Cake Poker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Cake Poker

Lampi kontosid kinni ei panda ja collusion peaks ikkagi tähendama, et istusite ühes lauas.

Kui oled süütu siis küsi lisa.

Comment

• Allanaator13
      FPP Pro
      • Sep 2009
      • 285

Kuna cakeis on vähe laudu nl20s, siis kui me oma kodust enda IP alt mängisime siis sattusime tihti samadesse laudadesse..

EDIT: Ei oska nagu midagi enam teha, Mislinn saatis ka mingi kirja.. nüüd nagu ainult ootame..

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Allanaator13
        Kuna cakeis on vähe laudu nl20s, siis kui me oma kodust enda IP alt mängisime siis sattusime tihti samadesse laudadesse..

EDIT: Ei oska nagu midagi enam teha, Mislinn saatis ka mingi kirja.. nüüd nagu ainult ootame..
        Misasja?

Algselt postitas Allanaator13
        Samuti oleme mõned väiksed sessid ka tema juures teinud kuid ühes lauas pole istunud.
        Räägid ju oma jutule vastu. Kui tegid kokkumängu siis tunnista oma viga. Kui ei siis loomulikult aja asju edasi aga hämada ei ole mõtet.

Comment

• mislinn
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1734

Algselt postitas ranka
          Räägid ju oma jutule vastu. Kui tegid kokkumängu siis tunnista oma viga. Kui ei siis loomulikult aja asju edasi aga hämada ei ole mõtet.
          Ei ole mingit kokkumängu toimunud, lihtsalt oleme mõned korrad koos (samal ajal) minu IP alt mängima sattunud, eri laudades.

//Asi on nüüd selles, et kuidas neile selgeks teha, et mingit kokkumängu pole olnud. Kui me samas lauas oleme istunud (erinevad IP-d, mõlemad oma kodudes), siis oleme mänginud üksteise vastu täpselt nii, nagu kõigi teiste vastu ja see on ka hand historys kenasti näha (suured potid jne).

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas mislinn
            Ei ole mingit kokkumängu toimunud, lihtsalt oleme mõned korrad koos (samal ajal) minu IP alt mängima sattunud, eri laudades.
            Siis klienditoele viisakas vormis kiri. Selgitage ära oma olukord ja küsige äkki on võimalik näha ka tõestusi, mille kohta Te olete nõus selgitusi andma. Õnneks/kahjuks teeb kurvaks asjaolu, et Te ei saa enne HEM'is käsi üle kontrollida, mida omavahel olete mänginud, sest mängijate nimed on moondatud ja seetõttu ei tea, kust laks tuleb.

Comment

• mislinn
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1734

Umbes kolm tundi tagasi saatsin kirja neile...tagasiside puudub siiani. Kogu mu teenitud kasum on mult ära võetud (minu jaoks oluliselt suur osa mu rollist) ja see summa, mis sai alguses sisse kantud pandi mulle vist netelleri poole teele (vähemalt praegu on pending cashout selle summa väärtuses, kohale pole veel tulnud)

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas mislinn
                Umbes kolm tundi tagasi saatsin kirja neile...tagasiside puudub siiani. Kogu mu teenitud kasum on mult ära võetud (minu jaoks oluliselt suur osa mu rollist) ja see summa, mis sai alguses sisse kantud pandi mulle vist netelleri poole teele (vähemalt praegu on pending cashout selle summa väärtuses, kohale pole veel tulnud)
                Saa kahjuks siin mina mitte kuidagi aidata vaid peate suhtlema klienditoega. Kindlasti võtab kokkumängu uurimine rohkem aega, kui tavaliselt ja see eeldab, et kohal oleksid kindlad inimesed. Võid proovida veel minna 2p2 cake pokkeri teemasse ja seal saata PM Lee Jones'ile kes võib aidata protsessi kiirendada.

PS! Kindlasti olge kogu kirjavahetus viisakad ja kannatlikud. Sellistel hetkedel ähvardamine, ropendamine, sõimamine jms. ei vii mitte kuhugile.

Loodan, et saate oma kontod taaslahti ning rahad kantakse Teile tagasi. Vähemalt seegi hea, et uurimise käigus originaalrahad kantakse Teile tagasi ning ei jää päris tühjade pihkudega, teades veel seda, et uurimine võib võtta aega.

Comment

• Booyaka
                  FPP Pro
                  • Dec 2008
                  • 249

Lihtsalt selline huvitav juhus: http://forumserver.twoplustwo.com/29...player-702204/

Lee Jonesi vastus:

Hi folks -
                  Unfortunately, at the moment, this appears to be real. What's bizarre is how it happened this one time out of the tens of millions of hands we've dealt. Needless to say, our software people have dropped everything else to track this down. I'll update you as soon as we understand what happened.

Best regards,
                  Lee Jones

Cake Poker Cardroom Manager

Comment

• mislinn
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1734

Hello Kaido,

Please be informed that we won’t reopen your account and future emails regarding this issue won’t be answered.

Kind Regards,

Walter

CakePoker Security.

Lihtsalt nii võeti raha ära...saatsin küll neile ilusa kirja, kus oli kõik seletatud ja palusin ka täpsemat materjali asja kohta, aga ei.

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Huvitav, kas selliseid juhtumeid saab vältida nii, et enne annad teada toa suppordile, et näe, me oleme 2 erinevat inimest eri kontodega, aga sama IP peal? Või on lahenduseks võtta ISP käest lisa-IP?

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Ei kutsu just eriti mängima.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• mislinn
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1734

Algselt postitas nomerlot
                          Huvitav, kas selliseid juhtumeid saab vältida nii, et enne annad teada toa suppordile, et näe, me oleme 2 erinevat inimest eri kontodega, aga sama IP peal? Või on lahenduseks võtta ISP käest lisa-IP?
                          Ei oska öelda...praeguse teema järgi ma arvan, et su konto pannakse automaatselt kinni, kui sa neile sellist asja teavitaksid. Kõige parem on see, et eile lihtsalt lamp kiri, et ma olen pettur ja mu konto suletud, ei mingit tõestust ega midagi. Selle peale saadan ma neile ilusa ametlikus vormis viisaka kirja, kus palun rohkem infot ja hande, mis tõestaks seda jama ja saadetakse, et keri minema siit ja meie enam ei vasta sulle...vot sulle kooki moosiga

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas mislinn
                            Hello Kaido,

Please be informed that we won’t reopen your account and future emails regarding this issue won’t be answered.

Kind Regards,

Walter

CakePoker Security.

Lihtsalt nii võeti raha ära...saatsin küll neile ilusa kirja, kus oli kõik seletatud ja palusin ka täpsemat materjali asja kohta, aga ei.
                            Siis saada Lee Jones'ile PM kogu oma jutuga. Küll tema uurib aga millegipärast tahaks uskuda, et päris lampi ei panda kontosid kinni. Ei pruukinud olla kokkumäng aga kas mängisite tihti potte koos, eriti suuri, kui vahel oli teisi mängijaid jne?

PS! Kui lahti ei saa lähipäevadel siis võiksin peale Orlovit natuke aidata "pushimisega" aga siis tahan 100% garantiid, et tõesti mitte midagi ei juhtunud ja ise peate leidma mooduse, kuidas saate garantii anda.

Algselt postitas nomerlot
                            Kindlasti tuleks pokkerituba teavitada, veel-enam ei tohiks üleüldse enne mängida samades laudades kui oled saanud vastuse pokkeritoalt.

Algselt postitas Pahvak
                            Ei kutsu just eriti mängima.
                            Kui tihti sa ühelt ja samalt IP-lt mängid?

Comment

• mislinn
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1734

Algselt postitas ranka
                              Ei pruukinud olla kokkumäng aga kas mängisite tihti potte koos, eriti suuri, kui vahel oli teisi mängijaid jne?
                              Kindlasti oli ka vahel teisi mängijaid koos meiega potis, aga need polnud kunagi suured potid, vähemalt mul küll ei tule praegu ette, tavalised blind steal olukorrad vms. Küll aga on mitmed korrad juhtunud seda, et me oleme oma vahel suuri pote mänginud (kus siis teisi mängijaid pole osalenud). Kui Allanaator ärkab, siis äkki oskab tema täpsemalt öelda, igatahes mul ei tule ühtegi suurt poti praegu ette kus keegi kolmas peale meie oleks ka olnud.

Ma varsti lähen loengusse, peale seda üritan siis Lee Jones'iga ühendust võtta.

Comment

• vilkar
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1290

jama värk teil , kuid kahtlen et nad oma meelt muudavad aga edu proovimisel.

Comment

Working...