Cake Poker

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: Cake Poker

Miks sa üldse regad, kui rolli pole veel panna? Rega siis, kui roll koos.

Comment

• makz
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2009
      • 428

Jep, see oli vist veidike vale samm, aga noh ma loodan et see RB offer ära ei kao...

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas makz
        Regasin cakesse ja valisin pokkeriprode rakebacki. Nüüd probleem selles, et deposiiti kohe ei tee, kuna ajan starsis ennem mingi korralikuma rulli kokku, et saaks cake deposit boonusest ikka kasu ka. Et see RB diil aktiveerida, pean mängima mõned käed rahalauas nagu ma aru sain, aga kuna cakes rolli veel ei ole, kas siis läheb see RB diili aktiveerimine "ootele". Ehk võin RB aktiveerida ka näiteks kahe nädala pärast? Või kaob see offer ära, kui 24h jooksul depositit ei tee ja mängima ei asu? Kahjuks ei saa rahasid ka enam vahetada, muidu oleks vist lahendus lihtne. Või buddy transferiga kaoks deposit bonus ära?
        RB diil aktiveeritakse koheselt, kui olete liitunud läbi meie linkide järgides juhiseid ja minu teada ilmud sa RB raportidesse ka siis kui ei ole ühtegi kätt mänginud. Samuti peaks olema RB diil Teile igavene.

Comment

• makz
          Õpihimuline Mängur
          • Aug 2009
          • 428

Tänud info eest. Oma järeldused tegin muidu selle meili põhjal, mis peale regamist saabus:

Dear Magnus,

** YOUR RAKEBACK STATUS FOR CAKE POKER IS NOT YET CONFIRMED **

Thank you for signing up to Cake Poker with PokkeriProd. Before your rakeback status with this room can be confirmed, you will need to begin playing real money games.

Once you have played a small number of hands in any real money game on Cake Poker, simply log into PokkeriProd by clicking on the link below and after logging in, click the "Confirm real money" button for your Cake Poker account:

Best Regards,
          Your PokkeriProd Team.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Jah ma mõistan, sest osades pokkeritubades ei ilmu nimi raportidesse enne kui oled mänginud pärisraha peale käsi.

Näiteks Bodog on minuteada selline. Kui sa annad teada, et oled mänginud Bodogis pärisraha peale käsi siis meie klienditoe töötaja Andrea teab, et sa oled reaalselt käsi mänginud ja kontrollib üle. Kui sind raportides ei ole on midagi viga trackimises ja ta saab seda uurida. Kui seda süsteemi ei oleks siis Andrea ei saa kunagi kindel olla, kas viga on trackimises või sa ei ole pärisraha peale mänginud.

Kui mängija ilmub ilma käsi mängimata raportitesse siis ei ole probleemi.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Muideks. 2p2 on ametlik Cake pokkeri teema: http://forumserver.twoplustwo.com/28...thread-464370/ kus võite vabalt oma ideedest, muredest ja probleemidest teada anda. Seda teemat loeb Cake Pokkeri manager Lee Jones, kes annab teada uuendustest, muudatustest ja kindlasti tihti vastab ka Teie poolt antud tagasisidele.

Lee Jones oli siis kunagine PokerStarsi Poker Manager ja juhtis sealste mängude arengut ja tööd ning pärast PokerStarsist lahkumist ja enne Cake pokkerisse minekut oli EPT sarjades tähtis ninamees ning isegi oli vahepeal CR director või midagi sellist. Peale selle peaks ta olema üks SAGE "leiutajatest". Ütleme nii, et Andres Burget on Eesti Lee Jones või siis Lee Jones on maailma Andres Burget :)

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Mitu kätt kulub limiiditi NL25 NL50 NL100 et see $600 boonus clearida?

EDIT: Äkki keegi teab seletada, kas PT3 seda player aliase funktsiooni ka saab kasutada? Alternatiivina mingi süsteem?

Comment

• faronel
                  FPP Pro
                  • Jul 2009
                  • 228

Ebareaalne on NL4... Juba 3. päev mängin FR, 3 lauda korraga. Ma ei ole selle aja jooksul ÜHTEGI ALLIN näinud, v.a. ühel korral short oma 0,70 doltsi stackiga!
                  Haige mind setimine käib, kõik poisid nagu mängiksi Ranka tabeli järgi...

Comment

• Rigged
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2535

Algselt postitas faronel
                    Ebareaalne on NL4... Juba 3. päev mängin FR, 3 lauda korraga. Ma ei ole selle aja jooksul ÜHTEGI ALLIN näinud, v.a. ühel korral short oma 0,70 doltsi stackiga!
                    Steal steal steal, easy game

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas faronel
                      cash out?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas faronel
                        Mina võrdlen Cake pokkerit Live mänguga. Regularid preflopis enam-vähem teavad, mis tuleb teha aga ikkagi ollakse ülipassiivsed. Vähemalt 72o floppi ei vaadata aga tihti callitakse KK-ga SB-lt Buttoni avanguid või open-limp callitakse väikse paariga/AJ/AQ EP.

Postflop aga kui ei ole neil nutsi ollakse vägagi passiivsed ja kui mõni võimalik tõmme saab täis siis lihtsalt keeldutakse mitte nuts käega tõstmast. Sind pannakse tõmbe peale aga samas ei foldita ka. Tüüpiline Live game. Tihti tehakse väga halbu calle ja kui ise võtad käigud maha siis pööratakse vägagi tugeva showdown valuega käed bluffiks. Näiteks, kui sul AK ja flop on AT9. Vastane check-callib flopi ja check-raiseb turni - WTF nagu? Või kui sa OOP siis laksivad ise bette ja nii kaks tänavat. Samuti teevad väga ebaloogilisi slowplaysid näiteks top setiga super drawy boardil callivad 2 tänavat ja riveirl check-raisevad.

Passiivseid vendi karista nii, et sa stealid palju ja cbetid palju. Turnist alates ära enam bluffi ja isegi tõmmetega võiksid hoogu mahal, sest check-call flop + check-raise line on seal standard. Kui aga turni järgi checkid ja tõmme tuleb maha ja sa näitasid turnil nõrkust siis olen näinud küll tihti potsize betiga valuebette/bluffe ja callitakse veel raise/all-in ka ära. Samuti ära pane neid eriti bluffi peale. S.t. et hero callimine on out of question.

Ning tee märkmeid!

Comment

• Allanaator13
                          FPP Pro
                          • Sep 2009
                          • 285

Üks küsimus veel, kas rakeback saabumisest on kuskil märku ka? History alt pole täna nagu näinud..

Comment

• carpc
                            Julm Donk
                            • Dec 2009
                            • 44

Algselt postitas Allanaator13
                            Üks küsimus veel, kas rakeback saabumisest on kuskil märku ka? History alt pole täna nagu näinud..
                            On küll, history alla tuleb märge.
                            Ja mis asja et pole näinud allin NL4?
                            See on seal väga tavaline asi igasuguste kätega.. A9, JJ, 99, 55, on seal standart all-inn käsi.

Comment

• faronel
                              FPP Pro
                              • Jul 2009
                              • 228

Algselt postitas carpc
                              On küll, history alla tuleb märge.
                              Ja mis asja et pole näinud allin NL4?
                              See on seal väga tavaline asi igasuguste kätega.. A9, JJ, 99, 55, on seal standart all-inn käsi.
                              Sorry, ma istusin ikka oma jagu kätt ja ei näinud ühtegi tõesti. Äkki sattusin väga imeliku variatsiooni peale või mingi regularide kokkutulek oli.

Mu närvid ei pidanud vastu igatahes, ronisin NL10-sse. Kinnitan Carpci juttu. Palju rohkem actionit: lim-call su korraliku raise peale preflop on standard mäng vendade jaoks. Mõni maksab. Mingi madala boardi juures vennad callivad AJo-ga (pm A high-ga), kui teine pushib mingi QQ-ga allin. Hoopis teine teema kohe, vana hea NL10! :)

P.S. Short stackeride needus on küll nõme asi... Mu lauas oli mingi hetk 7 mängijat, kes olid ennast sisse ostnud 2 dollariga... :D

Comment

• carpc
                                Julm Donk
                                • Dec 2009
                                • 44

Algselt postitas faronel
                                Sorry, ma istusin ikka oma jagu kätt ja ei näinud ühtegi tõesti. Äkki sattusin väga imeliku variatsiooni peale või mingi regularide kokkutulek oli.

Mu närvid ei pidanud vastu igatahes, ronisin NL10-sse. Kinnitan Carpci juttu. Palju rohkem actionit: lim-call su korraliku raise peale preflop on standard mäng vendade jaoks. Mõni maksab. Mingi madala boardi juures vennad callivad AJo-ga (pm A high-ga), kui teine pushib mingi QQ-ga allin. Hoopis teine teema kohe, vana hea NL10! :)

P.S. Short stackeride needus on küll nõme asi... Mu lauas oli mingi hetk 7 mängijat, kes olid ennast sisse ostnud 2 dollariga... :D
                                Võibolla mu sample liiga väikene, aga mingi umbes kell 12 õhtul meie ajajärgi käib mingi klõks läbi ja lauad lähevad järsku fishisemaks. Enne seda peab rõhku panema varastamisele, peale seda sisse limpimisele + hittimisele ja siis raha välja võtmisele. Omamoodi nuts on veel see, et avad ise mõne uue laua ja siis tuleb mingi vend kohe ka, kellega hu lasta = võta raha välja, oota oma kaarti, las ta tõmbleb ja raiseb ja möllab ja korjab neid sente, vahepeal ise anna ka nimelt mõni talle, et tal hea tuju tekiks, et tal tõsine skill.

Comment

Working...