Cake Poker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Cake Poker

Algselt postitas Reploid Vaata postitust
    kui ma muutsin cake´s oma nickname, kas mul on võimalik siiski selle portaali kaudu rake saada.? praegu on mu kontol rake näidud nullitud, kuid raha ei ole tulnud.(olen mänginud see nädal uue nimega).
    Nime muutmine ei loe, rakeback peab ikka jooksma, see süsteem toimib e-maili järgi, seda sa ju ei muuda.

Comment

• Reploid
      Räme Fish
      • Jan 2010
      • 17

Ai, aga kui mu pokkerprode email ja cake´i registreerunud email on erinev, siis mul polegi loota rakebacki? on sellele lahendust ka.?

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Ai, aga kui mu pokkerprode email ja cake´i registreerunud email on erinev, siis mul polegi loota rakebacki? on sellele lahendust ka.?
        Kas ma saan aru, et sul on olemas konto ilma rakebackita ja tahad saada rakebacki.

Kui nii, siis ole hea saada cake supporti kiri, et mängiksid hea meelega aga tahad saada rakebacki, et ilma on pointless, et kas on võimalik et teed uue kasutaja ja nad kustutavad vana ära ja siis liitud näiteks läbi pokkeriprod rakebacki ja ongi olemas.

Comment

• Reploid
          Räme Fish
          • Jan 2010
          • 17

ei, ma olen kenasti liitunud läbi pokkerprode cake pokkeriga ja kui sisse login pokkerprosse siis näitab et on mängimiseks valmis.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

ei, ma olen kenasti liitunud läbi pokkerprode cake pokkeriga ja kui sisse login pokkerprosse siis näitab et on mängimiseks valmis.
            Siis peaks kõik toimima, vaata Cake pokkeri lehel, vip status-e all olevat rakebacki summat ja see kantakse sulle cake pokkeri kontole.

Comment

• PokerDevil
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1177

Cake networkis / Doyle room huvitab rohkem... On seal võimalik otse pangast ja panka ülekandeid teha?

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas PokerDevil Vaata postitust
                Cake networkis / Doyle room huvitab rohkem... On seal võimalik otse pangast ja panka ülekandeid teha?
                Valikus on küll direct bank transfer, ehk on aga ise pole seda kasutanud, MB ja Neteller töötavad vingelt.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

kui sul on kinnitatud RB konto siis sa RB-d ka saad, olenemata kas vahetad screen-name või emaili.

ma ise ei mäleta enam RB maksmise tsükleid aga see peaks paari peäva jooksul pärast viimast tsüklit üle tulema. kui ei tule, siis saada mulle oma screen-name ja uurin asja.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas PokerDevil Vaata postitust
                    Ei oska Doyle kohta öelda, kuna ei ole seal mänginud aga MINU teada saab üks mängija Cake Poker võrgustikus omada ainult ühe rakeback kontot. See tähendab, et kui sul on juba Cake pokkeris konto olemas, siis Doyles seda enam teha ei saa.

Valiga hoolikalt! :)

Comment

• Reploid
                      Räme Fish
                      • Jan 2010
                      • 17

jah kenasti ilmus kohale. Olen nii teadmatu(räme fish), et see muudab kärsituks.

Comment

• PokerDevil
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1177

Anyway, doyle-i supporti kohta, et kahel päeval eri aegadel kirju saatnud ja vastused tuliga 4-5min.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Kolisin ise ka cake m6ned p2evad tagasi - see on talumatu.
                          Jube hea iseloom ja taluvusepiir peab ikka inimestel olema, et j2rjepidevalt m2ngida mingi urkasoftidega.

-random hetkedel tulevad mingid disconnectid jms pask.
                          -random hetkedel mingiks perioodiks ei t88ta see autopopup teema. et piiks k2ib kuskil,
                          aga laudu ette ei pillu.
                          -vahepeal ei n2itagi lobbys realmoney all yhtegi lauda, ees on lihtsalt see mingi eucalyptus schmucalyptus banner ja k6ik. peab clienti kinni panema ja uuesti avama.
                          -waiting list suckib mu karvast ****. miks ei saa panna kuskil, et pane k6ikidesse sarnastesse laudadesse waitima, jesus fucking christ.

Nendest goldchipidest ja kaartidest v6ib micros aind unistada vist.
                          Ja oleks sellele k6igele vastukaaluks siis see koht jube fishine, hui ongi.
                          NL10s joostakse yle minust.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

cool story bro

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

kle haba klahvi, retard, sa ei pea igat teemat trollima.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                                Kolisin ise ka cake m6ned p2evad tagasi - see on talumatu.
                                Jube hea iseloom ja taluvusepiir peab ikka inimestel olema, et j2rjepidevalt m2ngida mingi urkasoftidega.

-random hetkedel tulevad mingid disconnectid jms pask.
                                -random hetkedel mingiks perioodiks ei t88ta see autopopup teema. et piiks k2ib kuskil,
                                aga laudu ette ei pillu.
                                -vahepeal ei n2itagi lobbys realmoney all yhtegi lauda, ees on lihtsalt see mingi eucalyptus schmucalyptus banner ja k6ik. peab clienti kinni panema ja uuesti avama.
                                -waiting list suckib mu karvast ****. miks ei saa panna kuskil, et pane k6ikidesse sarnastesse laudadesse waitima, jesus fucking christ.

Nendest goldchipidest ja kaartidest v6ib micros aind unistada vist.
                                Ja oleks sellele k6igele vastukaaluks siis see koht jube fishine, hui ongi.
                                NL10s joostakse yle minust.
                                Kui Cake taas ellu ärkaks oleks see mulle number #1 tuba. Selliseid softi probleeme, mis sa räägid ei ole mul endal kunagi olnud. Pigem on need probleemid ikka sealses tihendis, mis asuvad ekraani ja arvutitooli vahel.

Minu arvates Cake soft konkureerib tugevalt FTP ja PokerStarsiga. Mängijate tase, boonused, klienditugi, cashoutide kiirus ja screen-name vahetamine on need, mis minujaoks teevad Cake parimaks toaks maailmas.

Aga noh tänu skinnide lahkuminekule lagunes too võrk ära.

Comment

Working...