mina ja stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: mina ja stars

Algselt postitas Tuul
    lähevad küll:

FPP Credits only expire if you do not earn any FPP Credits within one calendar year. For instance, if you earn any Frequent Player Points in the year 2006, your FPPs will not expire that year. However, if you earn no FPPs in the 2007 calendar year, your FPPs will expire on January 1st, 2008.
    Seda ma enne ei teadnudki. Thanks.

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

ot kas see on t6si et Starsis ei saa kuskil yldsettingute all panna nii, et igas lauas automaatselt "waitiks big blindi" ja "autopostiks blinde"?

triobetis sai..

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas lebovend
        ot kas see on t6si et Starsis ei saa kuskil yldsettingute all panna nii, et igas lauas automaatselt "waitiks big blindi" ja "autopostiks blinde"?

triobetis sai..
        Ei saa aga õnneks on Stars'i support nii viisakas ja kuulekas, et kuulavad su ideid ning seetõttu on tehtud 2p2 teema: http://forumserver.twoplustwo.com/28...thread-119016/

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

kle jah,postitasin sinna selle idee.
          aga nii muuseas n2gin, et te v6itlete selle eest, et saaks nimemuutusi teha.

no mille krdi jaoks ma selle HEMi siis ostsin kui iga p2ev on uued nimed lauas???

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas lebovend
            kle jah,postitasin sinna selle idee.
            aga nii muuseas n2gin, et te v6itlete selle eest, et saaks nimemuutusi teha.

no mille krdi jaoks ma selle HEMi siis ostsin kui iga p2ev on uued nimed lauas???
            Pole aega seda 2+2 threadi lugeda aga kas tõesti võitlevad selle pärast? See on ikka jura küll, kui koguaeg saaks nime vahetada kunagi ei teaks, milline see ranka või ESTpatric on, et neid laudades koorida ;D

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas Tigrano
              Pole aega seda 2+2 threadi lugeda aga kas tõesti võitlevad selle pärast? See on ikka jura küll, kui koguaeg saaks nime vahetada kunagi ei teaks, milline see ranka või ESTpatric on, et neid laudades koorida ;D
              yead see tähendaks, et peaks mängima pokkerit. mu arust oleks väga hea kui laudade arv capitakse kuuele ning nime saaks iga poole aasta tagant vahetada (nagu partys kunagi).

eile tegin starsis väikese sessi - no täitsa lõpp. mingid 16-tablevad nitbotid võtavad nii kaua iga kord aega, et asi hakkab meenutama live pokkerit.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Tigrano
                See ei ole JURA!
                Miks on nimevahetus hea:
                [x] dataminemine muutub suht väärtusetuks;
                [x] kaotavad mängijad, kes on mänginud maha tuhandeid dollareid ei taha hetkel mängida, kuna nende kaotavad graafikud on sharkscope.com-is üleval ning kui mõni sõber teab nende screen-name siis fishil pole huvigi enam kaotada. Kui ta saaks võtta uue nime, siis on tal täiesti suva, sest keegi teda pikalt trackida ei saa;
                [x] keegi ei saa trackida su võite ja kaotusi (läheb täspelt samasse kategooriasse, mis eelmine);
                [x] tracker'ite osakaal mängus muutub dramaatiliselt ning rohkem hakkab domineerima skill, mis omakorda tõenäoliselt viib regularide keskmise average alla ning mängukiirused üles;
                [x] fishid ei lähe enam nii kiirelt broke, sest laudades on rohkem "uusi" nägusid nime vahetusega seoses ja regularidel puuduvad readid;

Halvad:
                [x] scammerid saavad lihtsamalt tegutseda. Näiteks: kui ma muudan oma nime ära pelmeen666 ja siis miski scammer võtab omale minu endise nime: ranka666 ning esineb nimega, kui minuna ning petab nii teistelt raha välja;

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

nojah, need juba kasutatud nimed võiks kinni jäädagi.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas alaska
                    nojah, need juba kasutatud nimed võiks kinni jäädagi.
                    Yeah, kasvõi mõneks ajaks. Aga eks näib kas stars teeb midagi või mitte, sest ta pole EI ega JAA-d veel öelnud.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

Algselt postitas ranka
                      See ei ole JURA!
                      Miks on nimevahetus hea:
                      [x] dataminemine muutub suht väärtusetuks;
                      [x] kaotavad mängijad, kes on mänginud maha tuhandeid dollareid ei taha hetkel mängida, kuna nende kaotavad graafikud on sharkscope.com-is üleval ning kui mõni sõber teab nende screen-name siis fishil pole huvigi enam kaotada. Kui ta saaks võtta uue nime, siis on tal täiesti suva, sest keegi teda pikalt trackida ei saa;
                      [x] keegi ei saa trackida su võite ja kaotusi (läheb täspelt samasse kategooriasse, mis eelmine);
                      [x] tracker'ite osakaal mängus muutub dramaatiliselt ning rohkem hakkab domineerima skill, mis omakorda tõenäoliselt viib regularide keskmise average alla ning mängukiirused üles;
                      [x] fishid ei lähe enam nii kiirelt broke, sest laudades on rohkem "uusi" nägusid nime vahetusega seoses ja regularidel puuduvad readid;

Halvad:
                      [x] scammerid saavad lihtsamalt tegutseda. Näiteks: kui ma muudan oma nime ära pelmeen666 ja siis miski scammer võtab omale minu endise nime: ranka666 ning esineb nimega, kui minuna ning petab nii teistelt raha välja;
                      Minu meelest on see nimevahetus värk jube kahtlane, ei taha uskuda, et stars lähiajal midagi sellist teeks. Imo, oleks parem kui laual poleks üldse nimesid, vaid nt "Seat 1", "Seat 2" jne, see oleks vast kõige ausam variant ja internetipokker oleks kohe õige värk :P

Comment

• Maheaatom
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 958

Algselt postitas lenC
                        Minu meelest on see nimevahetus värk jube kahtlane, ei taha uskuda, et stars lähiajal midagi sellist teeks. Imo, oleks parem kui laual poleks üldse nimesid, vaid nt "Seat 1", "Seat 2" jne, see oleks vast kõige ausam variant ja internetipokker oleks kohe õige värk :P
                        Hea mõte, mina oleks kahe käega poolt kui selline otsus tehakse :)

Comment

• Timpz
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2029

Algselt postitas Maheaatom
                          Hea mõte, mina oleks kahe käega poolt kui selline otsus tehakse :)
                          +1

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas lenC
                            Täpselt. Ja ainus võimalus SEATE ära tunda oleks siis näiteks ise neid noteda, et panna notesse talle "omamõeldud" nimi ning kui järgmine kord lauda satud, siis leiad selle note järgi ta üles.

Tra lenC sa oled see Fidget, mäletad toda geeniust, miski UFO oli? Või see Viiking Viki :) Davai pane sinna Starsi teemasse too idee üles, vaata, mis kostavad :)

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

CakePokeris saab seda teha ja olen korduvalt kasutanud, kui vaatan, et lauas istuvad härrased mind (õigustatult) rämedaks agro-bluffijaks peavad...

Comment

• Keiss
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1592

SEAT1 ja SEAT2 ja siis veel keelustada kõik abiproged 8)

Comment

Working...