackPros.com and they will be in direct contact with you.
Regards,
Pim
Full Tilt Poker Support
kas rakebackpros saatis sulle mingi emaili ka? ja millal reiki tagasi makstakse? iga nädal?
See tundub olevat mingi käsi peseb kätt strateegia neil või siis out of box lihtsustatud lähenemine. Ma arvan, et kui sa oled omale affiliate välja valinud, siis peaks FullTilt olema nõus sinu valitud affiliate sulle külge panema.
Maheaatom äkki täpsustab.
Mul l2ks kolm p2eva kuni rakebackprost kiri tuli,et mu rakeback hakas tiksuma.Raket makstakse n2dalagraafiku alusel.
Kilu6,mul n2iteks ysna pohh kes peseb kelle k2tt kuni rakeback tiksub.Selle ise affi valimisega ei ole just pidu kuna paljud neist nagu ma aru olen saanud ei anna RB-d kui juba konto olemas.
Samas on freerolli ajad väga halvad. Kunagi valisin, et tahaks freerolli aga õnneks on selline süsteem, et kui mängima ei jõua saab vähemalt medalid tagasi ! Ei kaota midagi. See oli kunagi eelmine aasta ma ei tea kas veel on.
Siis ei saa medaleid, ainult freerolli. Freerolli väärtus peaks suurem olema kui medalitel.
Vale vastus!
Sa ei saa boonusmedaleid kui valid freerolli. Medaleid saad ikka. Boonusmedalite asemel võid valida freerolli. Boonusmedalite arv on konstantne iga kuu vastavalt levelile. Tavaliste medalite arv kasvab vastavalt sellele pikale tabelile (3 aastat jutti ironman saab 900 medalit kuus). Neid antakse ikka isegi kui valid freerolli, mis muide on kell 2 öösel. Ma küll ei viitsi sellepärast üleval istuda, et platseeruda väikese % tõenäosusega rahadesse ja skoorida 5 taala.
mitte mu**igi ei saa aru.. Iron taseme eest saab 100 medalit.. right... kui ma valin Freerollid, siis ma ikkagi saan 100 medalit? kui ma ei vali Freerolli saan ma ikkagi 100 medalit?
kui see Freerolli valimine mõjutab ainult neid ironman plus medaleid (neid mis saad kui teed päevas rohkem kui 500FTP'd) siis loomulikult on mul neist pohhui ja valin Freerolli.
Kui valid freerolli, siis saad ainult 100 medalit. Kui valid boonusmedalid, siis saad esimene kuu 100+100 (+100 vist veel esimese kuu eest), 2-3 kuu iga kuu 120+100 jne.
Ironman Plus on üldse naljanumber, sest ühe medali väärtus on heal juhul 20 senti, mis läheb veel mahaarvestamisele sinu rakest, siis kuus saad neid Ironman Plus medaleid max 60 tk. Noh, 10 taala selle eest, et ma iga jumala päev 500 punkti rügan ei pane just rõõmust käsi väristama. Olgu öeldud, et NL25 6-max laud toodab tunnis ca 12 FTP-d.
Ja üldse on nii, et kui sa Ironmani leveli kätte saad (tehtav NL50-s) siis võid nina veriseks mängida aga boonust sa oluliselt rohkem ei saa. Ainult rakebacki. Ironmani boonust sa saad rahaliselt enamvähem sama palju kas sa mängid päevas täpselt 200 punkti või 2000 punkti.
Doh, vahetasin mingi Standard view peale oma full tilti softi, tegin restardi FT'le ning tagasi lülitudes oli taas Classic ning ühtegi texti pole näha kõikidel vajutatavatel aladel. Tegin reinstalli ka Full tildile, ikka sama seis. Ülamenüüd pole ka näha, et vahetada Standard view või Classic view vahel või whatever.
See oli vist mingi Standard bug, kui uus soft tuli, kuda ma korda saan?
Comment