Cake Poker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Cake Poker

Uurin veel korra - palju FPPsi käe peale tuleb limiiditi?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas pastilaa
      Uurin veel korra - palju FPPsi käe peale tuleb limiiditi?
      Kahjuks ei oska öelda, 100NL ca 0.2 teiste kohta ei oska öelda.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas ranka

Kahjuks ei oska öelda, 100NL ca 0.2 teiste kohta ei oska öelda.
        Tänud.

Comment

• Allanaator13
          FPP Pro
          • Sep 2009
          • 285

Algselt postitas ranka
          Lõhnab selle järgi, et su PT3 on uuendamata. Kas su PT3 versioon on ikka 3.00 beta 30.1 ??? Kui ei ole siis uuenduse saad tõmmata: http://www.pokertracker.com/products...3.00.b30.1.dmg

Tõmbasin ära, aga kuna ei ole eriti arvutispets ei tea mis sellega edasi teha. Oskab keegi aidata?

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Allanaator13

Tõmbasin ära, aga kuna ei ole eriti arvutispets ei tea mis sellega edasi teha. Oskab keegi aidata?
            Sulged PT3 ja installid tõmmatud uue upgrade faili ära. Me ei ole arvuti support, et peame ütlema, et klilki failil kaks korda jne.

Comment

• minuraha
              FPP Pro
              • Dec 2009
              • 214

Mul läks ükspäev software täiesti lolliks, kuna arvatavasti oli mingi update või mina vähemalt arvan, et oli. Kõik freezis, midagi siis käppisin ja üritasin arusaada, et mis toimub. Kuna parajasti olin ühele STTle jõudnud regada ja mõtlesin, et nahui nüüd crashima pidi, jään veel oma buyinist ilma, sest kõik oli ikka maksimaalselt koos. Näppisin, mis ma näppisin, järgmine hetk näitas tournamentide all sinises kirjas Stepse(1-6) ja veel mingeid ime turniire. Umbes 30minutit hiljem, kui kõik jälle normaalselt töötas, hakkasin huvipärast otsima neid samu Stepse. Paraku ma neid ei leidnud mitte kuskilt,sama lugu oli ka teiste turniiridega, siis mul oli wtf!? ??? Hakkasin mõtlema, et tra ma ei ole ju pilves, nägin oma enese silmaga neid.

Uskuge mind ma sügavalt enne mõtlesin sellele, kas on mõtet seda kõike siia kirjutada, kuna eeldatavasti keegi mind ei usu ja sõimu osaliseks saan niikuinii, sest ma olen uus liige ja mul ei ole 544897889984 postitust. Samas nõme on ka see, et ma oleksin võinud pilti teha, aga antud hetkel olin lihtsalt liiga tiltis, kuna arvasin, et oma buyin-ist jäin fo shou ilma. Hiljem õnneks selgus, et selle sai tagasi.

Comment

• CTXrix
                Grinder
                • Oct 2008
                • 689

Algselt postitas minuraha
                Mul läks ükspäev software täiesti lolliks, kuna arvatavasti oli mingi update või mina vähemalt arvan, et oli. Kõik freezis, midagi siis käppisin ja üritasin arusaada, et mis toimub. Kuna parajasti olin ühele STTle jõudnud regada ja mõtlesin, et nahui nüüd crashima pidi, jään veel oma buyinist ilma, sest kõik oli ikka maksimaalselt koos. Näppisin, mis ma näppisin, järgmine hetk näitas tournamentide all sinises kirjas Stepse(1-6) ja veel mingeid ime turniire. Umbes 30minutit hiljem, kui kõik jälle normaalselt töötas, hakkasin huvipärast otsima neid samu Stepse. Paraku ma neid ei leidnud mitte kuskilt,sama lugu oli ka teiste turniiridega, siis mul oli wtf!? ??? Hakkasin mõtlema, et tra ma ei ole ju pilves, nägin oma enese silmaga neid.

Uskuge mind ma sügavalt enne mõtlesin sellele, kas on mõtet seda kõike siia kirjutada, kuna eeldatavasti keegi mind ei usu ja sõimu osaliseks saan niikuinii, sest ma olen uus liige ja mul ei ole 544897889984 postitust. Samas nõme on ka see, et ma oleksin võinud pilti teha, aga antud hetkel olin lihtsalt liiga tiltis, kuna arvasin, et oma buyin-ist jäin fo shou ilma. Hiljem õnneks selgus, et selle sai tagasi.
                Kinnitan, et Cake-i soft läheb kohati väga hulluks.

Comment

• Sinnerman
                  Julm Donk
                  • Feb 2009
                  • 48

Mänginud Cakes pea aasta ja selle aja jooksul on ainult paar, kolm korda crashinud, nii et mul erilisi probleeme pole olnud. Kõik korrad olen oma raha, mis rikete tõttu kaotsi läinud, kätte saanud. Support on kiirelt toimiv, lauad on magusad, rakeback on hea ning lisaks goldchipid, kaardid ja nüüd ka stackid, annavad suht hea lisa. Mina olen siiani rahul ja muus toas mängimist hetkel ette ei kujuta.

Comment

• carpc
                    Julm Donk
                    • Dec 2009
                    • 44

A ma ainuke kellele tundub et võrreldes teise tubadega tuleb cakes ikka maru maru tihti 4-a-kind?
                    Mujal nägin seda haruarva, cakes iga sessioon 1-2 korda kindlasti. Mujal (trio, stars, ft) ei osanud seda karta(noh kui on siis on), siin aga peale mõne bi minekut hakkan juba tõsiselt kaaluma selle võimaust alati.
                    Aga muidu tundub et pole eriti rigged... donkide riveri skill pole nii võimas kui mujal:D
                    Seda siis 6000kätt NL4 ja 3000kätt NL10

Comment

• minuraha
                      FPP Pro
                      • Dec 2009
                      • 214

Algselt postitas carpc
                      A ma ainuke kellele tundub et võrreldes teise tubadega tuleb cakes ikka maru maru tihti 4-a-kind?
                      Mujal nägin seda haruarva, cakes iga sessioon 1-2 korda kindlasti. Mujal (trio, stars, ft) ei osanud seda karta(noh kui on siis on), siin aga peale mõne bi minekut hakkan juba tõsiselt kaaluma selle võimaust alati.
                      Aga muidu tundub et pole eriti rigged... donkide riveri skill pole nii võimas kui mujal:D
                      Seda siis 6000kätt NL4 ja 3000kätt NL10
                      kusjuures ma olen ka seda tähele pannud, ise olen suhteliselt lühikese aja jooksul juba kaks korda saanud 4-a-kind ja vastastel olen samuti mitmel korral näinud.

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

kuidas seal HU tase on?

Comment

• vapsik
                          Klubi Liige
                          • Apr 2009
                          • 5462

Algselt postitas minuraha
                          kusjuures ma olen ka seda tähele pannud, ise olen suhteliselt lühikese aja jooksul juba kaks korda saanud 4-a-kind ja vastastel olen samuti mitmel korral näinud.
                          Kas tõsiselt räägite seda?

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas Vapsik
                            variance

Comment

• mislinn
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1734

Mina küll pole küll tähele pannud, et vastastel nelikuid oleks palju. Ise sain täna 2 tükki, varem pole neid cakes saanud

Comment

• carpc
                                Julm Donk
                                • Dec 2009
                                • 44

Algselt postitas Vapsik
                                Jah räägin ja ka tõsiselt loodan et see on variatsioon
                                Vaatan kas saan hemist kuidagi välja ka võtta palju neid olnud siis on

Comment

Working...